Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 721
  • 743
  •   3
Отговори
# 630
Скинбустер Сейфа слага ли се на цяло лице? Искам по-хидратирана кожа к превенция срещу финните линии?🙏🏼

# 631
Скинбустер Сейфа слага ли се на цяло лице? Искам по-хидратирана кожа к превенция срещу финните линии?🙏🏼
Под очи и шията не

# 632
В Пирогов правят чудеса, претърпях инцидент и носа ми псвен че се счупи на няколко честа се й измести доста начедтиха го всичко за два дни, млади лекари всичко правят. Иначе за другото ходя при д-р Паскова в дермавита и съм много доволна.

# 633
Защо се слага ботокс в брадичката?
Аз знам, че ботокс се слага само в горната част на лицето, а в останалата част филъри. Но може и да греша....

# 634
Скоро навърших 29, но лицето ми увисна последните години. Свлече се, някак. Слаба съм, нямам бузи, но имам "чудни" назолабиални, лека гневна бръчка и първи линии около очите. Освен почистване на лице при козметик, дневен и нощен крем и тук-там някоя маска други процедури не съм си правила досега, а виждам, че имам нужда.
В София съм. В момента кърмя, което, предполагам, е противопоказно за повечето обсъждани тук неща, но искам да проуча, за когато спра. Можете ли да ме насочите към клиника/специалист за комплексна консултация? Гледах реклами из фб на този годишен скинчек, но ми трябват още препоръки. Благодаря!

# 635
  • в 1001-та нощ
Защо се слага ботокс в брадичката?
Аз знам, че ботокс се слага само в горната част на лицето, а в останалата част филъри. Но може и да греша....

Не само в горната. В брадичката се поставя и за да релаксират мускулите, и да не е издадена напред, а да се отпусне надолу. Лицето става още по-издърлжено и с т.нар. триъгълна форма.

Също и за дъвкателните мускули, като лечение за бруксизъм, макар, че хора без този проблем го ползват за моделиране на лицето - по прибран вид в областта под скулите, и пак триъгълба форма.

# 636
Скоро навърших 29, но лицето ми увисна последните години. Свлече се, някак. Слаба съм, нямам бузи, но имам "чудни" назолабиални, лека гневна бръчка и първи линии около очите. Освен почистване на лице при козметик, дневен и нощен крем и тук-там някоя маска други процедури не съм си правила досега, а виждам, че имам нужда.
В София съм. В момента кърмя, което, предполагам, е противопоказно за повечето обсъждани тук неща, но искам да проуча, за когато спра. Можете ли да ме насочите към клиника/специалист за комплексна консултация? Гледах реклами из фб на този годишен скинчек, но ми трябват още препоръки. Благодаря!

Вчера си правих годишен скин чек във Варна обаче. За мен лично беше много интересно и полезно. Както и получих съответните съвети за евентуални процедури и домашна грижа. Дори ми изписа докторката 3 седмично лечение, след което предстои да се видим отново.

# 637
ДХЗ, а тези процедури пивлияха ли някак и на шията, получи ли се издърпване нагоре..не знам как да го обясня, щото имам спомени че питаше за шия преди време?
Под очи и шията не

# 638
Още не, Радиес се разгръща 2-3-4м
Аз нямам увисване толкова, колкото се оформят две гънки надолу към гърдите, перпендикулярно на раменете.
Започва кожата да се отпуска.

# 639
  • София
Имах интерес към решаването на проблема с двойната брадичка /гушката/. Прочетох тазгодишните обсъждания, защото за повече нямам ни нерви, ни очи и си направих анализ и съответно план за действие. Благодаря на Кафе с Канела за доброто описание на оперативното решение на проблема. Аз нямам възможност да отсъствам толкова време и затова приех следващия по тежест метод - DesoFace. Днес бях при д-р Денчева от Reverse. Останах много приятно изненадана от отношението и вниманието и на д-р Денчева, и на екипа. Тя ми обясни всичко за процедурата, за очакванията, за възможните резултати и т.н. Ако имате интерес ще го опиша и ще сложа снимки преди и след процедурата, но резултатът ще се види след няколко седмици. Тогава ще повторим действието. Най-важното, от което повечето се притесняват, включително и аз,  е болката. Аз не усетих нищо, тъй като работеха по мен с анестетици. Процедурата продължи около 5 минути, останалото беше чакане да подействат кремчето, после локалната упойка и т.н. Сега мястото е подуто и леко ме наболява и сърби, има малка червенина.  До два-три дни и това трябва да премине, но ще си остане понадуто поне седмица. С маската, която придърпвам там проблемът с появяването сред хора се решава.  Важно е също, че разбрах от какво се е получил проблемът с филъра, за който писах преди няколко поста - имунната ми система е реагирал на  хиалурона като на враждебна субстанция и се е опитвала да го елиминира. Тоест забравям за подобни филъри форевър.

# 640
  • Варна
Здравей, да, моля те сложи снимки и обясни каквото ти е казала д-р Денчева, съответно и колко траен е резултатът във времето. Тя сподели ли какъв е нейният опит с третиране на двойна брадичка и от какво се повлиява най - добре?
EDIT: сега попрочетох, Desо face и Deso body не са ли точно инжекционни липолитици, както и Aqualyx и други подобни продукти? При мен точно Аqualyx беше продукта, но засега ефекта не е желаният. Изобщо това е една трудна зона, където действат точно и гравитационни фактори и ген и...

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 11:08 от ivka_smile

# 641
  • Пловдив
Здравейте на всички!

Нова съм тук, но искам да споделя с Вас, че тази година вече за втори път си правих мезотерапия и съм много доволна.

В никакъв случай не залагам на новопоявили се центрове с "огромни" и примамливи намаления.
Държа определено на качеството. Опитвала съм различни специалисти в Пловдив и в София, а аз живея в Пловдив в момента. Simple Smile

# 642
А нормално ли е леко да се напипва филъра под кожата?
Все си представях, че кожата остава мека след това, но сега ако понатисна и го усещам на местата, където е сложен.
Да уточня за назолабиалните става въпрос.

# 643
За филъри в назолабиални е хубаво първите 2-3 дни след поставяне да си правиш масаж. Не като обикновен лицев, а с показалец отвън и палец отвътре (т.е. в устната кухина) и размачкваш по цялата дължина на линията. Разбира се, ръцете трябва да са идеално чисти. Поне 3 пъти на ден.
Би трябвало и докторката да е направила масаж веднага след поставянето.
Също така се пие много вода.

# 644
  • София
Рататуй, радвам се, че си доволна от Денчева. Аз имах същото преживяване като твоето от филър поставен в скули при нея. При показване на снимки на  друг дерматолог, каза, че проблема може би е от неправилното поставяне, "не в достатъчна дълбочина" . Склонна съм да вярвам на втория дерматолог.
При вас имунната система би реагирала и на двете скули, не само на едната, малко странно обяснение. Иначе е мила и обяснява подробно всичко.

Общи условия

Активация на акаунт