Звездни компромати - юли'20

• 273 973
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 435
Тази пък Кремена какво се газира толкова ?!
Синът й наистина мяза на такъв.

Да не се пени толкова и да не го приема като обида, нали подкрепят този тип различност. Особено като има  визуално основание за такива препратки. На челото тръгнала тя да зографисва...

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 05:12 от mi6оni

# 436
"Къв си ти, бе герой"... тц, тц, ма и лафове вкарва Кремена, не си играе! По чела ще зографисва, другата чинка за ориент плаче.
Оставете ярко розовата коса, обаче с този ярък потник и шарено шалче, пък комбинацията от всичко - ми класически участник в гей парад!
Не съм виждала из Европа много хетеросексуални мъже с ярко розови коси.
Маминка и буля да млъкнат и да не го излагат допълнително - на мъж със семейство тръгнали да бранят честта.

# 437
С риск да бъда "зографисана" по челото и аз, но синът на Кремена ми заприлича на клоун от цирка. Само топчето на носа му липсва.

# 438
Понеже не познавам Кремена нито лично, нито следя изявите й, от поста ми остави усещане за мутро-държанка, която се пени при всяка казана дума от "простолюдието". Представям си ако някой напише нещо лошо по нейн адрес, или не дай си Боже блъсне по невнимание колата й.

# 439
Халваджиянките оставят усещането за каращи се циганки на Женския пазар...

# 440
Кремена Х.  много коментира сама за себе си, както и мъжа й за нея, че е голяма непукистка и въобще не и дреме.
Прекалено е докачлива за типа човек, който иска да се изкара, бих казала аз.

# 441
Тези коментари на Кремена Халваджиян и братовчедката не ли са на етническа основа?
Името и фамилията на коментиращия мъж ми направиха впечатление.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 09:15 от Дракарис

# 442
Много са прости тези двете. Има толкова начини да накараш някой да се почувства неудобно, но такива изкази определено показват слабост и липса на съдържание на горния етаж.

# 443
Д-р. Е е рядко противен, мазен психопат. Амбициозен и изкукал. Горките деца. Категорично не намирам за нормално това с гръцкия.

Познаваш ли го лично?

Да. Но и да не го -есичко му е изписано на физиономията. Между другото, с Велинова бременеехме заедно. Чакали сме за прегледи, прави добро впечатление.

# 444
Ауу какъв изказ от Кремена, с претенциите за дама от хай лайфа, а просто селска мома с пари. Синът ѝ е  една карикатура.

# 445
  • София
В кофти период е сега Кременката. GrinRolling Eyes
Изритана от телевизията. Не особено заета. Не е в първа младост. Избива комплекси, демонстрирайки лукс, показва уж, че  неглиже и не и пука, но всъщност не е така. И понеже я влече и по нейното застаряващо тяло няма място от нарисувани рози, венци и всякакви други глупости, наредени чак до нокътната плочка ==> то  дай сега да драскаме чуждото момче по челото, щото сакън си е позволил да коментира маминия син.
Между впрочем, един зелен спрей да беше пръснал в косата, някак си, по щеше да се върже на безумния му аутфит.

# 446
Думата карикатура описва Бебчо Халваджиан  идеално. Истинските ексцентрици изглеждат доста невзрачно външно.
Такива шарени, като него и мама, с претенция за освободеност и различност -   а отвътре от обикновени, по- обикновени.

# 447
Цялата фамилия Халваджиан оставят впечатление в мен за шумни, вулгарни, нечистоплътни и сякаш са нещо леко хахави. Включително и тези, които спадат към тях по брак.
Освен Магърдич може би.

# 448
  • Пловдив
Не беше много отдавна когато ако видиш мъж с розова тениска или риза автоматично го причисляваш за гей.
Слава богу вече не е така , виждам много мъже в розово без да са  гей. 
Явно доста години ще трябва да минат докато обществото узрее ,че да носиш различни цветове не означава различна ориентация.
Интересното е ,че при жените не е така. Тоест няма цвят или комбинация от цветове които като видиш да кажеш че една жена е лесбийка .

# 449
Не мисля, че при Бедрос е заради цветовете. Просто има такова излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт