Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 721
  • 743
  •   3
Отговори
# 645
Не мисля, че си получила реакция като на враждебна среда към хиалурона( По кратко казано алергия) но при теб така е решела да го обясни лекарката.
 Начина по който е реагирало тялото ти изглежда, като биофилм. Може да прочетеш в интернет какво представлява и как се лекува. Лекарите си разправят всякакви щуротии да прикрият грешките. Важното е че си добре и всичко е минало леко.

quote author=Рататуй link=topic=1230805.msg41296880#msg41296880 date=1598648850]
Имах интерес към решаването на проблема с двойната брадичка /гушката/. Прочетох тазгодишните обсъждания, защото за повече нямам ни нерви, ни очи и си направих анализ и съответно план за действие. Благодаря на Кафе с Канела за доброто описание на оперативното решение на проблема. Аз нямам възможност да отсъствам толкова време и затова приех следващия по тежест метод - DesoFace. Днес бях при д-р Денчева от Reverse. Останах много приятно изненадана от отношението и вниманието и на д-р Денчева, и на екипа. Тя ми обясни всичко за процедурата, за очакванията, за възможните резултати и т.н. Ако имате интерес ще го опиша и ще сложа снимки преди и след процедурата, но резултатът ще се види след няколко седмици. Тогава ще повторим действието. Най-важното, от което повечето се притесняват, включително и аз,  е болката. Аз не усетих нищо, тъй като работеха по мен с анестетици. Процедурата продължи около 5 минути, останалото беше чакане да подействат кремчето, после локалната упойка и т.н. Сега мястото е подуто и леко ме наболява и сърби, има малка червенина.  До два-три дни и това трябва да премине, но ще си остане понадуто поне седмица. С маската, която придърпвам там проблемът с появяването сред хора се решава.  Важно е също, че разбрах от какво се е получил проблемът с филъра, за който писах преди няколко поста - имунната ми система е реагирал на  хиалурона като на враждебна субстанция и се е опитвала да го елиминира. Тоест забравям за подобни филъри форевър.
[/quote]

# 646
За филъри в назолабиални е хубаво първите 2-3 дни след поставяне да си правиш масаж. Не като обикновен лицев, а с показалец отвън и палец отвътре (т.е. в устната кухина) и размачкваш по цялата дължина на линията. Разбира се, ръцете трябва да са идеално чисти. Поне 3 пъти на ден.
Би трябвало и докторката да е направила масаж веднага след поставянето.
Също така се пие много вода.

Благодаря, докторката ме масажира, но не знаех че трябва да го правя и аз след това.
Сега късно ли е да започна, минали са 3 дни?
Отделно така ме болеше лицето точно първите дни след поставянето, че би ми било невъзможно да натискам там.

Повече няма да правя по този метод с канюла, не знам какви са предимствата пред стандартния, но аз явно съм твърде чуствителна и не искам да си докарвам излишен стрес с тези болки...

# 647
При мен досега не е ползвана канюла, затова не знам при това обстоятелство дали е удачен саморъчен масаж.

# 648
  • Варна
Мисля, че ако е бил нужен масаж, докторката щеше да каже. Съветът ми е да се изпълняват препоръките на доктора. На мен при първото ми поставяне на филър в устните казаха масаж, показаха.. и въпреки това имах топчета. При второто поставяне при друг специалист изрично казаха никакви масажи. Нямам никакви топчета. Лекарите си познават продуктите, начина на работа и как се държи продукта след поставяне.

# 649
Мен гушката ме боля три седмици, а първите две усещането беше, че някой ме е ритнал. И аз трябва се тември да ходя на втора процедура. Докато не мине не искам да споделям мнение за ефекта, при мен не е голяма гушка,  ноо съм напълно съгласна с Ивка, че явно си е упорита зона.

# 650
  • Варна
Някой да си е правил Viscoderm hydrobooster?  За София мернах някъде, че работят с този продукт, а за Варна?

# 651
Здравейте отново! Бих искала да ви попитам кой от трите филъра бихте ми препоръчали за устни?Ефектът който искам да се получи е просто да се подчертае естествената красота на устните ми. Моите устни са плътни,пухкави,с хубав контур,но до сега никога  нищо не съм си слагала по лицето,та реших да пробвам как ще стои филър. Затова ми трябва някой по не твърд,някой който само ще подчертае контура и ще хидратира устните ми. Като цяло харесвам естественото. Единият филър е на Restylane Defyne, Juviderm ultra smile,или този на Saypha. Какво ви е мнението за този последния специално?
Благодаря предварително!

# 652
А нормално ли е леко да се напипва филъра под кожата?
Все си представях, че кожата остава мека след това, но сега ако понатисна и го усещам на местата, където е сложен.
Да уточня за назолабиалните става въпрос.
Да, нормално е, ще се усеща така доста време.
А и все пак е чуждо плътно тяло, чиято цел е именно да даде обем.Ако е мн.меко няма да сработи за целта.

# 653
Здравейте. След дълго умуване за филър в устните, вчера се престраших. Бях при Каляшева. Сложи ми 0.5 мл Restylane kisse. Изключително съм доволна. Тя искаше да ми сложи 1 мл, но отказах (за което малко съжалявам). Не знаех как ще се получи и дали ще се възприема, а и търсих точно този резултат.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 12:55 от Анонимен

# 654
Мисля, че ако е бил нужен масаж, докторката щеше да каже. Съветът ми е да се изпълняват препоръките на доктора. На мен при първото ми поставяне на филър в устните казаха масаж, показаха.. и въпреки това имах топчета. При второто поставяне при друг специалист изрично казаха никакви масажи. Нямам никакви топчета. Лекарите си познават продуктите, начина на работа и как се държи продукта след поставяне.
Ако сте правили устните във Варна бихте ли споделили при кого бяхте първия и втория случай, може и на лс. 👍

# 655
The princess, не съжалявайте, винаги може да досложите, а и хубавите устни се моделират с времето понякога.И аз сложих на 2 пъти 1мл.
От снимката смятам,че на долната й трябва още, но на живо миже да не е точно така.
Хубави са устните и естествени.Simple Smile

# 656
  • София
Горната снимка е преди манипулацията, долната е веднага  след. Тук разлика няма да намерите, защото не се и очаква веднага след инжектирането да има.  Просто показвам дълбочината на проблема независимо от всичките видове конци /десетки/, които съм поставяла.  Сега цялата тази маса от мазнина е събрана в топка. Надявам се да има ефект. Вероятно след месец ще мога да покажа крайния резултат от този етап. Това, което се постигне с киселината, би трябвало да остава завинаги, тъй като въздействието е върху мастните клетки, които унищожава и те никога повече не се възстановяват. Лекарката ми препоръча да видим какъв ще е резултатът от първото инжектиране, включително и с прибирането на кожата, защото това също е голям проблем. Да не вземе да висне като празен джоб, после ще решим как да продължаваме.  Аз не съм я разпитвала за резултат, защото предварително бях решила, че това ще е пътят, по който ще вървя, поне на този етап. Да,  продуктът е един и същ, само мястото му на поставяне и количеството го разделят на  Deso body  и Desо face, и да, инжекционни липолитици са. Всъщност аз чух за "някакъв продукт" , който замества Белкайра, защото не я внасяли вече, от една друга лекарка, в друга клиника, с която разговаряхме за начините, по които да се премахне този дефект. Тя си беше инжектирала наскоро продукта и каза, че е много доволна.

Здравей, да, моля те сложи снимки и обясни каквото ти е казала д-р Денчева, съответно и колко траен е резултатът във времето. Тя сподели ли какъв е нейният опит с третиране на двойна брадичка и от какво се повлиява най - добре?
EDIT: сега попрочетох, Desо face и Deso body не са ли точно инжекционни липолитици, както и Aqualyx и други подобни продукти? При мен точно Аqualyx беше продукта, но засега ефекта не е желаният. Изобщо това е една трудна зона, където действат точно и гравитационни фактори и ген и...
[/quote]

# 657
  • София
Рататуй, радвам се, че си доволна от Денчева. Аз имах същото преживяване като твоето от филър поставен в скули при нея. При показване на снимки на  друг дерматолог, каза, че проблема може би е от неправилното поставяне, "не в достатъчна дълбочина" . Склонна съм да вярвам на втория дерматолог.
При вас имунната система би реагирала и на двете скули, не само на едната, малко странно обяснение. Иначе е мила и обяснява подробно всичко.

Моят филър не беше поставен при д-р Денчева. За първи път съм при нея и затова споделям впечатленията си Предупредих я, че съм имала такива проблеми и тя ми даде обяснение, което възприемам /все пак не съм медицинско лице и не бих могла да коментирам верността на твърдението и / , а планирам и други ремонти по лицето, та да не стане пак сакатлък. Иначе обяснение за проблема с филъра от доктора, който го постави, не чух. Казваше, че за първи път му се случва и толкова.  Да, логично е да реагира и в двете скули, а не само на едната. Представа нямам наистина какво се беше случило, но нямам намерение да експериментирам отново.

# 658
Кой лекар е поставял хиалурона?

Рататуй, радвам се, че си доволна от Денчева. Аз имах същото преживяване като твоето от филър поставен в скули при нея. При показване на снимки на  друг дерматолог, каза, че проблема може би е от неправилното поставяне, "не в достатъчна дълбочина" . Склонна съм да вярвам на втория дерматолог.
При вас имунната система би реагирала и на двете скули, не само на едната, малко странно обяснение. Иначе е мила и обяснява подробно всичко.

Моят филър не беше поставен при д-р Денчева. За първи път съм при нея и затова споделям впечатленията си Предупредих я, че съм имала такива проблеми и тя ми даде обяснение, което възприемам /все пак не съм медицинско лице и не бих могла да коментирам верността на твърдението и / , а планирам и други ремонти по лицето, та да не стане пак сакатлък. Иначе обяснение за проблема с филъра от доктора, който го постави, не чух. Казваше, че за първи път му се случва и толкова.  Да, логично е да реагира и в двете скули, а не само на едната. Представа нямам наистина какво се беше случило, но нямам намерение да експериментирам отново.

# 659
  • София
Не мисля, че си получила реакция като на враждебна среда към хиалурона( По кратко казано алергия) но при теб така е решела да го обясни лекарката.
 Начина по който е реагирало тялото ти изглежда, като биофилм. Може да прочетеш в интернет какво представлява и как се лекува. Лекарите си разправят всякакви щуротии да прикрият грешките. Важното е че си добре и всичко е минало леко.

quote author=Рататуй link=topic=1230805.msg41296880#msg41296880 date=1598648850]
Имах интерес към решаването на проблема с двойната брадичка /гушката/. Прочетох тазгодишните обсъждания, защото за повече нямам ни нерви, ни очи и си направих анализ и съответно план за действие. Благодаря на Кафе с Канела за доброто описание на оперативното решение на проблема. Аз нямам възможност да отсъствам толкова време и затова приех следващия по тежест метод - DesoFace. Днес бях при д-р Денчева от Reverse. Останах много приятно изненадана от отношението и вниманието и на д-р Денчева, и на екипа. Тя ми обясни всичко за процедурата, за очакванията, за възможните резултати и т.н. Ако имате интерес ще го опиша и ще сложа снимки преди и след процедурата, но резултатът ще се види след няколко седмици. Тогава ще повторим действието. Най-важното, от което повечето се притесняват, включително и аз,  е болката. Аз не усетих нищо, тъй като работеха по мен с анестетици. Процедурата продължи около 5 минути, останалото беше чакане да подействат кремчето, после локалната упойка и т.н. Сега мястото е подуто и леко ме наболява и сърби, има малка червенина.  До два-три дни и това трябва да премине, но ще си остане понадуто поне седмица. С маската, която придърпвам там проблемът с появяването сред хора се решава.  Важно е също, че разбрах от какво се е получил проблемът с филъра, за който писах преди няколко поста - имунната ми система е реагирал на  хиалурона като на враждебна субстанция и се е опитвала да го елиминира. Тоест забравям за подобни филъри форевър.
[/quote]

Прочетох за биофилмите, благодаря. Не съм медицинско лице и не мога да кажа  каква е истината. Моята логика е, че ако е алергична реакция, то тя ще е и от двете страни, и ще е докато стои алергенът, няма да е десет дни, а на единадесетия да спадне, и след 20 дни отново да се появи. Така си мисля аз ама само доктори могат да кажат. Сякаш по-скоро смятах, че мястото е инфектирано, но и тук стои въпросът защо периодично се възобновяваше подуването. Ако има инфекция и тя ще е видима  докато не се излекува. А лечение не съм прилагала. Нямаше антибиотици, нямаше кортикостероиди, нищо...и то защото лекарят не ми препоръча нищо. Но наистина най-важното е, че всичко мина и ми остана една обеца на ухото. Какво можем да направим - можем да се информираме и да сме наясно, че каквато и да е намеса носи рискове , а по-драстичните намеси носят по-високи рискове. Затова и пиша тук. Споделям опит и очаквам да прочета споделен опит. А иначе такива случки не ни отказват от процедурите  , само ни правят по-внимателни към избора.

Общи условия

Активация на акаунт