Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя количеството на околоплодната течност?
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Как да кача снимка във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя количеството на околоплодната течност?
-
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Степента на зрялост на плацентата се определя чрез ултразвуков преглед и обикновено се изразява като втора или трета триместър. Това е важно, тъй като степента на зрялост може да бъде индикатор за готовността на бебето за раждане. Степените на зрялост показват нейната зрялост и функциониране, обикновено оценявани от 0 до 3, като по-високата степен показва по-напреднала зрялост. Това може да бъде индикатор за здравето на бебето и да помогне при планирането на процеса на раждане. Зрелостта на плацентата е важен индикатор за здравето на бебето и успешно протичане на бременността, отразявайки способността й да осигури необходимите хранителни вещества и кислород за бебето.
-
Как да кача снимка във форум?
-
Какви стерилизатори са налични?
-
Какво е Магнерот и за какво се използва?

Сериозна работа, явно ще съм така до края 

/ вземи започвай да стъкваш новата тема пък аз ще я затворя и ще я отключа като свършим тази. А с активните линкове ще ги прехвърля аз. 

Може сега първото, после ще използваме второто...да каже някой 

, комплекта има 11 такива.Снимах го и го ка4их в албум4ето.Помпата оба4е ме е страх да я пробвам сега.Мамите,който са опитали,споделете дали боли
Пооправихме част от пораженията, но не е това, което трябваше да бъде, а няма за кога да го правим отново.
Този уикенд ще отделя време да поизчета поне част от вашите постинги - това също ми действа разтоварващо. Благодаря!
! По този повод и свекитата дойдоха с нас да се повозят (свекър ми да покара новото возило) и вчера заедно се прибрахме. Аз чак снощи се престраших да я покарам, ама много ме е страх - страшно е мощна и е съвсем лека за управление - все едно детска играчка. Днес пак ще я покарам да и посвикна, че разликата с моята кола е огромна ( а нали на мъжо му трябва резервен шофьор).
! Аз съм малко на границата - май ми тръгва носа, но снощи татито ме намаза с някакъв гаден спирт, който много щипе и днес съм по-добре.
за лично твое удоволствие.
.