Звездни компромати - юли'20

• 273 806
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 125
  • На морето!

Хал Дрого и реалната му Халиси :
Скрит текст:
Много химия, много нещо има винаги около тази жена.

# 1 126
Шарлопова как е на 36г, а има дъщеря, която завърши училище? Кога е следвла, кога е раждала?
На мен последните снимки, които пуска, са ми леко вулгарни. Ок, нека си има нов /стар любовник, но няма нужда да се снима по ц@ци! Или търси нещо повече от шофьор?!

Има нейно интервю в ЕVА, в което казва че е била на 23 години, когато видяла Стефан Шарлопов за първи път, тъкмо била завършила микробиология и генетика в Пловдивския университет. И 17 години са били заедно, интервюто ѝ е от 2019 год., значи е над 40 години.

Тази история за смъртта на Шарлопов си е истински компромат, визирам местенето на трупа като в криминале.

Сега видях, че Шарлопов е умрял на 56 години, мислех си че e доста по-възрастен или поне така ми изглеждаше приживе.

https://eva.bg/article/38468-Boyana-Sharlopova-karmata-Stefan

# 1 127
Разгледах снимките в статията. Неприятен привкус ми остави третата снимка - ретро, черно-бяла и мрачна, всички наредени като за погребение и сал една фея блести в средата с русата си коса, синята рокля и голите кълки сред неугледните си и невзрачни дъщери, които приличат на врани.

Не разбирам замисъла честно, но то сигурно е, защото аз нямам дъщери.

# 1 128
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И какво й пречи на Шарлопова да иска секс с мъжа си при факт,че знае,че той има някакви проблеми и най-вероятно ще посегне към виагра.А виагра не се препоръчва при хора с проблемно сърце,надномерно тегло и би довело до инфакт.Един път,два пъти и накрая се е получило.Ето например един сценарио без да твърдя,че се е случило така.
Много ми е трудно да я видя в светлината на опечалена вдовица,няма вид на такава,а обратното - на жена,която се радва на живота,все едно само това е чакала.
А за парите,най-лесното е да се направят много пари от много пари.Слага ги на борсата,като поверява сумата на брокер,на който това му е работата и само от дивидентите ще си живее като кралица.Дори не й трябва да развива бизнеси,да работи.Същото е направила навярно и Павлова.
Милите...много тежък живот водят.От яхта на яхта,да се чудят днес в бутика на Шанел или на Диор да изхарчат 15 бона.
Трудното е да направиш много пари от нищо пари,което Шарлопов явно е постигнал.

# 1 129
Adoralova,напълно съгласна с твоето мнение:)

# 1 130
  • в 1001-та нощ
Чела съм биографията на Шарлопов, писана, докато е жив от С. Рудолф - разбира се, представя го в светлината, в която той желае да бъде видян, но и това дава достатъчно информация за него самия. Чичо му е бил клечка през комунизма - не помня точно дали в ДС или нещо в БКП, книгата не е при мен да проверя, но иначе "той започва от нулата" и без подкрепа .... Поне си признава ... Все пак - какъвто и тласък да ти се даде, ако нямаш качествата ...

Бояна е работила в негов завод за кроасани (или подобни). Там се запознават.

# 1 131
Нaли уж билa микробиолог... И зa мен иcториятa изобщо не е тaкaвa кaквaто я предcтaвя, оcобено кaто cе имa предвид, че веднaгa cлед cмърттa му зaпочнa c медийните изяви, интервютa, фотоcеcии....  жaждaтa зa cлaвa някaк трудно ми cе връзвa c обрaзa нa опечaленa вдовицa....  инaче може и дa го е обичaлa, кaкво е било caмо те cи знaят, но дейcтвиятa й в моите очи я прaвят хитрa и преcметливa женa

# 1 132
Още малко ще я изкарате, че и го е тровила като в латиноамерикански сериал. Наистина какво е било между тях си знаят само те.

# 1 133
На мен ми прилича и на тази"веселата вдовица ",както я наричаха на Андрей Баташов,досущ същата..

# 1 134
  • в 1001-та нощ
Нaли уж билa микробиолог... И зa мен иcториятa изобщо не е тaкaвa кaквaто я предcтaвя, оcобено кaто cе имa предвид, че веднaгa cлед cмърттa му зaпочнa c медийните изяви, интервютa, фотоcеcии....  жaждaтa зa cлaвa някaк трудно ми cе връзвa c обрaзa нa опечaленa вдовицa....  инaче може и дa го е обичaлa, кaкво е било caмо те cи знaят, но дейcтвиятa й в моите очи я прaвят хитрa и преcметливa женa

Мисля, че е била лаборант, но при възможност ще проверя. Не й следя изявите. след смърта му тя и голямата у дъщеря от първия брак трябва да поемат управлението на бизнеса и това никак не е било попрището й.

Вероятно, като г-жа Шарлопова е следвало да бъде обрана - като визия, изяви, поведение, и сега се чувства освободена да бъде себе си.

# 1 135
Дженифър Анистън, щяла да бъде кръстница на дъщерята на Кейти Пери и Орландо.

# 1 136
Аз оприличавам съпругата на Емил Шарков като веселата вдовица. Сега Симона друг мъж и обикалят света. Обличат се еднакво, романтика..

# 1 137
Разгледах снимките в статията. Неприятен привкус ми остави третата снимка - ретро, черно-бяла и мрачна, всички наредени като за погребение и сал една фея блести в средата с русата си коса, синята рокля и голите кълки сред неугледните си и невзрачни дъщери, които приличат на врани.

Не разбирам замисъла честно, но то сигурно е, защото аз нямам дъщери.

И за фон отзад - портрет на Шарлопов. Hushed

# 1 138
Жената на Шарков е Милена.
Не знаех, че Шарлопова ми е колежка, даже от същия университет.
Нищо лошо не е направила, да си живее живота.

# 1 139
И какво й пречи на Шарлопова да иска секс с мъжа си при факт,че знае,че той има някакви проблеми и най-вероятно ще посегне към виагра.А виагра не се препоръчва при хора с проблемно сърце,надномерно тегло и би довело до инфакт.Един път,два пъти и накрая се е получило.Ето например един сценарио без да твърдя,че се е случило така.
Много ми е трудно да я видя в светлината на опечалена вдовица,няма вид на такава,а обратното - на жена,която се радва на живота,все едно само това е чакала.
А за парите,най-лесното е да се направят много пари от много пари.Слага ги на борсата,като поверява сумата на брокер,на който това му е работата и само от дивидентите ще си живее като кралица.Дори не й трябва да развива бизнеси,да работи.Същото е направила навярно и Павлова.
Милите...много тежък живот водят.От яхта на яхта,да се чудят днес в бутика на Шанел или на Диор да изхарчат 15 бона.
Трудното е да направиш много пари от нищо пари,което Шарлопов явно е постигнал.
Това ми звучи като сценарий за филм. Да, тя ще знае за възможните последици от виаграта, той не. Той от друг свят идва...

Бритни Спиърс
Скрит текст:

Михаела Маринова. Много свежо се е облякла. Това сигурно е алергия на крака.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 07:13 от daniela19

Общи условия

Активация на акаунт