Звездни компромати - юли'20

• 273 800
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 980
Тук не говорим за това какво предпочиташ ти, а как е редно да се изразява в публичното пространство една публична личност, която иска да бъде харесвана, след като се занимава с това, което прави.
Когато човек е афектиран от злословене, оронване на престиж, си търси правата по интелигентен и легален начин. Написаното от нея наистина е мега тъпо и изобщо, ама изобщо не подхожда на стила на една млада жена.

# 1 981
Някоя знае ли какво става с Парис Хилтън? Някой златотърсач успял ли е да я "гушне"?

https://www.google.com/amp/s/www.refinery29.com/amp/en-us/2020/0 … -hilton-boyfriend
Ето го последното ѝ гадже, автор, предприемач.

# 1 982
  • София
Някоя знае ли какво става с Парис Хилтън? Някой златотърсач успял ли е да я "гушне"?

От началото на годината има ново гадже - Картър Реум, бизнесмен бил.
Скрит текст:

# 1 983
Лиляна на снимката си има вид на окръглена Мелания Тръмп.
Но й отива. Аз не харесвам пищни жени, но не мога да си изкривя душата, че е сексапилна и някак съразмерна в тялото. А и все повече мъже около мен са споделяли, че харесват по- пухкави дами.

За Диана, ....не мога да оправдая този меко казано каруцарски език.

А за Брайън Остин Грийн отдавна има слухове, че е насилник. Те с Мегън три деца ли имат?

# 1 984

https://www.google.com/amp/s/www.refinery29.com/amp/en-us/2020/0 … -hilton-boyfriend
Ето го последното ѝ гадже, автор, предприемач.
Отлично. Асортативните интимни връзки и бракове са по-естествени.

# 1 985
Много просташки изказ на Диана, наистина. Струва ми се, че претенциите ѝ са повече от възможните.
Меган Фокс е много готина. Джей Ло изглежда много зле в този клин. А Парис Хилтън ми е супер безинтересна.

# 1 986
  • Пловдив
Карамазов сред лавандулата видяхте ли? Simple Smile И той кат кифлите...
Скрит текст:

# 1 987
И аз не намирам Диана Димитрова за особен капацитет.
Няколко нейни интервюта, постове в Инстаграм - семпло момиче, което се изживява, като голяма бунтарка и мега куул, лоша мацка. Хубаво, да се вживява в каквито иска роли, но те са достатъчно показателни, че просто не е особено умна.   

Изказванията й са много пубертетски, особено това - ''Не взимам наркотици, аз самата съм наркотик'' SatisfiedSatisfied Само за лексикон!

# 1 988
  • София
Карамазов сред лавандулата видяхте ли? Simple Smile И той кат кифлите...
Скрит текст:
Е, надписал си е иронично снимката , че е "сред лавандулите като бг момите".

Диана, не знам....защо популярните лица не пазят някаква хигиена на публичните прояви?

# 1 989
Ох него и сред лавандулата го взимам.

# 1 990
  • София

Ти го взимаш, ама ще вземеш ли и слуховете, че е на другия бряг на лавандулата?

# 1 991
  • София
Диана Димитрова ми е една от най-антипатичните и бездарни актриси.

Кейт Бекинсей с гаджето
Скрит текст:
Майли
Скрит текст:
Деми Ловато с гаджето
https://www.instagram.com/p/CC-S49WhMDR/?utm_source=ig_embed

# 1 992

Струва ми се, че лаеш под грешното дърво, както се казва Smile

# 1 993
  • Dope Reach
Голямата дъщеря на Долф Лундгрен, Ида, е на същата възраст. Явно не му е проблем. Simple Smile

Много е хубава:

Скрит текст:

# 1 994
Хубава е. Пипана е, засега с мярка.

Лиляна от ББ изглежда добре в тяло, според мен. Клечките за зъби не са на мода. Тя е нормална жена, която седнала й се образуват гънки тук там и целулит тук там.

Общи условия

Активация на акаунт