Звездни компромати - юли'20

• 273 473
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 325
Сестрата на Тита по бтв в момента. Ужасна уста, ужасна.

# 2 326
Много ме кефят Мат Деймън и жена му. Имат си деца, запазиха си семейството през годините въпреки неговата огромна известност, да не са им уроки, пу-пу
Хубавото на Мат Даймън е,че кара направо през просото! Grinning Избра шоуто на Опра Уинфри за да съобщи на бившето си гадже Мини Драйвър,че между тях е свършено. И е прав - щом го обявиш пред толкова народ,вече няма връщане назад...

# 2 327
Да, да. Прав е разбира се, 100% е много яко да те зарежат по телевизията.

# 2 328
  • Sofia
Почти колкото да ти изневерят по телевизията (Сами от фермата).

# 2 329
  • Пловдив
Глория..https://www.instagram.com/p/CBsHiEFjCTf/?utm_source=ig_embed
Харесва ми тук...Коментират, че пак е при Джермански.Дала интервю по БТВ и там се фукала с пръстена Simple Smile

Малката Джулка на море с бебето...https://www.instagram.com/p/CC3JTG4BWaZ/?utm_source=ig_embed

Койна и Блатечки на море...
Скрит текст:

Камелия си имала куче...
Скрит текст:

Азо пак отслабвал...
Скрит текст:

# 2 330
  • IT
На Джулияна детенцето много хубаво да е живо и здраво, но защо си е направила таква горна устна по ягодите, като се усмихне и докосва носа................

# 2 331
  • София
Елза Патаки (да си беше поизчистила ботушките)
Скрит текст:
Деми Мур и дъщеря ѝ Талула
Скрит текст:
Брук Шилдс
Скрит текст:
Бен Афлек
Скрит текст:
Джерито Б.
Скрит текст:
Брад Пит
Скрит текст:

# 2 332
  • Пловдив
Ха, не знаех, че дъщерята на Деми се казва Талула. За мен това е едно от най-красивите имена, от най-тъжната любовна песен, но, разбира се, в България би звучало неадекватно.

# 2 333
Да, да. Прав е разбира се, 100% е много яко да те зарежат по телевизията.
Ама Мини не разбирала от дума и на Деймънд му се наложило да вземе крути мерки... Поне той така твърди.

# 2 334
  • До морето
Нещо много важно да попитам Sweat Smile, какво е това "Спя с мъжа ти, кучко"? Наистина ли Николета го е написала/казала някъде преди години?

Във Фейсбук, придружено от снимка със среден пръст на нея. Точно когато гръмна новината, че Валери спи с Николета.

# 2 335
На Джулияна детенцето много хубаво да е живо и здраво, но защо си е направила таква горна устна по ягодите, като се усмихне и докосва носа................
Тя по едно време беше я оставила да спадне, до естесвен размер и изглеждаше в пъти по- добре, до колкото е възможно за нея Grinning Сега явно пак е помпала.
Бен Афлек доста е отслабнал.

# 2 336
  • Пловдив
И аз щях да пиша за Бен Афлек, че е много слаб...

Бруклин Бекъм показал снимка как предлага на приятелката си...
Скрит текст:

Бившата на принц Хари се омъжила...пак за мъж на име Хари Simple Smile
Скрит текст:

# 2 337
Амбър кога беше с Мъск? Преди, след или по време на връзката си с Джони?
Съвсем обърках хронологията...
Месец след свадбата, докато Джони е снимал Пиратите в Австралия, Мъск е преспивал при нея. Даже е искала от управителя на сградата да му осигури ключ. Подсигурила се е така да се каже, ако изнудването с Джони не мине. В Туитър вчера се гавриха много с нея
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 14:02 от SANDS

# 2 338
  • БГ
Силвия Петкова с нова прическа
 https://www.instagram.com/p/CDOT_MkD7bM/?utm_source=ig_web_copy_link

# 2 339
  • Sofia
Уплаши ме,честно Scream
Не се ли вижда,че е страховита?!

Общи условия

Активация на акаунт