Октомврийче се стяга за море и не иска нищо за Пандемия и Корона да чете - Тема 8

• 26 072
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
С балони може да си ги напълните сами. Така предложих и аз на жената, да ми я изпрати без балоните, но тя не беше съгласна. Другият вариант е да си я направите вие, ние в крайна сметка това направихме, след като нямахме друг избор😄 Иначе, празненството мина супер, момчето се държа много прилично😊

# 631
Здравейте, аз отдавна не съм се включвала, ама моят синковец е със сополи и то точно на рождения си ден. Добре, че решихме да не правим разни големи партита, чеее...

Скоро въведох вечеря и сега яде 4 пъти твърда храна, а кърмене още 3-4 пъти 🤣 въпреки това не качва килограми. Вече ходи и е фурия по цял ден. Трябваше до годинка да си утрои кг и да е 11 и нещо, а той в момента е точно 9 килограма 🤣

# 632
Момичета ,знам,че казахте от къде е цифрата с балони но не мога да намеря назад ... може ли пак да споделите от къде да я поръчам .. дали има шанс за 20-ти да е готова ?
Аз им писах за да поръчам, но казаха, че е само за община Разлог, понеже е от картон и не може с куриер да се достави..
Аз оттук утре ще взема някои неща:
Пускам ти розова, сигурно има и синя, извинявай, че не помня каква:
http://partyboutique.bg/product/2293/first-birthday-girl-blestya … tsia-za-masa.html

# 633
Нашият рожден ден мина, но малкият беше с висока температура, а аз с гърло и хрема. Та след всичките приготовления и окраси си го празнувахме сами вкъщи. Много гадно стана, но като се оправим ще празнуваме със семейството пак 😁 Замислих се, че като е роден по това време сигурно няма да му е единствения рожден ден със сополи.

# 634
И аз точно това си мислих днес. Добре, че не организирахме кръщене и РД в едно, че сега щеше да ме е яд.

Нашият рожден ден мина, но малкият беше с висока температура, а аз с гърло и хрема. Та след всичките приготовления и окраси си го празнувахме сами вкъщи. Много гадно стана, но като се оправим ще празнуваме със семейството пак 😁 Замислих се, че като е роден по това време сигурно няма да му е единствения рожден ден със сополи.

# 635
Ние ще плазнуваме вкъщи с най-близките, но много съм се погрижила да ни е хубаво, уютно, вкусно и много, много красиво.
Никога толкова украси не съм купувала. Май го правя напук на Ковида Mask Искам да ни е хубаво, но и да ни е спокойно Simple Smile Дано да сме здрави и да го отпразнуваме, както сме планирали Simple Smile

# 636
  • Пловдив
Еха и ние имаме сополи, явно ходят по всеки хаха. Какво да се прави. Изписаха ни едни капки и имаше ефект почти на същия ден. Та може и да имаме късмет за р.д в неделя да сме ок. Не че ще правим кой знае какво. Една фотографка ангажирах, но тя можела понеделник. Та сега торта и украса - за понеделника. Тъпо или не, това е. В неделя ще скроя нещо аз за хапване вкъщи, за фотографката се реших готова торта да взимам , да видим какво ще става...ще е навън фотосесията и какво ще обличаме почвам да мисля.

# 637
Еха и ние имаме сополи, явно ходят по всеки хаха. Какво да се прави. Изписаха ни едни капки и имаше ефект почти на същия ден. Та може и да имаме късмет за р.д в неделя да сме ок. Не че ще правим кой знае какво. Една фотографка ангажирах, но тя можела понеделник. Та сега торта и украса - за понеделника. Тъпо или не, това е. В неделя ще скроя нещо аз за хапване вкъщи, за фотографката се реших готова торта да взимам , да видим какво ще става...ще е навън фотосесията и какво ще обличаме почвам да мисля.

Не знам при вас как е времето, но тук е много променливо не знам как да го обличам въобще. Сега ще му търся някоя по хубава блузка за рожденния ден за да не е по риза.

Иначе при нас няма нищо ново упорито се държи за мебелите и ходи, където няма мебели лази и стига до другите, за прохождане не вярвам да е скоро. Не знам кога ще успеем да направим украсата. Аз уча (колкото е възможно) за изпитите, ден преди неговия рожден ден сме на друг и не знам кога ще успеем да я сътворим украсата.

# 638
  • Пловдив
Едно студено време с вятър е. Но за няколко снимки да сваля якето й...знам ли. Със ски екип ли да я снимам, то..не върви. Хаха

За подарък засега взех хендмейд зимно  одеалце , Ezpz силиконовите чинии, кучето на фишър прайс, което говори също поръчах. Гледам да е само нужното. С второ дете и не прекалявам..разбирам ги тези с първо, аз бях страшна тогава...Сега съм умерена. Нямаме проходилки и колела и ел автомобили и прочие такива предмети.

# 639
Благодаря ви !намерих от Варна ,където ще ми я направят и направо и балоните ще са от там Simple Smile нашата тема ще е сафари Simple Smile ще видим какво ще се получи .

Shanti , за момченце Simple Smile няма проблем ,то как да помниш . Но аз с това синьо много се дразня , затова реших цветовете да са маслено зелено ,златно и бяло за акцент Blush

Ако ви кажа колко много се вълнувам .. не мога да повярвам ,че измина една година .

# 640
Едно студено време с вятър е. Но за няколко снимки да сваля якето й...знам ли. Със ски екип ли да я снимам, то..не върви. Хаха

За подарък засега взех хендмейд зимно  одеалце , Ezpz силиконовите чинии, кучето на фишър прайс, което говори също поръчах. Гледам да е само нужното. С второ дете и не прекалявам..разбирам ги тези с първо, аз бях страшна тогава...Сега съм умерена. Нямаме проходилки и колела и ел автомобили и прочие такива предмети.

На мен ми е първо,но да ти кажа нищо не сме му купували. За рожденния ден му взехме тротинетка, защото не може да ходи сам, но се качва и чака да го дърпат и бутат. Даже за рожденния ден казах само дрехи да му се взимат, защото той не си играе с играчки. Щяхме да взимаме акумулаторна кола, но се отказахме като порасне малко ще видим дали ще взимаме.

Вие смятате ли да взимате триколка? Много се чудя има ли смисъл от такава покупка 🙄

# 641

На мен ми е първо,но да ти кажа нищо не сме му купували. За рожденния ден му взехме тротинетка, защото не може да ходи сам, но се качва и чака да го дърпат и бутат. Даже за рожденния ден казах само дрехи да му се взимат, защото той не си играе с играчки. Щяхме да взимаме акумулаторна кола, но се отказахме като порасне малко ще видим дали ще взимаме.

Вие смятате ли да взимате триколка? Много се чудя има ли смисъл от такава покупка 🙄
Подариха ни триколка, но за сега няма да я ползваме, може би следващото лято. Не ми е удобно с нея, нямам място за всичкият багаж, а вече и става хладно в количката поне е на завет.

# 642
Аз не харесвам триколките и предупредих всички да не купуват такова нещо. Повечето му подаръци са в плик, играчки имаше малко/един багажник/.
Подариха му някаква тротинетка,пък той взе,че я хареса много и един еднорог/на мен повече ми прилича на магаре/,на който също много се кефи. Другите играчки не ги отразява за сега.

# 643
Винаги съм се чудила как се играе с тези магаренца разбирам че се подскача с тях..

# 644
  • Пловдив
За мен тия магарета са егати опасните за малки деца...я скокне и се пльосне по лице напред. Не , мерси съм ако не е в стая на килими и стени от корк хаха.
Триколка имахме смарт трайк с първото дете, паднаха й части в движение и я продадох набързо, такава пластмаса нестабилна, че..мнг ме беше яд тогава. Баланс колело от 2 -3 годинки си беше умна покупка при нас. Помогна й да мине на колело без помощни директно.
И една кола за бутане с крачета, има гръбче отзад, може би ще й допада и на тази бебка такава. Ние още пазим и първата, бетон е. Спейс на Чиполино хаха.
При нас дъжда спря и се раздвижихме. Че 2 дни стоим и тъпеем, мнг е гадно да не сме навън нон стоп хих.

Общи условия

Активация на акаунт