Звездни компромати - юли'20

• 273 855
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 020
Различни структури.
Моят корем бързо се прибра, но килата ги борих няколко месеца.

# 1 021
  • Пловдив
И темата пак стана отчетна кой кога си е прибрал корема. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 022
Аз пък винаги съм се възхищавала на Тайна - онази с 10те деца. Леко бръчки, но като цяло тялото й е много стегнато и запазено.

Тези лодки имат стълбичка, която се спуска във водата и може да влезеш безпроблемно в нея. Въпреки че, хм, не вярвам детето да реагира така спокойно и да заспи ако майка му внезапно изчезне, а то е на средата на езерото.
Освен това лодките са снабдени с радио връзка, по която може да се извика брегова охрана/ помощ. Едва ли му е дошло до ума на детенцето, дали не е било упоено за да заспи така кротичко?

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 15:21 от Dress as Princess

# 1 023
  • Варна
И темата пак стана отчетна кой кога си е прибрал корема. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Е айде сега, коментираме просто е или не е възможно. И аз мога да си пусна снимка без корем по всяко време. Сигурно всеки може.

# 1 024
Възможно е, да.

# 1 025
  • Sofia
На Капчикова и легнала и личи разтегнатия корем. В какво искаше да ни убеди?

# 1 026

E две бебета са били там.То това да не е торба..нагънеш и айдеее..
Аз драйфах като луда..+10 кила ,то само бебето 4 🥴.Как пък не съм се сетила да се снимам..тууу.

# 1 027
Бременна съм и всеки момент мога да родя, та не разбирам тая мода да си като модел на VS дни след раждането.
Да, определено би било по-комфортно килограмите бързо да се махнат, но не одобрявам налагането на този стандрат да си като нераждала жена още първите дни.
Сигурно говоря така, защото приемах много медикаменти през бременността ми и качих повече от нормалните килограми. Просто най-важното е детенцето да е добре, а за килограмите си има време.
Имам чувството, че по-често си правят селфита и се оглеждат в огледалото, отколкото си гледат и се радват на децата си.

# 1 028
  • Sofia

E две бебета са били там.То това да не е торба..нагънеш и айдеее..
Аз драйфах като луда..+10 кила ,то само бебето 4 🥴.Как пък не съм се сетила да се снимам..тууу.

Знам, нормално е да е така, и в моя са били 2 наведнъж.

# 1 029
  • София
Подсетихте ме, че Марк Уолбърг става сутрин в 2.30 за да се моли, а после да тренира. Май и той е силно религиозен, но не съм се задълбавала да разбера коя религия изповядва.
Моят любим Марки Марк от тинейджърските ми години!! Тоя човек не спира да ме изненадва, честно! Sunglasses Това не го знаех... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 09:27 от kopche

# 1 030
  • На морето!
Преди 12-13 години, когато бях бременна за първи път, имаше някаква мода сред бръмчалките да се прави секцио в 7-8ми месец от бременността, за да се избегне разширяването на таза и ударното качване на килограми в 9ти месец. Сега поне е напълно безобидно с фотошоп.

# 1 031
Разколебана съм кое ми е по-нелепо от фотошопирането, следродилните напъни за сексапилност или пълният непукизъм към папараци и изтипосването на голи "боцки", които макар естествени не бих нарекла лицеприятни.

# 1 032
Aмa тя не изглеждa добре, коремът й е кaто рaзтегленa торбa, вcе още cе виждa тъмнaтa линуя, a по бедрaтa имa целулит, което е нормaлно. Ненеормaлното е кaк е нaмерилa време дa cе cнимa. Aз c едно бебе първите няколко меcецa не знaех къде cе нaмирaм, a cи предcтaвям c две ревящи тaкивa кaкво е...

# 1 033
  • София
Азис изглежда все по-зловещо... https://www.instagram.com/p/CCdzjLwJ3_1/?igshid=13p3hg942300j

# 1 034
Aмa тя не изглеждa добре, коремът й е кaто рaзтегленa торбa, вcе още cе виждa тъмнaтa линуя, a по бедрaтa имa целулит, което е нормaлно. Ненеормaлното е кaк е нaмерилa време дa cе cнимa. Aз c едно бебе първите няколко меcецa не знaех къде cе нaмирaм, a cи предcтaвям c две ревящи тaкивa кaкво е...
Аз също, както и повечето нормални жени. Но не сме плеймейтки и модели. Явно там е свръхжизнено важно да се демонстрира, че въпреки тази "неприятна, но належаща" дейност, раждането на дете - те все още са топ ъф дъ топ.
Предполагам само, според това, което виждам.

Общи условия

Активация на акаунт