Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 925
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Аз платих за 25 единици 250 лв .
Работихме пачи крак, чело и глабела. 
Може ли, да споделиш при кой.
Др Ромелия Николова , Pearl Skin , гр. Варна  .

# 91
Аз платих за 25 единици 250 лв .
Работихме пачи крак, чело и глабела. 
Може ли, да споделиш при кой.
Др Ромелия Николова , Pearl Skin , гр. Варна  .
Ако ти представлява интерес, може да отидеш при д-р Светлана Узунова, в Аура, зад Двете кули. Но до знаеш, че се чака доста за свободен час.

# 92
Привет!
От известно време обмислям лека корекция на устните. С тънки устни съм, търся лек обем и естествен вид. Бихте ли ме насочили къде в Пловдив ще ме направят красива Sunglasses Blush?

Аз при правя ботокс при д-р Регина Хатър в Пловдив. Имам приятелка с устни (Juviderm), правени при нея. Добре изглеждат.

# 93
Привет!
От известно време обмислям лека корекция на устните. С тънки устни съм, търся лек обем и естествен вид. Бихте ли ме насочили къде в Пловдив ще ме направят красива Sunglasses Blush?

Аз при правя ботокс при д-р Регина Хатър в Пловдив. Имам приятелка с устни (Juviderm), правени при нея. Добре изглеждат.
Д-р Албена Чолакова прави много красиви устни. На мен ми направи такива, но аз май съм единствената, която не се харесвам с филъри.

# 94
  • Варна
Преди време обсъждахме устни.., ето този резултат например според мен е пълен ужас, освен след спадане на устните да не останат така? А кой /коя е докторът? Понякога при даден лекар виждам много добри и много лоши резултати, което вероятно означава, че клиентът е искал така...

# 95
Преди време обсъждахме устни..,
Да, четох я темата. Но не срещнах мнение за пловдивски лекар, затова питам.
Благодаря за отговорите, ще разгледам какво правят.

# 96
Скрит текст:
Привет!

Д-р Албена Чолакова прави много красиви устни. На мен ми направи такива, но аз май съм единствената, която не се харесвам с филъри.
А, споко! И аз не се харесвам.

# 97
Преди време обсъждахме устни.., ето този резултат например според мен е пълен ужас, освен след спадане на устните да не останат така? А кой /коя е докторът? Понякога при даден лекар виждам много добри и много лоши резултати, което вероятно означава, че клиентът е искал така...

Ужасни са ..
Аз да похваля бустера Restylane. Сложих да допълня едната назо, под едното око и в цялото лице. Кожата ми светна

# 98
Привет!

Потвърждавам! Красиви устни прави

# 99
  • Варна
Това вероятно е веднага след процедурата. Почти съм сигурна, че седмица след това изобщо не изглеждат така.

# 100
Привет, ходих на мезотерапия с инжекция, нямах подувания, не ми се образуваха пуполки, явно ми е доста суха кожата и веднага е поела коктейла
Обаче имам финни назо и се виждат пак Sad
Дали от следващи процедури ще има ефект?

# 101
  • Стара Загора
Здравейте, в предишната тема бях писала. За пръв път сложих 0,5 мл на 26 .05, Аpriline Normal. След това се получи лека аиметрия, която ми вадеше очите. На 24.06 отидох за корекция и след като спаднаха пак си стоеше асиметрията. Вчера отново ходих за корекция, надявам се този път вече да е последен.
Но имам друг въпрос. Как са ви устните след това- аз ги чувствам дехидратирани сякаш, а уж трябва да е обратното. И слагате ли някакви балсами и гланцове за хидратация? Ако може да препоръчате.

Слягам и снимка от днес след корекцията вчера Simple Smile .

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 11:05 от m0rti6a666

# 102
Привет, ходих на мезотерапия с инжекция, нямах подувания, не ми се образуваха пуполки, явно ми е доста суха кожата и веднага е поела коктейла
Обаче имам финни назо и се виждат пак Sad
Дали от следващи процедури ще има ефект?

Назолабиалните се запълват с филър, дерматологът преценява колко мл според дълбочината им.
Целите на мезотерапията са други.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 16:30 от SamoDiva

# 103
Здравейте,
вчера се възползвах от промоциите в Дарма Акт и направих радиес, ботокс и филър в назолабиала. С една дума добре се надупчих, но резултат ведна се появи в назото. Имам малки синини, лекичко ме понаболява тук -там, но е търпимо. Ще пиша по-късно като се разгърне ботокса и радиеса. Процедурата направих при д-р Чилингирова. Доволна съм от отношението й и лекотата с която работи.

# 104
  • София
Здравейте!
Не съм писала в този тема, но я следя редовно:) поздравления на Алена!!!
Влизам с малко снимков материал и отзиви.

Това са устните след поставен 0.50 мл жуведерм ултра смайл декември 2019г. при д-р Мирчевска. Искам да кажа, че съм доволна от трайността на филъра и техниката на постовяне!
Д-р Мирчевска е изключителен професионалист и не допуска да си тръгнеш с “човка”!!! Работи на етапи!

Тава са устните ми от миналия месец с 1мл. жуведерм 4 поставен от д-р Трендафилова
Като цяло филърът е по-твърд, но не е голяма разлика... къде го “побрах” се чудихме 😄
Това са седмица след отока

Очарована съм от работата и на д-р Стиляна Трендафилова, при нея съм била преди по др.повод и отново бих и се доверила!

Следя работата и на д-р Александра Манолова, която също има добра техника, а и цените при нея са в пъти по-ниски... мисля да направя мезолифт при нея края на месеца Simple Smile

Днес бях с колежка при д-р Инна Бабаян, с която си разелихме REDENSITY ІІ
Поставихме 0.3 мл., за да видим дали ще задържам вода. Доволна съм от отношението и гледната и точка по доста от въпросите, които и отнесах!
След месец ще отида пак за “ретуш” хаха

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 01:05 от _Dessi_

Общи условия

Активация на акаунт