Октомврийче се стяга за море и не иска нищо за Пандемия и Корона да чете - Тема 8

• 26 134
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Мами, ние имаме голяма драма със заспиването вечер, приспиваме се от 20.30 до 24.00 и направо нервите ми не издържат. Ужасявам се само като си помисля, че идва вечер.
Всичко беше супер, малкият се научи да заспива сам в кошарата на приказка и изведнъж започнаха за избиват горните зъби, а той хвана цаката на изправянето и от тогава няма братче. Единият проби, но той продължава да мрънка и а съм го сложила в кошарата- а се е изправил. Седи си прав и се кефи, по някое време му писне и се пусне, падне и се удари... Сигурно по пет пъти на ден я удря главата в таблата на кошарата и аз вече само седя до него да го пазя, че ме е страх с толкова падане да не му стане нещо...
Та засега кошарата отпада, но и в леглото при нас е същия ужас... Само ни катери, сяда, изправя се върху нас, някой го пази да не изпълзи и да падне... абе един малък Duracell готов за бели.
Вечер се приспиваме на цица и той вече почти е заспал и изведнъж прищраква и започва да се изправя... или дремва  половин час и става и започва да куфее и така докато съвсем не изтощи батериите и не започне да плаче. Заспива в 24:00 и става в 10:00 сутринта и ни е отишъл деня. Пробвах да го будя по-рано, но ефекта е нулев.

# 211
Ние пък вчера за втори път се хвърлихме от кошарата ..и от спалнята около пет пъти ...ми шило какво да направя ...а главата колко я дрънчи на рамките на кошарата не е истина ...заспиването ни е трудно ..но то си е така от раждането ...нормално дете ..след седмица става на 10месеца ...нито е проходило ,нито е проговорило..всичко е точно 😁

# 212
  • Пловдив
Ужас, големи разбойници вашите! Защото са момчета ли..вероятно не. Моята първата дъщеря беше чудо. Вечер до 4 годишна не спеше като хората.
Сега бебето спи. Ляга в 22 и става в 7. Не мога да се оплача. Дори да се врътне или изпусне биба, подавам там...но спи до мен. В кошара ще я учим на есен. И като ви слушам и като си спомня и аз отпреди - дървената е яко удряне в нея...ще си взема преносимата и с допълнителен матрак и толкоз!
Морета планини...имам страх от ол инклузиви..хора навсякъде и хигиена. Засега на тези бунгала на Градина ще ходим, дано става, че въпреки цената на нощ сме силно притеснени ще е ок ли.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 23:14 от Josefin

# 213
Josefin доста често ми казват че ако едното дете ти е било нервно и ревливо то другото било спокойно ..дано да е така ...

# 214
Здравейте и от нас.  Чета ви,но не остава време да пиша.
Зъби няма все още. На 30ти сме на консултация, ще видим какво ще каже педиатърката.
Спането след обяд стана по-малко, но пък цяла нощ спи. Заспива в 21.30-22 и се събужда сутрин в 7.30-8. Дано така продължи.
Пълзи,изправя се,ходи по мебелите настрани като раче, пада,става,пипа всичко което достигне,всичко забранено е мнооого интересно.
С храненето също няма проблем. Яде всичко, даже мрънка като свърши. Правя му супички,много ги харесва.  След обяд наблягам на плодове.Мисля да го запиша следващия месец на кухня. Ще го обсъдим с педиатърката.
Ходим на плаж не много често,нищо,че живеем там. Голям кеф му е.

# 215
Здравейте и от нас.  Чета ви,но не остава време да пиша.
Зъби няма все още. На 30ти сме на консултация, ще видим какво ще каже педиатърката.
Спането след обяд стана по-малко, но пък цяла нощ спи. Заспива в 21.30-22 и се събужда сутрин в 7.30-8. Дано така продължи.
Пълзи,изправя се,ходи по мебелите настрани като раче, пада,става,пипа всичко което достигне,всичко забранено е мнооого интересно.
С храненето също няма проблем. Яде всичко, даже мрънка като свърши. Правя му супички,много ги харесва.  След обяд наблягам на плодове.Мисля да го запиша следващия месец на кухня. Ще го обсъдим с педиатърката.
Ходим на плаж не много често,нищо,че живеем там. Голям кеф му е.

Можеш ли да ми кажеш от къде я взе тази шапчица ☺️ и дали в търпи на главата? Откакто подстригахме Виктор не държи шапка на главата (сигурно за да му се вижда прическата 😂)

# 216
calibra1829 най-обикновенна кърпа за глава. От всеки бебешки магазин можеш да а я вземеш.
И Емо не търпи шарки,но на плажа не го оставям без. Той маха-аз слагам и така...

# 217
calibra1829 най-обикновенна кърпа за глава. От всеки бебешки магазин можеш да а я вземеш.
И Емо не търпи шарки,но на плажа не го оставям без. Той маха-аз слагам и така...

Ще ходя да търся не съм виждала такава до сега.

# 218
  • Пловдив
Даже мисля и в уайкикито има. Шапки, които са с УВ защита и пакриват вратлето. Аз бях взимала пред 7 години цял бански с тениска УВ и такава шапчеца от Имаджинариум в София. Но май не съществува този магазин вече?!

# 219
  • Белгия
Ние взехме от Декатлон, и в България го има -
https://www.decathlon.bg/shapka-za-bebe-s-uv-zawita-id_8590145.html

Взехме му и слънчеви очила, ама нещо не ги харесва. Обаче е супер сладък с тях хехе Sunglasses

# 220
Аз също взех от Декатлон този модел, но взех после и тази и ми е мн по удобна.

# 221
Ние сме с температура:
16h-37,5°
17h-38,1°
18h-38,1°
19h-37,8°
 Утре сме на преглед, надявам се да е от зъбите, които ги няма още..Няма нито течащо носле,нито кашлица нито в памперса има промяна...
Та въпроса ми е вие при каква температура давате нещо? Нищо не съм давала за сега.

# 222
На мен педиатъра ми е казал да давам Панадол след 38,5. Предполагам за различните деца е различно, затова най-добре се обади. Нищо, че е късно. Аз само тормозя с въпроси, ама нали това им е работата.

# 223
И аз знам за над 38.5, че се дава.

Мами,
Вие как приспивате бебоците вечер? Оставате ли с тях в стаята, докато заспят?

# 224
На мен педиатъра ми е казал да давам Панадол след 38,5. Предполагам за различните деца е различно, затова най-добре се обади. Нищо, че е късно. Аз само тормозя с въпроси, ама нали това им е работата.
Говорих с нея още при вдигането. И тя каза до 38.5 нищо. Сега я мерих- 37,9.

Общи условия

Активация на акаунт