Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 766
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Категорично да.Целият релеф се заглади и омазняването намалява, лицето се запълни равномерно, а не както се случва с филърите понякога, дай да сложим още малко тук, после там.... Ще пробвам и с киселината за махане на най-дълбоките.

# 286
За д-р Денкова мога да кажа, ме според мен изглежда много добре, но и аз съм от пациентите, които не биха отишли отново. Нормално е да има доволни и недоволни от весеки лекар.

Искам да попитам някой правил ли е или да се е консултирал с лекар относно Renuvio или J Plasma? Виждам, че д-р Георгиев предлага процедурата, но може би има и други лекари. От това, което виждам, като снимки преди и след, резултатите са впечатляващи.

Мен лично ме интересува за стягане на кожата, но виждам че се използа и за разграждане на мазнини, което ме притеснява.

# 287
А колко стари са белезите?

Категорично да.Целият релеф се заглади и омазняването намалява, лицето се запълни равномерно, а не както се случва с филърите понякога, дай да сложим още малко тук, после там.... Ще пробвам и с киселината за махане на най-дълбоките.

# 288
Много, днес съм на  60

# 289
За д-р Денкова мога да кажа, ме според мен изглежда много добре, но и аз съм от пациентите, които не биха отишли отново. Нормално е да има доволни и недоволни от весеки лекар.

Искам да попитам някой правил ли е или да се е консултирал с лекар относно Renuvio или J Plasma? Виждам, че д-р Георгиев предлага процедурата, но може би има и други лекари. От това, което виждам, като снимки преди и след, резултатите са впечатляващи.

Мен лично ме интересува за стягане на кожата, но виждам че се използа и за разграждане на мазнини, което ме притеснява.

На първата снимка има доста излишна кожа.... която дефакто трябва да се е изпарила на втората снимка. Според мен не е възможно такъв ефект да се случи без рязане

# 290

На първата снимка има доста излишна кожа.... която дефакто трябва да се е изпарила на втората снимка. Според мен не е възможно такъв ефект да се случи без рязане

Има доста подобни снимки в нета с такива резултати, от различни клиники, което ме кара да вярвам, че може и да е възможно, и без рязане. Ще се радвам, ако се включи някой, който е правил

# 291
  • София
Здравейте! Отдавна ви следя, но все не се престрашавам да пиша. Поставяла съм ботокс на чело, гневна и пачи крак, запълвала съм слепоочия и филър в устите при д-р Етугов в Есте Дерм. Изключително доволна съм от резултата. Много от познатите ми казват, че изглеждам свежа и подмладена, без да забелязват конкретни естетични намеси. Преди месец бях за филър в устните при д-р Ръткова (Есте Дерм), от която също съм с добри впечатления, като отношение и работа.

# 292
Аз също съм пациентка на Етугов и съм доволна. Признала съм го като майстор на ботокса и филърите, но не посмях да сложа конци при него, защото в сравнение с Валянова и Ванеска ги прави отскоро.Реших, че вместо филърите ще правя процедури, с които кожата сама ще си направи колаген и за момента съм доволна.При него сложих Елансе, добър филър, доволно скъп, но сега кожата изглежда в пъти по-добре и по естествено.

# 293
  • София
Enisa60, аз се колебая между Elanssе и Radiesse, но не съм правила консултация с доктора. Той ли те насочи конкретно към Еланс? На каква продължителност се спряхте и получи ли синини?

# 294
Да, оставих на него избора, 18 месеца трайност, хипо алергичен, за мен е важно, защото имам доста алергии, към всичко по малко, примерно към лидокаин

# 295
А за синините, много малки, лек оток и чувство за сърбеж.Минава бързо

# 296
  • София

Къде и колко пъти правихте процедурата ?

# 297
В Дерма Вита, 4 процедури

# 298

Тази жена на първата снимка е на не по-малко от 75 години. За какво им е на тази възраст да се опъват?
Дали ще изглежда на 75 или на 65...
Много такива недомислия гледам по снимките на различни клиники. Защо не си остаряват тези хора с достойнство!

# 299
Цитат
Тази жена на първата снимка е на не по-малко от 75 години. За какво им е на тази възраст да се опъват?
Дали ще изглежда на 75 или на 65...
Много такива недомислия гледам по снимките на различни клиники. Защо не си остаряват тези хора с достойнство!
По същия начин разсъждават и двайсетгодишните за вас - дали ще изглеждате на 30 или на 40, дъртаци сте, но на вас не ви се струва така. Предполагам, че и на 70-годишните също им се иска да изглеждат по-млади.

Общи условия

Активация на акаунт