Звездни компромати - юли'20

• 273 483
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 295
на мен пък преди ми харесваше и мисля, че точно заради носа беше много чаровна. но аз харесвам такива носове. сега въобще не ми харесва, даже ми е болезнено да я гледам.

# 2 296
  • в 1001-та нощ
Аз също я харесвах преди - беше разпознавема, открояваше се - поглеждаш и веднага знаеш, че е тя. Сега се сля с масата, и за мен е неразпознаваема. По-кукленски вид има, и е просто, като на поточната линия.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 14:58 от a.l.e.n.a

# 2 297
На клипа е съвсем друга жена, видимо е. Дори гласа й не е същият.

# 2 298
Аз съм я виждала на живо преди, има чар, който изобщо не те оставя да се загледаш в носа й. Сега изглежда уродливо. Никой човек няма подобен нос по рождение. На живо с новия нос и без грим сигурно гледката е още по-покъртителна.

# 2 299
На снимките от сватбата Преслава за мен е хубава.

# 2 300
На снимките от сватбата Преслава за мен е хубава.

Да, и на мен ми харесва. Поне не си е надула устните, както повечето й колежки.

# 2 301
Kylie Jenner
Скрит текст:

# 2 302
Гледах и аз въпросния клип, ми не ми мяза на дете, а на жена. Без да коментирам изпълненията, едно театралничене, едно чудо. С звук се чува, че отговаря женски глас на мъжа.

# 2 303
  • Пловдив
Изгледах сега кметицата при Карбовски. Твърди, че не е тя на клипа.

# 2 304
Тази Деми нарочно ли с тези широки дрехи, или е бременна, или просто си е пълна ?
Деми си беше пълничка, но мисля, че отслабна малко. За бременност не съм чела.
Деми спря дрогата и се наля. По-добре така и здрава, обаче. Дано задържи нещата!

# 2 305
Товa не е ли роклятa нa Джей Ло?
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 00:03 от Little heart

# 2 306
Който помни драмата "Спя с мъжа ти, куч*о" и скандалите покрай Николета-Божинката-Алисия-Николай преди години.
Развитието ѝ явно стигна до там, че Алисия изпраща подаръчна пратка от колекцията си дрехи на НЛО, а НЛО рекламира бранда на Алисия в профила си.

# 2 307
Кой беше на Алисия бранда? Аз виждам, че рекламира бизнеса на Гери Малкоданска. 🤔

# 2 308
Който помни драмата "Спя с мъжа ти, куч*о" и скандалите покрай Николета-Божинката-Алисия-Николай преди години.
Развитието ѝ явно стигна до там, че Алисия изпраща подаръчна пратка от колекцията си дрехи на НЛО, а НЛО рекламира бранда на Алисия в профила си.
Е, нормално. Те от край време са в някаква чалната агломерация в която Валери прави, Ники гледа.

# 2 309
Хм, Игнатова с Нойзи? Това наистина е новина. Най-малкото е далече от финансовото състояние на предишните ѝ. Иначе от поне няколко години той не е с майката на детето му, не са били женени. Освен ако не се е оженил след това и не се е развел.

А коя е майката на детето му?

Общи условия

Активация на акаунт