Звездни компромати - юли'20

• 274 035
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Най-мамин златен си остава Сашко Кадиев.
Другите само може да му дишат прахта...

# 586
Представям си да съм снаха на Катето...

# 587
Дааа, Сашко му е много комфортно в ореола на мама Кате. Тя го лансира, тя го хвали, рекламира. Той само се глези. СладуЛ.

# 588
Майката на Тото всъщност има доста връзки в шоубизнеса и донякъде и тя е причина да се чуе името на мамин Тото...

А коя е майката на Йониславчо а.к.а Тото?

https://1kam1.com/ani-damyanova-buildingstyle-sam-zadade-svoeto- … vreme-na-krizata/

# 589
На мен Сашко ми харесва като водещ.

# 590
  • Mediterraneo
И аз го харесвам. Като цяло харесвам хора, които носят на майтап, имат чувство за хумор и самоирония. Пък нека е в сянката на майка си.

# 591
А тя майката на Йони всъщност симпатична жена изглежда и оправна. Синчето органически не го харесвам обаче, а даже не съм от Враца.

# 592
  • На морето!
И аз много харесвам Сашко, дори в моите очи той изми поокаляния имидж на Катето Евро. Много талантливо, работливо и остроумно момче, което е наследило и надградило нейното чувство за хумор и самоирония. Та, харесах го, въпреки майка си, а после покрай него и за нейните изцепки забравих.

# 593
А тя майката на Йони всъщност симпатична жена изглежда и оправна. Синчето органически не го харесвам обаче, а даже не съм от Враца.

# 594
Много добре изглежда майката на този Тото, и много млада - поне на тази снимка.
При Сашко обратното - той ми стои по-добре от Катето Евро.

# 595
Да, от тях двамата – Сашко Кадиев е доста по-поносим на екран от мама Катя Евро. Макар и той да ми иде идея лигав за мъж. Нея колкото пъти съм я гледала, все се оплаква, че нямала пари за пелети, все бедна, онеправдана, все реве. Аман-заман, горканка тя. Голяма преструванка, ама и връзват даже.

# 596
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Преди да гледам Сашо Кадиев на сцена, бях на мнение, че е лигльо и мамин син, но ме изненада много приятно. Готин е.

# 597
  • Пловдив
Сталоун днес е рожденник...цели 74г.
Скрит текст:
Хубавици са жените около него Simple Smile
Скрит текст:
Тук с Арни...
Скрит текст:

# 598
Преди да гледам Сашо Кадиев на сцена, бях на мнение, че е лигльо и мамин син, но ме изненада много приятно. Готин е.

Къде го гледа, в *Горката Франция* ли? Играе добре, а иначе мисля, че умишлено се държи като олигофрен понякога и продължава версията за маминото детенце без да е сляпо подчинен на Катето..Ама са едни деви и двамата.
А нея гледах последно в *Маршрутка*. Много ми хареса, също и образът на Мария Статулова.

Не зная, в театър играят много добре всички български артисти, а в съвременните филми сякаш преиграват.

# 599
  • Пловдив
Странна представа за гащеризон на Мегззззз:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт