Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 801
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Аз направих няколко нуспешни опита за час при др. Трендафилов в Дерма акт, и последния път след, като ми обясниха, че е отпуска и ми предлагат да ми звъннат, когато се върне и има часове, просто реших, че ще отида при д-р Чилингирова.Преди малко се връщам от там, сложих ме ботокс и филар в устните.Ботокс сложих на чело и гневна, съжалявам, че не я послушах да сложим и на пачи крак, но там някак ме достраша на момента, а сега ме е яд. Мнение за сега от ефекта от процедурите не мога да дам,ботокса още е пресен, устните са с оток.д-р Чилингирова беше много мила, и много внимателна, всичко обяснява, доволна съм. В Дерма акт цената на ретуш каква е момичета?

# 241
  • Sofia
Ретуша е в цената

# 242
Момичета, благодаря за мнението Simple Smile

Кожата ми изглежда такава, защото телефонът има някакви филтри. Иначе на живо не е изобщо такава. Смисъл, не съм с много проблемна кожа, но имам ситни черни точици понякога.

Иначе бустерът под очи, без да има хлътване, по-скоро не. Мезотерапия ще е ок.

Иначе, аз бръчки нямам още,обаче много се "изпивам" и ставам като болна. Затова си запълвам назо гънките и под очите и слагам малко в скули, за да издърпа. А пък и ми харесва ефектът на лице със по-изострени черти, тип Бела Хадид (без да се прекалява).
Ботоктът не ми е толкова за бръчки, колкото пак - да издърпа веждите нагоре и да изчезне този уморен и изпит вид.

Иначе и аз пробвам за Трендафилова, но не знаят кога ще се върне. Чек ми идва да и пиша в Инстаграм хаха. Дано не е станало нещо неприятно. Защото последния път, като ходих при нея ми каза,че чак октомври ще ходи на почивка, пък и толкова дълга отпуска... Другият вариант е да не иска да я притесняват по време на промоцията, защото знае, че повечето ще се запишат при нея.

Ако не мога да се запиша при нея, ще пробвам Хаджийска. Тя прави много хубави устни, даже повече ми допадат и от тези на Трендафилова.

П.П Момичета, да допълня, че питах за филър и бустер Рестилейн. Те не са на 50%, но филърът е 350 от 500 лв, а бустера е май към 200 лв (от 300)

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 00:35 от KPP

# 243
Трендафилова вече бяха от промоциите, да.
Има още няколко лекари в Дерма акт, които имат добро портфолио в Инстаграм , с хубави устни съм запомнила.
Хаджийска и Клаклова(ако не греша)

# 244
Хаджийска е с хубави устни. Мисля да пробвам нея, ако на Трендафилова графикът не излезе скоро. Но аз така или иначе планирам да предплатя за края на септември и се надявам Трендафилова да се е върнала до тогава.

# 245
Трендафилова с канюла ли слага под очи?
Бустера колко време издържа, запълва ли добре хлътване?

# 246
Зависи. На мен ми слага под очи. Хлътване запълва, ако е малко. Ако не - трябва подложка с филър и вече да се допълва с бустер

# 247
Момичета, може ли мнение за Мезотерапията? Колко време след нея лицето е зачервено? Подходяща ли е за под 30 години?

# 248
Момичета, може ли мнение за Мезотерапията? Колко време след нея лицето е зачервено? Подходяща ли е за под 30 години?
Лицето не е просто зачервено, а на местата от убожданията има леко подуване. При мен минава за 6-8 часа, при други е нужно повече време. Зависи от кожата и от лекаря.
Мисля, че няма проблем да се прилага под 30 г., но дерматолог следва да прецени какъв продукт е подходящ за инжектиране.

# 249
  • в 1001-та нощ
Зависи от мезото, а може би и от лекаря и иглите. Аз никога не съм била зачервена или с бабунки - като са ми поставяни по 3 мл еднократно Simple Smile  А кожата ми е и тънка Simple Smile

# 250
Тук ли е мястото да питам за инжекционни процедури за тъмни кръгове и силно изтъняла кожа под очите? Ще имам консултация с дерматолог другата седмица, варианти гледам мезотерапия и PRF, която е като PRP вампирски лифтинг, но по-нова версия и много по-добра.

# 251
Момичета, благодаря за мнението Simple Smile

П.П Момичета, да допълня, че питах за филър и бустер Рестилейн. Те не са на 50%, но филърът е 350 от 500 лв, а бустера е май към 200 лв (от 300)

И миналата година за Рестилейн бяха казали, че на място можеш да попиташ за отстъпка, но за Жуведерм никъде не пише дали подлежи на промоцията. Някой дали има инфо?

# 252
Мирчевска е моят лекар.
След лошия опит с Михайлов не мисля да посещавам други лекари.
Здравейте, за д-р Михайлов от Скинлайн ли говорите?

# 253
  • София
Мирчевска е моят лекар.
След лошия опит с Михайлов не мисля да посещавам други лекари.
Здравейте, за д-р Михайлов от Скинлайн ли говорите?

Да, точно за него.

# 254
Привет,  красавици! След 4-та процедура с Виваче съм.Правих я преди 6 дни. След още две седмици ще ви пусна пак снимки,  доволна съм много. Но в момента съм на море - от мен приятна вечер и наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт