Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя количеството на околоплодната течност?
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Как да кача снимка във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя количеството на околоплодната течност?
-
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Степента на зрялост на плацентата се определя чрез ултразвуков преглед и обикновено се изразява като втора или трета триместър. Това е важно, тъй като степента на зрялост може да бъде индикатор за готовността на бебето за раждане. Степените на зрялост показват нейната зрялост и функциониране, обикновено оценявани от 0 до 3, като по-високата степен показва по-напреднала зрялост. Това може да бъде индикатор за здравето на бебето и да помогне при планирането на процеса на раждане. Зрелостта на плацентата е важен индикатор за здравето на бебето и успешно протичане на бременността, отразявайки способността й да осигури необходимите хранителни вещества и кислород за бебето.
-
Как да кача снимка във форум?
-
Какви стерилизатори са налични?
-
Какво е Магнерот и за какво се използва?

Казах ли ти че ще изглеждаш достатъчно добре независимо как си облечена!
, а живот и здраве в петък ще си взема 45 дневния болничен!
за размерите се свиква 

,затова след малко започвам да ви чета.Имам нужда от помощ.Каква козметика ще взимате за бебоците,ако може да ми обясните кое,кога и къде се използва и коя марка козметика сте утвърдили и предпочитате.Аз съм взела 1 кремче на Бочко ,но дори и него незнам кога и как да го ползвам:roll:.Благодаря Ви предварително

и честита нова седмица! Малко по-малко щастличия ден наближава и еуфорията нараства! 

Аз отивам на работа
...остават ми още 15 дни до болничния!
, днес съм още по болна - немога да говоря чак
едвам дочаквам да минат 4ри часа и капки за нос и антибиотик

Такъв нежен и приятен аромат. Много е икономичен също. За 5кг. дрешки се слагат 1-2 супени лъжици прах. Страхотен е и само него ще използвам
!