Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя количеството на околоплодната течност?
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Как да кача снимка във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя количеството на околоплодната течност?
-
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Степента на зрялост на плацентата се определя чрез ултразвуков преглед и обикновено се изразява като втора или трета триместър. Това е важно, тъй като степента на зрялост може да бъде индикатор за готовността на бебето за раждане. Степените на зрялост показват нейната зрялост и функциониране, обикновено оценявани от 0 до 3, като по-високата степен показва по-напреднала зрялост. Това може да бъде индикатор за здравето на бебето и да помогне при планирането на процеса на раждане. Зрелостта на плацентата е важен индикатор за здравето на бебето и успешно протичане на бременността, отразявайки способността й да осигури необходимите хранителни вещества и кислород за бебето.
-
Как да кача снимка във форум?
-
Какви стерилизатори са налични?
-
Какво е Магнерот и за какво се използва?

Ние абсурд да си докараме за 30 мин...
все едно дезодорант съм си пръснала в носа
- може би съм споменала - означава живот, от иврит,
.Нашето име е решено от години.....на баща си ще го нари4аме.У дома ще си имам младши и старши
Вече имам чувството,че цял живот няма да ми стигне да си оправя къщата 

Ама май ще реша в последния момент в болницата като си видя бебко
.
.
,ще си пускам пък аз 1 филм да се приспя,че иначе няма заспиване.

размер д чашка ми стоеше като лепенка

Ние в понеделник влизаме в деветия месец вече...дано всичко е наред. Снощи нашия тати нали беше наряд и аз като се събудих по едно време...та като ме обзеха едни мисли..да не ви казвам
Явно ще е моржче като майка си
, иначе в къщи кипи още ремонт, мъжо са го хванали за чирак и свекито прави ремонт и свекъра и той с претенции - а накрая всички "той нищо не правел - нищо не помагал" зарязал е нещата вкъщи за да им помогне а те
.
.