Глезени отичат, корема натежава, мама е щастлива - ОКТОМВРИ наближава!

• 18 808
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
На мен не ми отичат краката. Кога се пие магнерот? Много бяс ми идва, синът ми е на година и десет месеца и постоянно тичам и крещя...Страх ме е, че ще се роди нервно бебе. Мога ли да пия нещо ?

# 211
Friki благодаря за полезната информация!Ама и аз като съм мързел така доста добре ми дойде като си събрала всичко!
Аз да Ви кажа, че ходя на лекции, но трудно издържам и днес се разплаках, защото всички искат само пари.Как са го измислили да си купиш сборник, помагало, че да ти даде подпис.Краката ми са толкова отекли, а и бебчо много рита като не го разхождам и стоя 1, 15 мин. седнала.Като стана и на него му олеква и става мнооого кротък!На мама маймунката ще бъде хаймана!Друго да Ви кажа, че свекърва ми много ме ядосва и допълнително ми вдига мензи са, а мъжът ми го няма сега и сме само двете, та гледам да я избягвам, че докато се върне мъжо ще си издерем очите.
Аз със сака за родилното съм готова.Днес последно купих пелени за преповиване и ми остава само да добавя тоалетните принадлежности.Не знам за вашия, но моя ми изглежда доста голям.Все едно ще ходя на море, а не да раждам!

# 212
: krissie честит девети месец!!!  bouquet
Днес взехме памперси на Памперс и мокри кърпички ,а забравих взех и бебефона на ТСМ изпробвахме го -става.Брат ми отиде до Варна обясних му да намери Хиполенд и без подаръци за племенника си да не се връща.
Бабата на мъжа ми разправя ,че бебето се къпело в солена вода да знаете нащо по този въпрос?

# 213
  • София
Здравейте,
Аз съм почти в девети вече. Изместиха ми термина за 2 октомври, макар че в Шейново ме водят за 3-ти, но няма значение един ден.

Илияна, за солената вода четох някъде из форума, че са бабешки приумици и е вредно за бебо, но не се сещам подробности. Пробвай с търсачката.

Вие купили ли сте си помпи за кърма и какви? Аз днес май се излъгах и си взех тази на Бертони дето е имитация на Авент и кво ме караше да я пробвам, но се оказа, че не прави никакъв вакуум. #Cussing out Много ме е яд. Струва 17 лв и това ме поблазни, ама отдавна съм се убедила, че евтините работи излизат скъпо Close

# 214
  • Откъм Варната
....Бабата на мъжа ми разправя ,че бебето се къпело в солена вода да знаете нащо по този въпрос?

Аз мисля че от солта може да му изсъхва кожата на бебчето, а това не ми се струва добре...

И аз от утре съм в 45 дневния болничен, има една социална помощ за бременност от която смятам да се възползвам.

# 215
  • Стара Загора
Това за солта пък съм чувала, че го правели за да не се изпотява после бебчо като порастне...ама туй са бабешки девитини според мен Crazy
За помпата аз си купих на Авент.

# 216
  • София
Това за солта пък съм чувала, че го правели за да не се изпотява после бебчо като порастне...ама туй са бабешки девитини според мен Crazy
За помпата аз си купих на Авент.
Ти пробва ли я лекичко, да не би моята да проработи като родя или се заблуждавам.

# 217
Здравейте от вкъщи , имам нет, ама ще се избием кои да стои на компа   Crazy

Помпата ми е на авент

За солта са бабини девитини и в момента защото бързам се поровете в търсачката има страшно много теми Peace

чао от мен за сега  Hug

# 218
  • Стара Загора
Ти пробва ли я лекичко, да не би моята да проработи като родя или се заблуждавам.
Пробвах я...има вакум..но аз само лекичко я пробвах...Не вади генерални заключение...може твоята в хода на цедене да се завакумира Flutter
Леля Зеля на къде пак бързаш...сигурно пак на биричката ще налиташ Mr. Green

# 219
  • София
Здравейте момичета,

Да ви кажа, че днес издивях, явно като не излизам от вкъщи до 14 ч. и се побърквам. Мъжо се почуди как да ме успокои, като излязохме навън ревнах по улиците и една баба много се озадачи. След разходка и похапване сега съм супер. Абе луда откачалка съм станала. След малко пак излизам, та да не взема да се побъркам отново. Мъжо го пратих да поиграе малко футбол. Ходихме до 1 склад на ТСМ да видим колички, бяха отвратителни, некомплектовани, мръсни, тежки, по 100 лв.

И аз съм чувала за солената вода (за да не мирише потта на бебето), но на училището на сп. 9 месеца казаха, че това е глупост и не трябва да се прави.

# 220

И аз съм чувала за солената вода (за да не мирише потта на бебето), но на училището на сп. 9 месеца казаха, че това е глупост и не трябва да се прави.
така и предполагах

# 221
  • София
Пробвах я...има вакум..но аз само лекичко я пробвах...Не вади генерални заключение...може твоята в хода на цедене да се завакумира Flutter
Ако не я завакуумирам дотогава в кофата  Mr. Green

# 222
  • Някъде в Европа...
Здравейте и от мен!
Илианка, не пробвай със солта. На курса, който ходих неонатолога каза категорично да не я слагаме. Действала много зле на бебетата - имало даже смъртни случай, смъквала им се кожичката #Crazy. Съжалявам, че пиша такива ужасии, но по-добре да го знаеш.ю
Аз си взех помпа на НУк, доволна съм и тя прави вакум. Simple Smile, но ще видим когато влезе в истинска употреба. Simple Smile

Момичета и аз малко да ви се пооплаквам.  Cry От няколко дни повръщам като в началото. Днес особено съм много зле, цял ден лежа и съм като ударена с мокър парцал. Контракциите са ми доста, казаха ми да засиля пак магнерота - 3х2. Мъжът ми пък държи да пътуваме почти всеки ден при родителите му #Cussing out, оставали само някакви си 5 дни да са в България и искал да е с тях. Предлага ми да не се връщам с него в Пловдив, но аз какво да правя при майка му......... Разбирам го напълно, но на мен ми писна вече...... Както и да е.......
Моята чанта за болницата не е готова още - като си отида в Пловдив в понеделник смятам да я оправя. Тогава ще купим и легълцето на бебчо и мисля да пшриклщча с покупките. Дрешките ги изпрах, остава да ги огладя.

Хайде стига, че стана дълго. Много целувки на тумбаците!

# 223
неее, никаква сол  newsm11 повярвай ми и без сол в водата бебето не мирише.
аз моята стефи какво ли не позволих да и причинят smile3511 ама на сега ако дам да ми пипне някой бебока или да вземе да ми дава акъли как да го къпя и как да я храня - вече не съм на онзи акъл- то и тогава не че бях безакълна ама да не създавам дразги все си мълчах слушай свекървата, премълчавай - и за какво? къпах детето си в сол и с жълтък от  яйце първия месец - повивала съм я в студен чаршав с оцет и вода като е имала температура ... 
newsm17 боже опази от невежество всички мами - няма нищо по лошо от това да правиш нещо а вътрешно да знаеш че нетрябва да е така...

# 224
Здравейте, октомврийки!  bouquet
...дойде и моя ред да се похваля с първите си покупки за бебо...с мъжа ми решихме да отскочим до Пловдив  travel и набързо напълнихме кошницата в Хиполенд-а... newsm71...ама много съм доволна от този магазин...всичко си има...само да знеш какво искаш де...аз нали съм едно такова неориентирано...направо станах разногледа...  #Crazy купих си стерилизатор за микровълнова с два шишета на Авент, почти цялата серия на Бюбхен, комплект за изписване и най - важното количка за бебо  1stroller   http://www.pakostnik.com/pics/0510548676.jpg

...относно солта и аз съм чувала, че се слагала, за да не мирише след време потта, ама съм на мнение, че всичко си е до натура и нямам намерение да тормозя бебо...като стана дума за къпане...голям проблем срещнах при избора на корито newsm78 и не взех...вие какво сте си взели?!?  33uu

Общи условия

Активация на акаунт