Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 789
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Вече е пробвано,  днес се върнах от морето. Заминах 3 дни след процедурата.Не съм се пекла, но ме хвана малко слънцето, въпреки 50-тия фактор. Няма проблем, имам приятен, лек тен, въпреки че висях с часове във водата.

# 331
Вече е пробвано,  днес се върнах от морето. Заминах 3 дни след процедурата.Не съм се пекла, но ме хвана малко слънцето, въпреки 50-тия фактор. Няма проблем, имам приятен, лек тен, въпреки че висях с часове във водата.
Прочетох написаното от Вас за микронидлинга с този конкретен апарат и за възможността за съчетаване с киселина. Виждала съм в инстаграм д-р Давин Лим има една техника, с която в дълбоките белези и бръчки накапва със спринцовка киселина /tca cross  се казваше процедурата/, та дали имате представа, това нещо подобно ли е?

# 332
Здравейте, признавам, че не съм чела темата, а директно питам (нещо, което не правя никога).

Имам много, много, много тъмни кръгове под очите, направо черни. Заради тях се гримирам всеки божи ден и спя с грим, защото не искам дори мъжът ми да ме гледа такава. Гледам в интернет, че се коригират с филър и/или с плазматерапия, но не откривам достатъчно информация за лекар и снимки преди/след. Можете ли да ми препоръчате някой?
И всякакви други процедури и начини за справяне с този проблем ще са от полза. Причината е загуба на обем под кожата и стои като вдлъбнатина. Изключително много ме депресира този проблем и за мен е много важно.

Искам и ботокс в назолабиалите, тъй като, когато се усмихвам е толкова високо, че ми се вижда целия венец. Пластичен хирург ми каза преди време, че се оправя с ботокс това. Та моля за мнение за добър лекар дерматолог за тези две процедури.

# 333
Прочетох написаното от Вас за микронидлинга с този конкретен апарат и за възможността за съчетаване с киселина. Виждала съм в инстаграм д-р Давин Лим има една техника, с която в дълбоките белези и бръчки накапва със спринцовка киселина /tca cross  се казваше процедурата/, та дали имате представа, това нещо подобно ли е?
Ще видя какво е, предложи ми го Иванова,  най-вероятно е същото.Но ме предупреди, че се прави само зимата

# 334
Enisa60, благодаря. Иначе, да киселини лятото, няма как. Интересно ми е, ако е същото и аз с ентусиазъм ще тествам Simple Smile, ще им пратя запитване, но ще се радвам да чета споделената от Вас информация и занапред.

# 335
Ботокс в определена зона над устата оправя тази венечна усмивка.
Аз сложих преди може би две години  и все още не се вижда венеца при усмивка. За хлатване също съм слагала, но нямам тъмни кръгове, това не знам за каква процедура е.
Лекаря не го препоръчвам, по описани по назад в темата причини.

Здравейте, признавам, че не съм чела темата, а директно питам (нещо, което не правя никога).

Имам много, много, много тъмни кръгове под очите, направо черни. Заради тях се гримирам всеки божи ден и спя с грим, защото не искам дори мъжът ми да ме гледа такава. Гледам в интернет, че се коригират с филър и/или с плазматерапия, но не откривам достатъчно информация за лекар и снимки преди/след. Можете ли да ми препоръчате някой?
И всякакви други процедури и начини за справяне с този проблем ще са от полза. Причината е загуба на обем под кожата и стои като вдлъбнатина. Изключително много ме депресира този проблем и за мен е много важно.

Искам и ботокс в назолабиалите, тъй като, когато се усмихвам е толкова високо, че ми се вижда целия венец. Пластичен хирург ми каза преди време, че се оправя с ботокс това. Та моля за мнение за добър лекар дерматолог за тези две процедури.

# 336
Аз препоръчвам Трендафилова.

# 337
Следя Ви отзивите за микронидъшинг в клиниката на Паскова, отдавна искам да направя тази процедура.., а след добрите отзиви от Вас, съвсем... Исках да Ви питам, знаете ли с какво е по различна процедурата там, от другите клиники, защото цената е адски висока, редовна цена, непромоционална е 600лв за процедура...
 Това апаратче струва не повече от 200лв смятам...
В Алиекспрес са по 20$, не че ги сравнявам, но все пак тези цени ме ориентират, колко би бил професионален, на голяма компания, какъвто очакваме от тях... Когато си купиш лазер за 20 000$ ясно, каква ще е цената на процедурата, но в случая...? Аз ли греша, все си мисля, че доста разбирам от бизнес Simple Smile

Имам снимки в предишната 34 тема, след 3 процедури,  на 17.07. направих 4-та.Ще кача снимки след 10-на дни, кожата се обновява на всеки 3 седмици,  така ще си прецените сами.Паскова не работи с машината, сигурно не съм достатъчно ВИП, но аз съм доволна от докторките,  просто работят различно. Панайотова дупчи повече и по-дълбоко, а Иванова май го прави по протокол, мина ме и под очите дори и наистина се възстанових за няколко часа. Чудя се с коя да продължа.

# 338
След неприятни последствия от прехваления апарат за Хай фу, проучвам подробно всичко. Този апарат е произведен в Южна Корея,  лицензиран е за Европа и САЩ , може и да има по-добри,  но аз поне не открих. Процедурите са 2, заедно с микронийлинга се прави и RF. Иглите са допълнително загряти и това също има значение. Едва ли апаратче от Али експрес ще Ви свърши работа. Разбира се има и добри немски апарата, само микронийдлинг, не знам какъв е ефекта.

# 339
  • в 1001-та нощ
Следя Ви отзивите за микронидъшинг в клиниката на Паскова, отдавна искам да направя тази процедура.., а след добрите отзиви от Вас, съвсем... Исках да Ви питам, знаете ли с какво е по различна процедурата там, от другите клиники, защото цената е адски висока, редовна цена, непромоционална е 600лв за процедура...
 Това апаратче струва не повече от 200лв смятам...
В Алиекспрес са по 20$, не че ги сравнявам, но все пак тези цени ме ориентират, колко би бил професионален, на голяма компания, какъвто очакваме от тях... Когато си купиш лазер за 20 000$ ясно, каква ще е цената на процедурата, но в случая...? Аз ли греша, все си мисля, че доста разбирам от бизнес Simple Smile

....

Не е едно и също. При Паскова е с радио честота и LED. За тези пари бих направила Viva. Има разлика между проф. машини и тези в алито, и то не малка - и в резултатите също.

# 340
  • София
Момичета,някой слагал ли е под очите Juvederm Volite за коригиране на тъмни кръгове? Първоначално мислих,че е филър,но е бустер.
Прилагам снимка от профила на д-р Манолова в инстаграм. Моят случай е подобен и се чудя дали да не я посетя за
редуциране на тъмните кръгове.

# 341
Момичета, в предишните теми сте коментирали крема Атрофилин. От къде мога да си го купя?

# 342
Момичета, в предишните теми сте коментирали крема Атрофилин. От къде мога да си го купя?
      От Estelab еМагазин
Три месеца го ползвах, без абсолютно никакъв резултат

# 343
      От Estelab еМагазин
Три месеца го ползвах, без абсолютно никакъв резултат
И аз го ползвах толкова - и то концентрирано под очите - също никакъв резултат!

# 344
Здравейте,
споделям, че ботокса в Дерма Акт е перфектен, много добре ми опъна челото и изглади пачият крак. Гневната ми бръчка е дълбока обаче и се замислям да я загладя с филър както съм чела, че става. Д-р Чилингирова обаче не ми препоръча филър, а скийн бустер. Моля за мнения. Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт