Звездни компромати - юли'20

• 273 475
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Rock & Roll feeling ...
Миглена Каканашева:
Скрит текст:
Цялата снимка е просто... Joy

# 2 311
На мен пък ми допада Blush Изглежда много свежа и явно се забавлява.

# 2 312
Да, и аз я харесах Мегз.
Какъв е бизнеса на Гери Малкоданска?

# 2 313
Който помни драмата "Спя с мъжа ти, куч*о" и скандалите покрай Николета-Божинката-Алисия-Николай преди години.
Развитието ѝ явно стигна до там, че Алисия изпраща подаръчна пратка от колекцията си дрехи на НЛО, а НЛО рекламира бранда на Алисия в профила си.
"Историите" между Божинката,Николета и Алисия ми напомнят за публичното иди ми-дойди ми на футболиста от ЦСКА Гошо Димитров-Джеки и естрадната дива-и-красива от 80-те години Кристина Димитрова. Двамата се взимаха и оставяха по-често,отколкото черната Златка "се кУригира",докато в крайна сметка изпълнителката на "в небето гъз коприна" остана на финансов плюс,а Джеки трябваше да търси смисълът на дъното на чашата.

# 2 314
Дизайнерски декорации за дома.

На Алисия беше alice evis или нещо подобно бранда.

# 2 315
  • София
Кейти Пери и Орландо
Скрит текст:
Мат Деймън и жена му
Скрит текст:
Лана Дел Рей
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Мегън Фокс
Скрит текст:
Парис Джаксън
Скрит текст:

# 2 316
Нещо много важно да попитам Sweat Smile, какво е това "Спя с мъжа ти, кучко"? Наистина ли Николета го е написала/казала някъде преди години?

# 2 317
И aз товa cе питaх

# 2 318
 имам чувството, че кейти перие бременна от поне 3 г.
дженката нещо много се е олелчила във фигурата или поне това се вижда от неподходящите ѝ дрехи и клинчета.
мегън фокс откъде го намери този противняк, бляяяяяяк!

# 2 319
Нали знаете приказката, че човешката глупост и Вселената са безкрайни, като за второто все пак не е съвсем сигурно...

Мъск и Джонито щели да се бият, за ВНИМАНИЕ, честта на Амбър... 😁Тя пък една чест....
https://webcafe.bg/sport/shte-se-biyat-li-naistina-ilon-mask-i-d … a-ambar-hard.html

# 2 320
Оле, не повярвах на Амбър преди 4 години, въпреки че си казах, "Айде, може пък наистина да е жертва", но като видях последните й изяви пред съда и фалшивите й "сълзи", направо не мога да повярвам как тя си вярва.

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 10:19 от Джуд

# 2 321
Амбър кога беше с Мъск? Преди, след или по време на връзката си с Джони?
Съвсем обърках хронологията...

# 2 322
Амбър кога беше с Мъск? Преди, след или по време на връзката си с Джони?
Съвсем обърках хронологията...

Официално беше след развода, но адвокатите на Джони твърдят, че е изневерявала с него по време на брака, както и с Джеймс Франко, а последно май и Ди Каприо замесиха.

P. S. Ето я в цялата й актьорска прелест вчера:
Скрит текст:

# 2 323
Много ме кефят Мат Деймън и жена му. Имат си деца, запазиха си семейството през годините въпреки неговата огромна известност, да не са им уроки, пу-пу

# 2 324
Кетито ми е К.Агилера като бременна. Носи ги по 3 слонски години и става колкото слон -майка. Чак мен ми става тежко като я гледам милата.

Общи условия

Активация на акаунт