Октомврийче се стяга за море и не иска нищо за Пандемия и Корона да чете - Тема 8

• 26 081
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • Белгия
Уау, Бамболина, това изглежда супер уютно и красиво!

Нашият празник днес също мина, макар и доста по-скромно. От пекарната до нас взех две тортички (нямах време да правя сама). Едната за нас, а другата мъничка с лек шоколадов мус и сметана за Виктор.

Той изключително много я хареса. Човърка я достатъчно дълго, че да направим снимките, които ни се искаше.

# 616
Диди, честит празник и на вас!
Много ви е хубаво и на вас! А Виктор е с много готини дрешки! Да ви е здрав и щастлив!

# 617
Момичета,един много важен за мен въпрос!
По колко пъти на ден ядат вашите деца? Аз се притеснявам, че понякога заради часовете за спане се случва моят бебок да яде само 3 пъти на ден Sad Тази вечер заспа на разходката ни. Беше ял точно преди да излезем, мислех като се приберем към 20 ч пак да хапне, но заспа в количката. Не вървеше да го будя, за да яде, пренесохме го в леглото и това е. Разбира се, той сега 3 пъти през нощта се бъде кърмен, но все пак се притеснявам да не остава недохранен...

# 618
Момичета,един много важен за мен въпрос!
По колко пъти на ден ядат вашите деца? Аз се притеснявам, че понякога заради часовете за спане се случва моят бебок да яде само 3 пъти на ден Sad Тази вечер заспа на разходката ни. Беше ял точно преди да излезем, мислех като се приберем към 20 ч пак да хапне, но заспа в количката. Не вървеше да го будя, за да яде, пренесохме го в леглото и това е. Разбира се, той сега 3 пъти през нощта се бъде кърмен, но все пак се притеснявам да не остава недохранен...
Моята бебка яде по 6 пъти... 😅
Сутрин, ано стане преди 7, яде мляко, после закуска, обяд, СЗ, вечеря/мляко и мляко преди лягане. Заспива в 19 ч. Като общо взето само обяда и млякото си изяжда изцяло. Междувременно хапва и плодове/солети. Ноо всяко детенце си е различно, а и щом кърмиш нещата стоят по друг начин. Щом е спокоен, едва ли има проблеми.

Аз да се оплача, малката е с температура от вчера, и то висока, друг път не е била така. Днес на обяд беше толкова унила, докато й давах Панадола от напъване повърна... след това заспа и вече следобед беше ок, макар че само се гушкаше. Вечерта не е вдигала, но все пак дадох пак една доза Панадол.

# 619
Днес мина и нашият рожден ден, скромен и по добре, защото Дарио едва издържа на лудницата.
Ето една размазана снимка на тортата.

# 620
Е, ако броим и кърменето и нашият яде по 7 пъти, но ако махна кърменето... вече нещата стоят по друг начин!

# 621
Е, ако броим и кърменето и нашият яде по 7 пъти, но ако махна кърменето... вече нещата стоят по друг начин!

Виктор яде по 5 пъти на ден. Вечерята не е заместена само мляко пие. Сутрин като стане пие мляко. На обяд в 12 яде манджата от кухнята после в 3 яде супата, в 6 десерта и в 9 мляко (последно яде тогава).

Americkkas тортата ви е много хубава, но защо си избрала тази тема, той се заглежда по това или на теб ти хареса и за това реши да е такава.

# 622
На мен ми хареса тортата. Ние нямахме никаква тема, нито украса, просто Една торта и понеже ние с баща му харесваме Пепа пиг ( Дарио и идея няма какво е детско, телевизор и телефон) та затова...
Пък и не яде от нея, но много му харесаха кучетата и мислеше че са пластелин и успя да разглоби и смачка всичките и горкото Хич не се сети че се ядат и са сладки Grinning

# 623
На мен ми хареса тортата. Ние нямахме никаква тема, нито украса, просто Една торта и понеже ние с баща му харесваме Пепа пиг ( Дарио и идея няма какво е детско, телевизор и телефон) та затова...
Пък и не яде от нея, но много му харесаха кучетата и мислеше че са пластелин и успя да разглоби и смачка всичките и горкото Хич не се сети че се ядат и са сладки Grinning

Хахаха да ви е жив и здрав и много да ви радва 😊.  Аз питах, защото може това да му харесва може да го е видял на телевизора или да им играчка такава. Виктор много харесва животни и темата за рожденния му ден трябваше да е сафари, но в Джъмбо нямат такива балони а само сини за момчета (ние ще я правим украсата). И така темата бързо се смени на бейби бос, но и ние ще го правим в детски кът и ще има деца. Поне се радвам, че ще има деца на рожденния му ден бях се притеснила, че до 2-3 годишна възраст няма да има деца на рожденния му ден 😂, но ето че се намериха деца и всички се познават и си играят заедно.

# 624
И нашият голям приказен ден беше вчера.

Имам си и християнче! 👼

# 625
Честито християнче !!!
Дават ли ви за кръщенето да сте със свещи, които не са купени от църквата, нас ни задължават да купим от тях, а те са от онези жълтите, а на мен ми се иска да е такава бяла, голяма и хубава?!

# 626
Нас не са ни ограничавали да купим от тях.
Честито християнче !!!
Дават ли ви за кръщенето да сте със свещи, които не са купени от църквата, нас ни задължават да купим от тях, а те са от онези жълтите, а на мен ми се иска да е такава бяла, голяма и хубава?!

# 627
Момичета ,знам,че казахте от къде е цифрата с балони но не мога да намеря назад ... може ли пак да споделите от къде да я поръчам .. дали има шанс за 20-ти да е готова ?

# 628
Момичета ,знам,че казахте от къде е цифрата с балони но не мога да намеря назад ... може ли пак да споделите от къде да я поръчам .. дали има шанс за 20-ти да е готова ?
Аз им писах за да поръчам, но казаха, че е само за община Разлог, понеже е от картон и не може с куриер да се достави..

# 629
С балони трудно че се транспиртира с куриерите като цяло.Давам ти линк на момичетата които правиха моята пиши им можеда измислите друг вариант
https://www.facebook.com/groups/734472860439649/?ref=share

Общи условия

Активация на акаунт