Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 777
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Мирчевска е моят лекар.
След лошия опит с Михайлов не мисля да посещавам други лекари.
Здравейте, за д-р Михайлов от Скинлайн ли говорите?

Да, точно за него.
Не сте единствена с лош опит при него! Simple Smile

# 256
Мирчевска е моят лекар.
След лошия опит с Михайлов не мисля да посещавам други лекари.
Здравейте, за д-р Михайлов от Скинлайн ли говорите?

Да, точно за него.
Не сте единствена с лош опит при него! Simple Smile
Препоръки за някой добър Simple Smile

# 257
След  ботокс и филар в устните поставени вчера днес просто ми беше ужасен ден. Отока на устните сутринта беше огромен, имах човка вместо уста, като се има предвид, че сложих 0.5 за хидратация. Сега е една идея по добре, но силно се надявам още да поспадне. Миналия път изобщо не беше толкова зле. На всичкото отгоре цял ден съм с адско главоболие, ужасно и не повлияващо се от лекарства. По принцип съм свикнала да ме боли глава,а и имам висок праг на болка, но едва издържах на работа. Добре, че маските са на мода сега, та поне не умрях от срам с тази уста цял ден.

# 258
Тъй като и аз се информирах за промоцията в Дерма Акт от вас, може ли да ми препоръчате специалист за мезотерапия Simple Smile
Много съм “боса” в тази област, а имам желание да направя нещо за освежаване на кожата на лицето ми.

# 259
За мезотерапия и аз се интересувам къде и с кво, търся нещо по трайно, че миналия път беше доста моментен при мен резултатът. И да попитам, някой да е борил кафеви петна по горната част на ръцете, явно са от слънцето, но много ме дразнят, освен това и едни дребни бели петна ми се появиха, те вече не знам от кво са...

# 260
Привет,  красавици! След 4-та процедура с Виваче съм.Правих я преди 6 дни. След още две седмици ще ви пусна пак снимки,  доволна съм много. Но в момента съм на море - от мен приятна вечер и наздраве!

Здравейте, в предходна тема споделяте, че след HIFU, сте получила овисване в долната част на лицето. При мен стана същото. Опитах да го коригирам с конци, но за мен резултата е много нетраен. VIVACE има ли стягащ ефект, както го рекламират?  Вие как се борите с проблема в тази зона ?

# 261
Започнах с микронидлинга главно заради пори и белези от акне.Има лифтинг ефект, кожата се уплътни, но след процедурите ще сложа и конци. Не е достатъчно повдигането

# 262
Започнах с микронидлинга главно заради пори и белези от акне.Има лифтинг ефект, кожата се уплътни, но след процедурите ще сложа и конци. Не е достатъчно повдигането
Благодаря! А може ли, да споделите към кой доктор сте се насочила.

# 263
Аз исках машината, нямах представа кой доктор ще ме работи. Попаднах на Панайотова, направих 3 процедури при нея и съвсем случайно преди седмица правих четвъртата при Иванова. Сега мисля, че ще продължа при нея.Дупченето започна буквално под долния клепач, през цялото лице и в много голям участък на шията. Не ме болят изобщо, по-бързо се възстанових.Предложи ми зимата същата процедура, но в най-дълбоките белези да сложи киселина и да ги приключи. Ще го правя и ще пиша

# 264
В клиниките на д-р Денкова как стоят нещата?
Поредната клиника ли е, която се опитва да ти пробута процедури, от които нямаш нужда?

# 265
Поредната клиника ли е, която се опитва да ти пробута процедури, от които нямаш нужда?
Мойто мнение е, че са едни от най  -  комерсиалните

# 266
Преди около 5 години ходих при д-р Денкова, тъй като имах дълбока бръчка между веждите и изглеждах постоянно намръщена. Три пъти ми поставя ботокс, но бръчката си стоеше. Отделно не ми хареса отношението й.
 Преди 3 години посетих д-р Ванеска и съм очарована от отношението й към мен и от резултата, който постигна с бръчката ми. Постави ми филър и вече повече от 2,5 г нямам нужда от нов такъв. Преди 3 дни имах час при нея за поставяне на мезоконци-беше много внимателна, поговорихме си, обсъдихме и други несъвършенства по лицето ми и вече знам, че това е моят лекар за естетични корекции!

# 267
  • Варна
Боли ли поставянето на конци и след това? Мисълта ми е ако се наложи впоследствие за двойната ми брадичка..

# 268
ivka_smile, мен лично не ме болеше, но аз имам висок праг на болка. Не е от най-приятните усещания, но е поносимо.

# 269
tsveti_77, а какви са цените на конците? Лифтинг или само мезо?

Общи условия

Активация на акаунт