Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 759
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Някоя от вас правила ли е ПРП на шия?
Или нещо друго ефикасно за наченки на отпусната кожа.

Аз все пак сложих бустер на шията и ми харесва резултатът, даже мисля да повторя през септември. Кожата определено е хидратирана и изглежда много по-добре.

# 586
  • в 1001-та нощ
Кой продукт сложихте? И какво количество?

# 587
Здравейте! Колебая се между д-р Чокоева и д-р Гюрова за поставяне на филър в устните в град Пловдив. Ще се радвам, ако някой може да ми даде мнение!

# 588
Здравейте! Абсолютно със същите колебания съм - коя от двете да избера за устни ... надявам се някой да сподели опит.
Чета Ви с особен интерес!

# 589
Кой продукт сложихте? И какво количество?

Сложихме Сайфа, 1 мл., въпреки че лекарката имаше притеснения, че е малко по-твърд от другите бустери. Стана добре, но мисля, че трябваше още 1 мл. да сложим. Най-вероятно ще повторя.

# 590
  • в 1001-та нощ
Лятото и аз обмислях грижа за шията, но пропуснах. Радвам се, че си доволна, може би като правя мезо на лице, ще включа и шията Simple Smile

# 591
# 592
Лятото и аз обмислях грижа за шията, но пропуснах. Радвам се, че си доволна, може би като правя мезо на лице, ще включа и шията Simple Smile

Все повече си мисля, че когато се прави мезо или бустер на лице, трябва да се прави и шия, че и деколте. Само финансово идва доста нанагорно, че не е само това Simple Smile.

# 593
Като че ли шията много малко се обсъжда тука, как постигате хубави шии? Все повече започва да ме притеснява моята.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 23:12 от Yasemin

# 594
Докторката при последната мезотерапия ми набоде остатъка от количеството по шията и деколтето, но ми е отбелязан само продукта, не и колко мл е била ампулата. Като ми е слагала филъри в назолабилни, пак така ме е бодвала в две точки под брадата за опъване на гушката (тръгнала е вече и нея трябва да я мисля).

# 595
  • в 1001-та нощ
Като че ли шията много малко се обсъжда тука, как постигате хубави шии? Все повече започва да ме притеснява моята.

Моята за сега е добре, и го отдавам най-вече на спорта, защото в продължение на години (над 15 вече) - мускулатурата се поддържа, тонуса на тъканите (като цяло в тази област). Но ... с времето идва и стареенето, затова обмислям и да полагам превантивни грижи, по-леки на този етап.

# 596
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте , какво количество мезотерапия на лице слагате? В четвъртък имам час и смятам да сложа, но честно казано не знам какво да очаквам,нито съм се спряла на някоя конкретна

# 597
Здравейте, красиви дами. На 32 съм и мисля, че ми е време за малко разкрасяване. Може ли като по-опитни да ме посъветвате каква процедура да направя за премахване доколкото е възможна на тъмни кръгове под очите и сенки? Благодаря ви! Иначе съм се ориентирала към Хил клиник или Дерма Вита по отзиви на познати, които си сложиха филъри, ботокс и тнт. Приемам препоръки и за клиниките.

# 598
  • в голямото село
Момичета моля споделете какъв е резултата от ПРП - очаквам премахване на финните линии по челото, около очите и евентуален ефект върху назолабиалните. Ще се оправдаят ли очакванията ми?
Да побутна питането си

# 599
Vivinka, според мен е мног е относително и не може да се даде сто процентов истинен отговор. На мен фини линии под очите ми се заличиха, но много зависи наистина от самите бръчки, назоабиалните дали са съпътствани с отпускане, по-челото според мен една идея по-трудно се махат. Със сигурност ще има положителен ефект, но не може да се има очаквяния като от ботокс или филър. Отново зависи колко богата е извлечената плазма, техниката на инжектиране на лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт