Звездни компромати - юли'20

• 273 486
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 90
Андрей за мен е извратен.

# 91
Андрей за мен е извратен.

Просто е дребен и затова харесва високи мадами.  А една яка машина с наднормени килограми ще стои гротескно до него, затова по-висока, но слабичка като вейка му идва супер.

# 92
Той и Андрей не е много на фокус, та... всеки с отклоненията си.
Ева Лонгория. Много ми е симпатична със смелостта си да пуска съвсем натуралистични и естествени снимки.
https://www.instagram.com/p/CCEaBDDpwFd/

# 93
Видно е, че Толева е самите мощи. И не, не е нито хубаво, нито здраво това тяло. Диагнозата е анорексия. Примерът на снимката може би е именно антиреклама. И стига с това той така си я харесвал. Мъжете на пълните жени не ги харесват такива, освен ако не са отявлени фетишисти, ама к’во, да ги фъргат ли?!? То човек не си избира партньор по външен вид само.

# 94
  • София
Толева гримира ли се? На мен винаги ми изглежда прекалено небрежна- поне на снимките, които съм виждала.
Каквото и да си говорим- Ирина е доста по-харизматична от нея.

# 95
  • Rock & Roll feeling ...
Андрей беше изключително похотлив трътльо.
Според мен не може да се говори за типаж жени, само заради близначката и Надя. Ходил и с Маргарита Будинова и Бориса Тютюнджиева, така че не мога да го рамкирам в някакъв тип.

Днес някой гледа ли Гала? За какво е било да гостува в собственото си предаване и ще пада ли от ефир?

# 96
Ходил и с Маргарита Будинова и Бориса Тютюнджиева, така че не мога да го рамкирам в някакъв тип...

Аз го рамкирам пък - всичките са по-високи. Това  е критерият, иначе могат да бъдат блондинки, брюнетки, даже зелени.

# 97
По-високи са, защото той е нисък, а не защото те са високи. Simple Smile

# 98
По-високи са, защото той е нисък, а не защото те са високи. Simple Smile
Нисък е, но не до степен на джудже. Все има и по-ниски от него жени. Но дотук с нито една тапа не тръгна, па била тя и стойностна. Не е като да няма. Но има вкус за манекенки. Комплекс.

# 99
Андрей не е тъп, от добро и интелигентно семейство е. Просто е комплексиран и изборите му на жени са свидетелство за това. Иска да има лъскавкото, по-по-най, ама то като искаш, трябва да имаш и какво да дадеш (не материално). Ако проследите прогресията на жени, ще се види, че прави известни компромиси в момента в сравнение с началото. Simple Smile

# 100
Той е някъде около 1.70. Според мен Маргарита е по-ниска от него.

Да, Walnuss, може би си права, че общото е височината. Повечето му известни приятелки са високи. И различно слаби, гърдести и пр. ...

# 101
Надя е 170см. 

# 102
Aбе Надя му беше голямата любов, имам чувството, че тя завинаги по някакъв начин остана наранена от него. След тази връзка не й провървя в любовта май...

# 103
Според мен на Надя слабостта перфектно ѝ отива. Тя е много грацилна, нежна и ефирна като конструкция.

# 104
Надя не е ли на токчета на снимката?
Ще е интересно да се видят един до друг в цял ръст.

Общи условия

Активация на акаунт