Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 739
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В дерма-акт кои доктори препоръчвате и кои - по-скоро не? Изкушавам се от примоцията за един ботокс чело, надявам се икономично с единиците да мина 😀
Имам негативно мнение и впечатление от Клаклова! Много лош подход към моя случай при поставяне на филър в назолабиалните! Филърът (saypha volume) беше твърд, поставен много дълбоко и неправило
(имам белег там, който тя проби, получи се свличане ... пълен ужас!!!! хиляди проблеми после... цяла година го разграждахме с апаратни процедури,  защото съм алергична към хиалоронидаза...
Компенсираха за всички вреди разбира се!
Може да се довериш на д-р Трендафилова и д-р Мария Хаджийска, аз имам само добри чувства към тях!

Вчера в “Дерма акт” си направих PicoSure  на Cynosure при д-р Миронова на цяло лице за изчистване на пигментация, като има ефект и за пори, белези и цялостно стягане. Доволна съм!

Препоръчаха ми да направя и плазмолифтинг с magellan PRP,  който не е на много достъпна цена, дори сега с 50% намаление е 500 лв.
Някой има ли впечатление за тази процедура и достатъчна ли е една, както чета  на повечето места?
Благодаря!

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 22:57 от _Dessi_

# 616
Здравейте, ще се радвам ако някой може да ми помогне с информация относно мезотерапия. На 27 години съм и доколкото разбирам най-доброто, което мога да направя за лицето си е хидратираща мезотерапия. Много от вас препоръчват Дерма Акт. Видях, че те предлагат RRS. На нея ли да заложа или ще ме посъветвате нещо друго. Също така се чудя 150лв стандартна цена за мезотерапия ли е? Виждам, че в много салони предлагат за 40-50лв... Може би продукта, който инжектират няма нищо общо с този в клиниките. Ще се радвам на всякакви съвети и мнения, благодаря предварително.

# 617
  • София
Каза че е инфекция, дадох маса пари да търся грануломи, афти, различни лекари и изследвания, защото информацията от него с ченгел да вадиш, нищо не казва. Накрая каза ами това е, 3мес. антибиотици и кортикостероиди, само една инжекция дадох. Никакво обяснение, от мен си били алергиите!!  Е как бе след като преди това не съм имала такива, лекарите вдигат ръце.
Не дават точно обяснение, само двама други дерматолози казаха, че алегрии мога да правя от бактерия...
Лично аз мисля че пратката е била замърсена, лошото е че вече го е знаел, защото жената, която засякох във фойето беше правена месец преди мен и вече я лекуваше от същото! Ей за това ме е най яд, да си пробута лошата пратка така, а може и да не е била изобщо от официалния производител, въпреки че имам паспорт с стикера, но кой ти гледа какво слага от къде вади... изобщо мога само да предполагам.
И най-лошото е, че сега идея нямам какво да слагам за напред.
Последно бях на консултация при Трендафилова, каза правим тест с хиалурона и тогава слагаме каквото и да е. Също и тя каза че ще се поинтересува какво може да е било това възпаление, и на нея и беше странно.
Симтомите започнаха 5дни след поставяне с потдуване, лека болка и температура 37.1/2
И така по всички точки където бях бодена.
Жената, която беше със същия проблем, каза че след две седмици пиене на антибиотик продължава да се потдува тук и там... където е бодена.
Пиша всичко ако някой е имал подобни състояния да каже мнение.
Иначе не търся компенсация, няма какво да ми върне месеците по  лекари, на алергии, лекарства и ужаса утре как ще съм!

Съгласна съм, още повече е имало и друга потърпевша. Той какво обясни,компенсира ли Ви с нещо?Мнение на други доктори?

Аз имах такива неприятности с филър в скулите преди 4 години. Още пазя стикерите - Perfectha 1+1 мл. Всичко си беше добре до един момент, когато скулата започна да ме сърби и да се подува - само едната. Зачерви се, поду се, окото се затвори ...ужас. Аз слагам компреси, а те само утежняват нещата. Обадих се на лекарката, естествено, и тя ми каза да не го пипам и ще мине....Мина след 5-6 дни, но на следващия месец пак се подух. Пак отидох на лекарката и показвам резултата, но отново получих отговор ,че няма нищо и че ще мине, но беше притеснена. И така почти 7-8 месеца докато се разгради онова там. Но не беше алергична реакция, защото тогава и двете скули трябваше да се подуват. А аз се подувах само от едната страна. Ако пък е имало замърсяване едва ли щеше да спада  след пет дни и след още 20 пак да се подува и така 8 месеца. Иначе лекарката е много мила и учтива и грижовна, но защо така се провали с този случай не знам.  При това аз изобщо нямах намерение да слагам филъри х пък особено в скулите. Затова е важно да споделяме и такъв опит - има къси клечки, и е кофти като изтеглиш една такава.

# 618
Здравейте, ще се радвам ако някой може да ми помогне с информация относно мезотерапия. На 27 години съм и доколкото разбирам най-доброто, което мога да направя за лицето си е хидратираща мезотерапия. Много от вас препоръчват Дерма Акт. Видях, че те предлагат RRS. На нея ли да заложа или ще ме посъветвате нещо друго. Също така се чудя 150лв стандартна цена за мезотерапия ли е? Виждам, че в много салони предлагат за 40-50лв... Може би продукта, който инжектират няма нищо общо с този в клиниките. Ще се радвам на всякакви съвети и мнения, благодаря предварително.

Не мисля, че 40-50 лв. е реална цена за мезотерапия, това е по-скоро някакъв витаминен коктейл, дори апаратна "мезотерапия" е по-скъпа. Аз плащам по 180 лв., последният път беше Cytocare - много добър резултат, а предпоследния беше мезоботокс (280 лв.), т.е. Jalupro + 10 г ботокс.

# 619
_Dessi_ благодаря!

# 620
  • Варна
Ами те не знам как ги калкулират като цяло тия цени. Сега гледам Redencity II на едно място е 360лв, на друго 600. Hydrafacial на едното място 140, на другото 220... Ама мезотерапия за 60лв не знам каква ще да е. По принцип Гуна дето е най-евтината е 80лв,но то защото е малко мл

# 621
Здравейте момичета! Може ли някой да сподели мнение за д-р Мариела Клаклова от Дерма акт. Записах си час за филър в устните и само при нея имаше свободно. Но видях 1-2 отрицателни мнения (както и че е завършила миналата година и няма много опит) за нея и се замислих дали да не отложа часа за по-нататък при д-р Трендафилова. Ще слагам филър за първи път и искам да бъде много естествено. Също така тази промоция важи само за определени филъри,нали?
Ще бъда благодарна ако някой скоро е ходил при нея и сподели мнение!

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 16:18 от misskata

# 622
Малко по-нагоре на страницата да погледнете?

# 623
Днес бях на процедура:
сложихме ботокс цяло лице( чело, гневна, около очите и брадичка), 1,5мл. филър Сейфа в брадичката, Радиес в скули, назо и линия на челюстта и скинбустър Сейфа в назото(дълбоки са)
Имам хематоми както винаги.
Но знам нещо ново- не бива да се приемат обезболяващи медикаменти два дни преди подобна манипулация.Пречи на съсирването на кръвта.
Аз и вчера, и днес пих.
Много се харесвам с брадичката, отдавна я мислех.Имаме още 1/2 филър за корекции.

# 624
Малко по-нагоре на страницата да погледнете?

Представете си,че съм погледнала и информацията явно не ми е била по темата. В случая визирам филър в устните,а не други части по лицето.
Нямам физическата възможност да изчета всички 35 тими,които има до сега.
Благодаря!

# 625
Днес бях на процедура:
сложихме ботокс цяло лице( чело, гневна, около очите и брадичка), 1,5мл. филър Сейфа в брадичката, Радиес в скули, назо и линия на челюстта и скинбустър Сейфа в назото(дълбоки са)
Но знам нещо ново- не бива да се приемат обезболяващи медикаменти два дни преди подобна манипулация.Пречи на съсирването на кръвта.
Аз и вчера, и днес пих.
Много се харесвам с брадичката, отдавна я мислех.Имаме още 1/2 филър за корекции.

В Дерма акт ли ходихте? Бихте ли споделили при кой доктор? Благодаря!

# 626
Поне прочетете правилата, като за търсачка нямате време. Не може да публикувате постове един след друг. И аз благодаря!

# 627
  • Sofia
Днес бях на процедура:
Аз и вчера, и днес пих.
Не обезболяващи,а неща разреждане кръвта от типа на аспирин и производните му.Можеш да пиеш нурофен и съдържащи парацетамол

# 628
Защо се слага ботокс в брадичката?

# 629
И аз обмислям ботокс в брадичка , дразнят ме тези трапчинки    http://elanamie.ie/botox-treatments/2015/9/3/botox-for-dimpled-chin  .

Вероятно ще отида при др. в началото на октомври, за да комбинирам с Gummy Smile Ботокс.

Искам и филър в брадичка, за да я издължа малко, ще се консултирам с др Антоанета Йорданова (Skin Consult ) дали Елансе ще е Ок или някой друг.
Виждам че др. Манолова работи с Perfectha  също в брадичка  , имате ли отзиви за него? Или за Restylane defyne?

Общи условия

Активация на акаунт