Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя количеството на околоплодната течност?
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Как да кача снимка във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя количеството на околоплодната течност?
-
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Степента на зрялост на плацентата се определя чрез ултразвуков преглед и обикновено се изразява като втора или трета триместър. Това е важно, тъй като степента на зрялост може да бъде индикатор за готовността на бебето за раждане. Степените на зрялост показват нейната зрялост и функциониране, обикновено оценявани от 0 до 3, като по-високата степен показва по-напреднала зрялост. Това може да бъде индикатор за здравето на бебето и да помогне при планирането на процеса на раждане. Зрелостта на плацентата е важен индикатор за здравето на бебето и успешно протичане на бременността, отразявайки способността й да осигури необходимите хранителни вещества и кислород за бебето.
-
Как да кача снимка във форум?
-
Какви стерилизатори са налични?
-
Какво е Магнерот и за какво се използва?

Много ме е яд. Струва 17 лв и това ме поблазни, ама отдавна съм се убедила, че евтините работи излизат скъпо 

. Съжалявам, че пиша такива ужасии, но по-добре да го знаеш.ю
, но ще видим когато влезе в истинска употреба.
От няколко дни повръщам като в началото. Днес особено съм много зле, цял ден лежа и съм като ударена с мокър парцал. Контракциите са ми доста, казаха ми да засиля пак магнерота - 3х2. Мъжът ми пък държи да пътуваме почти всеки ден при родителите му
повярвай ми и без сол в водата бебето не мирише.
ама на сега ако дам да ми пипне някой бебока или да вземе да ми дава акъли как да го къпя и как да я храня - вече не съм на онзи акъл- то и тогава не че бях безакълна ама да не създавам дразги все си мълчах слушай свекървата, премълчавай - и за какво? къпах детето си в сол и с жълтък от яйце първия месец - повивала съм я в студен чаршав с оцет и вода като е имала температура ...
боже опази от невежество всички мами - няма нищо по лошо от това да правиш нещо а вътрешно да знаеш че нетрябва да е така...
и набързо напълнихме кошницата в Хиполенд-а...
...ама много съм доволна от този магазин...всичко си има...само да знеш какво искаш де...аз нали съм едно такова неориентирано...направо станах разногледа...
и не взех...вие какво сте си взели?!?