Звездни компромати - юли'20

• 273 446
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 60
  • Mediterraneo
Да харесаш тялото на Толева от последната снимка ЗА МЕН не говори за добро здраве. Не говоря за физическо здраве.

# 61
Виждаме ги манекенките, което обаче не прави видът им здравословен. Това на снимката ми изглежда точно толкова здрав вид, колкото този на Тес Холидей може да мине за здрав, за естетика не искам да споря, всеки с вкуса си все пак.
 Жената на снимката освен това, не е 17 годишна моделка, а възрастна жена. А защо се харесва и защо си пуска подобни ужасяващи снимки публично, сигурно по същата причина поради, която и такива като Тес Холидей го правят, парички, ПР-че и т.н.

# 62
  • Sofia
Някоя от мамите да е правила 50%РД на детето си? Astonished
ДжуГани е първа май в подобна позьорщина ..
Скрит текст:

# 63
# 64
Да харесаш тялото на Толева от последната снимка ЗА МЕН не говори за добро здраве. Не говоря за физическо здраве.

Когато цял живот си бил пухкав, все нещо те подпира, като седнеш и не спираш да се бориш с килограмите, дали пък не завиждаш на слабите жени ?
Не мога да си представя колко им е леко, колко е приятно да си обличаш всяка дреха, без колебание дали ще ти стои добре и колко е готино да не броиш всяка троха.
Иначе ментално съм си добре Relaxed

# 65
50‰ Бейби Дейвид, що не напраи тортата половинка, бе душа?
Дали знае кво е промил...
ЗлаВещица, извини наивността ми, че някой, който пуска статия се очаква мининум да я е прочел.

# 66
Не била бременната Деси. Булдокът бил.

# 67
Колко пък да не брои трохите човек, който е споделял, че е имал хранително разстройство? Тези състояния са хронични.

# 68
  • Пловдив
50‰ Бейби Дейвид, що не напраи тортата половинка, бе душа?
Дали знае кво е промил...
ЗлаВещица, извини наивността ми, че някой, който пуска статия се очаква мининум да я е прочел.

Четох уж, вярно, че акълът ми другаде, че от вчера проблеми разни, ама не мислех, че чак  толкова ми се е изпарил Grinning

# 69
  • Mediterraneo

Когато цял живот си бил пухкав, все нещо те подпира, като седнеш и не спираш да се бориш с килограмите, дали пък не завиждаш на слабите жени ?
Не мога да си представя колко им е леко, колко е приятно да си обличаш всяка дреха, без колебание дали ще ти стои добре и колко е готино да не броиш всяка троха.
Иначе ментално съм си добре Relaxed

Разбира се, че им завиждам на слабите, много даже, и никога не съм крила нито, че съм пухкава, нито, че завиждам. Но на Толеви специално не мога да завидя. Не го казах преди, но от снимката буквално ме догнусява до степен да ми се събере буца в гърлото. А щом снимката е в публичното пространство, имам право да изразя мнението си за нея. Моите сланинки не ги вея в Инстаграм.
Радвам се, че си добре ментално. Въпрос на гледна точка също.

# 70
Да си облечеш с кеф всяка дреха е част от щастието, но уви само по себе си не е щастие. Много хора се заблуждават, че само да свалят определени килограми и всичко ще е ок. Може да си перфектен отвсякъде и пак да не ти достига нещо и да ти е празно. Аз пожелавам на всеки да види на кантара желаните килограми и да се убеди, че това не е голям фактор, който влияе на това как се чувстваш.

# 71
  • Русе/София
Това Джугани просто има нужда от внимание.А бебчето и е много сладко.

# 72
Да, но тук става въпрос за плашещи параметри. Едно е да си 80 или 90 кг и да си пухкава, друго е да си 120 +, както и обратните стойности надолу... В крайна сметка подобни пропаганди са с ужасяващи последствия за здравето.

# 73
Много ми харесва тортата, която в поръчала Джулиана! Аз не съм родител, но съм виждала майки да отбелязват (с цифричка и снимка на бебо) 1 месец, 2 месеца и т.н. Може да е нов тренд или стар обичай за половин годинка. Не съм запозната 😄

# 74
  • София
Толева е слаба, но не изглежда секси, нито е женствена.
Просто слаба жена- без харизма и чар. Има нещо много мъжко във визията и.

Общи условия

Активация на акаунт