Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя количеството на околоплодната течност?
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Как да кача снимка във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя количеството на околоплодната течност?
-
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Степента на зрялост на плацентата се определя чрез ултразвуков преглед и обикновено се изразява като втора или трета триместър. Това е важно, тъй като степента на зрялост може да бъде индикатор за готовността на бебето за раждане. Степените на зрялост показват нейната зрялост и функциониране, обикновено оценявани от 0 до 3, като по-високата степен показва по-напреднала зрялост. Това може да бъде индикатор за здравето на бебето и да помогне при планирането на процеса на раждане. Зрелостта на плацентата е важен индикатор за здравето на бебето и успешно протичане на бременността, отразявайки способността й да осигури необходимите хранителни вещества и кислород за бебето.
-
Как да кача снимка във форум?
-
Какви стерилизатори са налични?
-
Какво е Магнерот и за какво се използва?

Е на мен нищо ми няма днес 
много любов и усмивки и здраво
през октомври.
Всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне и най-вече леко раждане и здраво бебе

Желая ти много радости и прекрасно бебоче наесен за гушкане!
и на есен с песен едно малко здраво бебче!
. Ние се чудихме с тате що нашия звяр подивява като му ги записват, а то се оказа, че (въпреки уверенията на акушерките), че тия апарати са на принципа на ултразвука. Доказано е, че ултразвука е много шумен за бебетата и много често те реагират или като му бягат или като го атакуват с нежни ритници
Вили!
започва да ме обзема паника и страх 
,шегувам се разбира се.
Херке що се ослушваш мила стига мързелува де улежа се
стягаи си висо4аишата особа и прави нова тема 4е да разискваме разли4ните му там въпроси за бременлинството ни
я се стегни още малко има живнете малко де пращам ти много