Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 939
  • 743
  •   2
Отговори
# 60
Чак сега влизам, но видях, че си я открила вече.
И да не е съвсем спам, досега съм правила корекция на дефект при Мирчевска. Работеше в Александровска едно време при една известна лекарка, помните ли при коя беше? При нея ходих на консултация, но сега не мога да се сетя името й. Flushed
д-р Денкова
да, благодаря, тя беше Simple Smile)))

# 61
Здравейте, за пръв път ще слагам ХК в устните и имам питане. Трябва ли да спазвам някакви ограничения преди/след процедурата, освен че не трябва да се приема алкохол, аспирин и съдоразширяесщи медикаменти? Колко време след процедурата не трябва да се ходи на плаж. Попитах доктора, дали трябва да пия нещо преди, но ми каза, че не трябва, а от вас знам за Арника. Съветите ще са ми от полза, тъй като се вълнувам Simple Smile

Ако приемаш разни добавки като биотин, жен-шен, гинко билоба, вечерна иглика спри ги една седмица преди процедурата. Също аспирин, ибупрофен недей да взимаш и ако ползваш третиноин, ретиноиди - спри и тях.
Алкохол не трябва да се пие 24 часа преди и 24 след това. Тренировки не се препоръчват за 48 часа след процедурата. И двете увеличават риска да се получат синини и да отминат бавно, така че аз изчаквам докато поспаднат устните преди да възобновя тренировките.

Веднага след манипулацията можеш да започнеш с ледените компреси. На мен ми дават айспак още в кабинета, имам пет-шест вкъщи във фризера и като се прибера започвам да налагам с лед, докато дойде време за лягане. На другия ден - пак, ако има нужда. Първите два пъти не го правих и имах ужасяващи синини. Следващите пъти налагах с лед и нямаше и следа от синьо. Можеш да се появя още същия ден пред хора.

Нещо, което моят лекар не само препоръчва, но настоятелно изисква, включително подписвам декларация, че ще го спазвам стриктно е 48 часа да не се мокрят местата, където е бодено, да не се слага крем, серум, спирт, грим - нищо. Абсолютно нищо! Тя твърди, че през микроскопичните дупчици могат да навлязат бактерии и да се получи инфекция. Може да не се прояви веднага, а след време, понякога след много време. Само от нея съм го чувала това, слагала съм си и при друг специалист, той не нямаше такова изискване. Аз обаче се наплаших, особено след като прочетох и сама разни страхотии и си го спазвам стриктно.

Интересно ми е дали някой друг е получавал такъв съвет.

Успех с процедурата!

# 62
  • Sofia
Нещо, което моят лекар не само препоръчва, но настоятелно изисква, включително подписвам декларация, че ще го спазвам стриктно е 48 часа да не се мокрят местата, където е бодено, да не се слага крем, серум, спирт, грим - нищо. Абсолютно нищо! Тя твърди, че през микроскопичните дупчици могат да навлязат бактерии и да се получи инфекция. Може да не се прояви веднага, а след време, понякога след много време. Само от нея съм го чувала това, слагала съм си и при друг специалист, той не нямаше такова изискване. Аз обаче се наплаших, особено след като прочетох и сама разни страхотии и си го спазвам стриктно.

Този съвет ми е странен, поради 2 причини.
Първо, не знам как ще предпазиш устните от намокряне, ако решиш да си измиеш зъбите. Ако се наложи, две денонощия мога да изтърпя да не се изкъпя, ама да не си измия зъбите – ще ми е много гадно.
Второ, при малки ранички и продупчвания на кожата се препоръчва именно промивката със спирт, защото той, за разлика от водата, има способността да убива всякакви микроби, бактерии и други патогени. Т.е. нелогично е, че лекарят е наредил спирта до водата, кремовете и серумите. Те нямат нищо общо по между си.

# 63
Здравейте. Страхотна тема и много се радвам, че я откривам. Ще трябва да прочета и предишните, но исках да попитам ако е възможно да ми отговорите хора преминали през това. Та..въпроса ми е има ли процедура за намаляване на коремната област? Имам доста мазнини в корема и искам да ги намаля до колкото е възможно. Каква процедура е, как е нарича, къде да търся?
И още нещо има ли дами скоро слагали силиконови импланти и малко повече информация при кого, цена дори и на ЛС ако имат желание да съдействат на една мама с две щурчета. Благодаря и извинете за нахлуването така Simple Smile

# 64
Момичета, аз пиша по два въпроса.

Първо - в предишната тема някой беше писал за промоция в Дерма акт за пакет ботокс и Juvederm. Дали можете да ме насочите за промоцията, защото в сайта не я откривам.

Второ. Говорих с жената с процедурите за 70 лв за целулита. Ами, значи - нещо е станало недоразбиране Simple Smile Едни процедура е 90 лв (пакет от 10 процедури, платени наведвъж е 700 лв т.е. 1 се пада 70). Снимката, която някой беше дал е всъщност на жената, като ги прави и е резултат от спорт плюс 10 процедури с апарата. Реално, тя също каза, че има голям ефект още от третата процедура. Ефектът каза, че е дълготраен - свива см и маха целулит. Работи с някакви водорасли, а апаратът е йонофореза, с ултразвук и EMS - електроди с електроимпулси. Жената няма салон, а ходи по домовете в София, което означава, че апаратът е малък и подвижен.
И тук вече идва моето да кажем предположение, колебание. Силно подозирам, по описанието и това, че апаратът е малък, че става въпрос за един нашумял сред влогърите апарат. Всички го хвалят в youtube и Амазон и е точно с йонофореза, електростимулация и инфраред.
Естествено в Амазон струва 18 паунда (в бг сайтове го има за 150 лв).
Та, дали мога да помоля Kalina Malina да попита своята приятелка дали правят процедурата с подобен на този апарат -
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07TCMBFC4/ref=ppx_yo_mob_b_tra … ie=UTF8&psc=1

В Бг доста се злоупотребява с цените.
Примерът е ламиниране на на вежди. Давах по 70 лв за процедура, докато не открих, че кита за вежди, с който се прави ламиниране в Амазон струва 10 паунда и стига за 5 процедури. Ами, несериозно е.
Ако се окаже и същото с този апарат... Имам огромни подозрения, че съм права.

# 65
Ревютата на това апаратче не са много добри. На една от двете снимки на девойката видях май по - голяма машина или така ми се стори Anguished

# 66
  • Бургас
Този апарат го имам от началото на годината, но така и не съм започнала да го ползвам...
Мисля, че и препарата с който работи е много важен, съмнявам се, че е само от апарата...
KPP може ли линк към показно в youtube?

# 67
Здравейте момичета,аз лично,не бих отишла при всеки само заради промоция.Бях решила да слагам ботокс ,но четеики Ви май ще мина и без него.

# 68
Здравейте, има едно нещо, което ме човърка и реших да споделя.
Сложих ботокс в гневна бръчка преди време, 20 единици. Страшно доволна бях, резултатът беше много траен и прекрасен.
6 месеца по-късно сложих пак, макар че не беше се износил съвсем напълно.
Очаквах след вторият път да съм forever young, но - изненада - взе да се износва на първия месец.
Пак същия брой единици бяха.
И започна да ме човърка дали са ми сложили наистина 20 ед?
Не са ми дали нито показали празна опаковка/шишенце.
Та не знам какво точно стана, но ми е криво.

На вас как ви "доказват" колко ед. ви слагат?
🙄🙄🙄
Мястото е Skin Line Sofia, не ги обвинявам, но се замислям.
Преполагам обяснението може да е не,че са те излъгали в единиците,а че е слагано много скоро след първия път.Например,сложих си в гневна и чело при Манолова,хвана ме перфектно още на третия ден.След две седмици на преглед,викам дай да сложим и на пачи крак,а тя ми отказа,каза,че токсина вече е в тялото ми и няма да хване на новото място.Каза като отпусне челото,тогава заедно.

# 69
Ами това е видео на youtuber с малко последователи - https://youtu.be/GFZ0mn_ggeQ , т.е. не е платено, за да каже че е добър.
 Аз досега за този апарат не съм чела лош отзив. Аз лично си го поръчах. Ако няма ефект, може би ще пробвам с нещо друго, въпреки че аз почти нямам целулит и предполагам це повлияе добре.

Момичета, а дали е възможно при слагане на ботокс в чело да се изострят бръчките в пачия крак. Преди със сигурност нямах, като се усмихна, а сега става хармоника ужасна. А ако съм имала такива преди, щеше да личи по кожата, а тя е гладка и се образуват само като се усмихна...
Ще трябва да слагам май ботокс в пачия крак...
От вас някоя слага ли там?

# 70
КРР, може да не съм права, но не мисля, че пачият крак се изостря, заради ботокса в челото. Логиката ми е, че обикновено този тип бръчки се образуват при усмивка, а когато се усмихваш не си повдигяш челлото, при него бръчките са от др тип емоции- учудване, намръщване и т.н. и за това не мисля, че блокирането на едните мускули води до натоварване в околоочната зона, пак казвам, може да не съм права. Аз от много време не съм поставяла ботокс, но последно слагах в чело, гневна и пачи крак. Това беше септември мин г., не бях като мумия, естествено си изглеждаше.

# 71
  • в 1001-та нощ
Ами това е видео на youtuber с малко последователи - https://youtu.be/GFZ0mn_ggeQ , т.е. не е платено, за да каже че е добър.
 Аз досега за този апарат не съм чела лош отзив. Аз лично си го поръчах. Ако няма ефект, може би ще пробвам с нещо друго, въпреки че аз почти нямам целулит и предполагам це повлияе добре.

Момичета, а дали е възможно при слагане на ботокс в чело да се изострят бръчките в пачия крак. Преди със сигурност нямах, като се усмихна, а сега става хармоника ужасна. А ако съм имала такива преди, щеше да личи по кожата, а тя е гладка и се образуват само като се усмихна...

Обичайно, като се блокира един мускул, човек компенсира със засилена мимика на съседен/друг - с неблокирана мимика. Затова обичайно се правят заедно на групи. Добра идея е да се консултираш с лекаря.

# 72
Аз съм го мислила същото преди 5 год.За мен,когато един мускул се блокира,се компенсира от друг.Така,че е напълно възможно.Пачият крак се образува от присвиване на очите-дали от смях,дали от фокусиране или друго,ням азначение

# 73

Аз преди седмица слагах в пачи крак, гневна и чело. Много съм доволна от резултата. Кожата е гладка и изпъната,а веждите се повдигнаха много приятно.
Не мога да отговоря на въпроса ти,тъй като при мен поставянето е едновременно и в трите зони.

# 74
Аз също съм слагала в пачи крак и стана супер.

Общи условия

Активация на акаунт