Звездни компромати - юли'20

• 274 037
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 495
А госпожата коя е?

# 496
Не разбрах какъв е проблемът на тази Евгения Борисова с Тото.
Имам алергия към високопарните приказки.

# 497
Ей, урочасахте почивката на Валериева
Скрит текст:

Има ли някой, който да се върже на подобни излияния. Прекратила я е щото няма "хора"

Аз се връзвам. Не защото и вярвам или я харесвам, а защото предполагам, че въпросното заведение е на Слънчев бряг и миналата седмица имаше официално откриване на сезона там и познат на мой познат е бил там и сега е корониран, както и над десет други били на купона. А колко много са били и са се пръснали из цяла България...

# 498

Охх.... Никол от миналото лято насам я пуска тази снимка за 10-ти път, докато беше бременна също няколко пъти.
Тя нали периодично трие и качва после все едно са нови, как не им омръзва не знам. (eyeroll)

# 499
Идея нямам коя е Евгения Борисова, схванах от написаното, че и тя е врачанка и явно хора от града (общи познати) са се оплаквали от високомерието му.
И аз не обичам високопарни излияния, но нали не понасям Тото, та напълно я подкрепям. 😁

# 500
Ей, урочасахте почивката на Валериева
Скрит текст:

Има ли някой, който да се върже на подобни излияния. Прекратила я е щото няма "хора"

Аз се връзвам. Не защото и вярвам или я харесвам, а защото предполагам, че въпросното заведение е на Слънчев бряг и миналата седмица имаше официално откриване на сезона там и познат на мой познат е бил там и сега е корониран, както и над десет други били на купона. А колко много са били и са се пръснали из цяла България...

Не става въпрос дали някой се е заразил или не, а че едва ли коронованата и приятелка е причината да си прекрати почивката.

# 501
И аз не харесвам Тото. Но защо хората се занимават с неговото високомерие? Не е навредил на никого, доколкото аз знам.

# 502
  • на пистата
Половината май се правите,че не знаете коя е Евгения Борисова 😁
https://evgeniyaborisova.com/

# 503
Благодаря. Знам за София Борисова, ама тая дизайнерка за първи път я чувам.

# 504
Половината май се правите,че не знаете коя е Евгения Борисова 😁
https://evgeniyaborisova.com/
Не знам коя е, а и не ме вълнува. Я, тя и парфюми имала?!

# 505
И аз не харесвам Тото. Но защо хората се занимават с неговото високомерие? Не е навредил на никого, доколкото аз знам.
Защото хората обичат да се възмущават и да клюкарят.
Тук нали това правим, пък ни Тоца, ни Андреа, ни Стрина, камо ли Ким Кардашиян са ни направили нещо.

# 506
  • Русе

И коментарът на Шеф Петров кърти.

# 507
Тук нали това правим, пък ни Тоца, ни Андреа, ни Стрина, камо ли Ким Кардашиян са ни направили нещо.
Не ли е по-добре тази Евгения Борисова да иронизира лошото поведение на Тото, отколкото да се възмущава като някоя бабичка-аристократка?
Така тя ми става смешна, отколкото да ме накара да съм солидарна с нея.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 20:31 от Дракарис

# 508
Госпожицата Евгения/и на мен не ми е известна/ имала нужда да графоманства на нечий гръб и нацелила Тото. И двамата са ми невидими в пространството, че да се занимавам с тях, но тя като твърде извисена и високо интелектуална особа/поне така се изживява/ поне да боравеше правилно с употребата на пълен и непълен член в граматиката. Впрочем сканирах само набързо.

# 509
Не ли е по-добре тази Евгения Борисова да иронизира лошото поведение на Тото, отколкото да се възмущава като някоя бабичка-аристократка?
Така тя ми става смешна, отколкото да ме накара да съм солидарна с нея.
Не е успяла да налучка жената, какво ви харесва. Чак пък толкова емоции.

Общи условия

Активация на акаунт