Глезени отичат, корема натежава, мама е щастлива - ОКТОМВРИ наближава!

• 18 823
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от нас с бебчо!  Hug
Надявам се, че не сте ни забравили, въпреки дългото ни отсъствие. Вече съм си вкъщи, отскоро имам и интернет, но сякаш имам по-малко време, отколкото когато ходех на работа - чудно нещо!
Виждам, че вече сте много активно пишещи и приготвящи се мами!
Аз все още не съм започнала с пазаруването, дори с обикалянето, но аз може и ноември да родя!
А приготвяте ли се за самото раждане - правите ли някакви упражнения - дихателни, за перинеума, за еластичност; мажете ли си зърната на гърдите с Гармастан или Лансинох и т.н.?
Аз ще се отчета в близките дни с инфо за моята бебка /ако междувременно не се е превърнала в бебчо/ и околната й среда  Laughing
Засега това, и ЧРД на рожденичките с пожелание за леко раждане и  здрави бебешори!  bouquet

# 136
Мамчета-хелп
Как се проверяваше дали течението не е околоплодни водилПомня че някоя мама беше писала че става с йод.
Моля ви ако някоя мама си спомня да ми пише,защото съм доста поуплашена,случва ми се вече за втори път.
Ох,момичета намерих го.Вече съм спокойна

newsm59 на рожденничките

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 19:36 от sisi2000

# 137
Здравейте момичета
Веничка аз ще раждам при Гогова и не знам кой още
Теди Диди и ние ще сме луди левскари И нашият тати като разбра че сме мъже каза Супер ще има с кой да си ходя по мачове
За обличането аз съм фен на калените бебета Дари е така не смятам да се променям ТОва означава боди и ританки и най много терлички през зимата Навън + космонафт и това Разбира се шапка и ръкавици през зимата

Честит рожден ден на Роси и Омни
На всички други лека вечер и само усмивки

# 138
Здравейте мили мам4ета!Днес ходих на ЖК в Шейново,беб4о е  1.600 кг.,ве4е се е обърнало в стартова позиция Grinning,вси4ко е наред и околоплодна те4ност си имаме достатъ4но,пак си е мом4енце newsm53,видях как си отваря малката усти4ка,но си нямам нито една снимка,нямали ехографски принтер Weary,правят запис на видео- касета ама аз забравих да си купя.За сега съм купила само пелени,хавлийки,одеала и някои дрешки Stuck Out Tongue по-големи покупки още не сме правили.Хайде,това за сега от мен Heart EyesЛЕКА ВЕ4ЕР НА ВСИ4КИ !!!  love001  love001

# 139
и аз съм се запътила към ВМИ като че ли - мисля да съм във вип стая ако има свободна, ако не -като съм на зор какво да се прави - казаха че не било лошо с тоалетна в стаята- две мами на едно били, но може да се изтърпи .
пък и на мен като родих стефи - в стаята една мама ми помагаше и ми я подаваше като неможех да стана първите няколко часа - аз междо другото инстиктивно си я слагах да си я кърмя още като ни изведоха от родилно - не съм била наясно с това че връзката в този момент е толкова важна за малкия човек, но усещах че трябва да си е до мен - спеше до мен даже  почти не съм дремнала - адреналина ми беше страшно покачен и неможех да заспя, караха ми се че можело да я нараня - но знаех че няма как да стане това - толкова те поглъща и ставаш толкова всеотдайна че няма значение колко ти е зле в момента а си изпълнен с такава радост и обич - ще видите много е шантаво  Laughing аз чакам с нетърпение пак да ми се случи месеци наред летях от щастие не я оставях намира пусках си музика и танцувах с нея имахме си наши любими песни ...  Joy

# 140
Здравейте, момичета Hug и 4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИЧКИТЕ! smile3525

Пловдивски мамета, кажете ми къде в Пловдив са големите магазини за бебета, че в събота с мъжа ми мислим да прескочим до там?!?

...аз от днес пия хапове, защото хемоглобина ми е паднал...бебо е добре...цели 38см. и 1 600кг, което било почти две седмици напред с развитието...иначе сме с главата надолу и малка вероятност да се завърти...
...относно коритата, аз си търся такава като на friki, т.е. да й се маха подложката...смятам че това ще е най-удобно...

Спокойна и прохладна вечер! Flutter

P.S...нещо страницата пак се бъгва... Thinking

# 141
Честита именничка на  Ma4o   bigdance2
Добре дошла на новата мама welcome
На Фрики и Аир честити придобивки! Hug
При нас е доста хладно и мрачно само време за спане и мързел.

# 142
Лелее Криси, така като го описваш много хубаво звучи baby
Нямам търпение вече да си го гушна този бебок smile3504

Днес накупихме още нещица- две хавлийки, едно гащеризонче на патета, имам много, но не можах да се сдържа Blush, взехме и комплект чаршафчета пак на патенца и стана супер. Качих една снимка в придобивки, на готовото вече легло Heart Eyes

# 143
кръц кръц много сладурско  bouquet
Ох, последният месец сигурно ще ни минава най-бавно.

# 144
Здравейте майчета!
Честито на рождениците и имениците! Добре дошла и на новата мама!   bouquet
Аз днес цял ден бях при майка и татко и си изкарах чудесно. Мъжо замина за Созопол и аз се приютих при тях да ми мине по-бързо денят. Ходихме на кафе и с моята малка братовчедка на една годинка  Grinning
Като се прибрах взех, че поизчистих и утре съм на линия за училището. А сега отивам да се понатъпча нездравословно с шоколад.
Лека нощ и  Hug на тумбаците!

# 145
Ооох, изчезна ми писанието Mr. Green
Момичета като гледам по мен си -наистина май времето накрая върви най-бавно...и аз вече искам да си гушна златцето Hug
Дени4ка -  на първа страница са адресите на маг.Щъркел и Пинокио в П-в, а аз ще се пробвам да ти обясня за още 2. Например като влезете в града най-близо ви е Хиполенд /срещу входа на Метро от лявата страна, а до него за да не се объркаш са Техномаркет Европа, Зора, Хиполенд, Юск. Метро е до х-л SPS. Др.магазин е Вис Виталис - пак като влезете в града,но в дясно по бул.6-ти септември с/у завод Кока кола и Чайка, до борса Ритон. Дано да си разбрала нещо...
За ваничките- тази на Friki e супер, но тук няма такива - гледах например моята приятелка, чието бебче е на 2 месеца си взе от тези които предлагат във форма на 8 или круша-ми то детето още малко пък вътре му е тясно, а като поотрасне още мъничко, как ще си попляска вътре? newsm78
Айде, лека нощ за сега , че ми дойде много да пиша 2 пъти едно и също! Поздрави на малките шкембита  bouquet

# 146
Здравейте големи коремчета,ама вие се скъсахте да пишете #Crazyне мога да ви смогна,докато ви изчета и се уморя та ме домързява да пиша,пък и нищо интересно не се случва та да ви пиша,само скука ли скука и време не минава.НООООООО остава още много малко и ще си гушкаме всички билюците Hugнямам търпение вече.ЛЕКА НОЩ ВИ ЖЕЛАЯ Heart Eyes

# 147
Аз да Ви кажа, че даже едва издържам, защото Rolling Eyes:
1.много ми се подуват краката и едновременно с това ходя на Очни smile3529, защото не можело да си взема служебна заверка.Колегите ме бъзи кат  Sob, че ще стане висшист и да не взема да го родя в някоя аудитория  ylinfant, по време на някоя лекция, но на мен не ми е смешно Naughty!
2.нито мога да стоя седнала, легнала и едни чорапи трудно си обувам Rage, а да не говорим като трябва да си правя прическата там отдолу Whistling.
3. боли ме гърба, кокалите и като взема да се качвам по стълбите пъхтя, като свиня sweating.
4. да не говорим за килата badscale, големия задник, цици bombs( които след това ще подритвам)
5. вече нямам търпение и това желание да видя как изглежда бебчо ме държи будна по цяла нощ Tired, а денем се чувствам като парцал ku-ku.
Защо толкова нямам търпение wait?

# 148
Добро утро

и аз да се отчета от консултацията която беше във вторник, ама пуста старост не радост или бременност не знам какво да кажа вече. Ами ние сме добре с главата надолу тежим 1,600 кг., което ми се видя малко  newsm78, кои знае каква мишка ще излезе, аз съм свикнала с по големи бебета  Confused Имам достатъчно около плодни води и с плацентата ми всичко е ок, каквото и да значи това, не ми казаха степен на зрялост  Thinking Другото което ми казаха че било още рано и можело да се върти и нищо не е сигурно.

mi6ka82- малко остана, не се изнервяй сега  Hug

Чакаме Хера да се отчете, ако не я до мързи hahaha

# 149
  • Стара Загора
Добро утро мамчета bowuu
Въх аз ли съм най-ранобудната...я бързо идвайте на отчет тука Flutter
Снощи бяхме на дофтор...бебко е добре /пак показа пишка на мама и тати Mr. Green/. Малко вървим големички - главичката му е 9,3 см. диаметър вече Crazy
mi6ka82 като те чета направо ти съчувствам мила. Аз само от време на време ме боли кръста...но е много рядко. Единственото неудобство ми е, че трудно се навеждам но за сметка на това пък ръцете са ми станали кашкавалени и все изтървам нещо Crossing Arms Ония ден изтървах една костилка от праскова на пода в боска...вътрях се, суках се, дупих се ама нъцки...чаках мъжо да си дойде та да я вземе от земята Crazy
Относно бельото на бебко....аз имам завещани едни камизолки и ританки от моите племеници и ще карам с тях в началото...после минавам на боди и ританки.
Честито на рожденичките ни  bouquet
ДНес е по-халдничко у наше село Crazy
Лек ден мамчета Hug

Общи условия

Активация на акаунт