Звездни компромати - юли'20

• 273 887
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 840
Аз мислех, че и Миро, и Захариев са евангелисти.

захариев е протестант.

Както и Михаела Филева и нейният китарист. Също Ангел и Мойсей.
Влогърът Крис Захариев също.
Те са си религиозна общност, която доста се поддържа, ходят си на църква, имат си свой религиозен живот, така да кажем.

# 841
Прекрасна е Роси, на мен много ми харесва.
Децата на Никол не искат да я виждат заради сциентологията. На никоя майка не пожелавам такова нещо. А Том го намразих заради сектата и не гледам негови филми (не че му пука за мен).
Бях писала преди сестрата на съпругът ми се отказа от сциентологията, лежа в психиатрията и след като излезе се “самоуби”. Всичко от компютърът и беше изтрито. И нищо не можа да открие полицията.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 19:30 от Няма смисъл

# 842
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Нямам думи... миглите ѝ са ужас, устните и са очертани зле и тези муцки, дето ги прави, със засмукани бузи

# 843
  • Mediterraneo
И на мен много ми харесва Роси, но откакто четох, че много шмърка, все ми се привижда бело по носа й Simple Smile

# 844
Няма смисъл, това е ужасно, съжалявам за трагедията. Сциентологията е някаква фантасмагория на един ментално объркан писател, четох съвсем повърхностно по темата. Винаги ще има такива секти, дали ще са концептуално под формата на тайно общество, или законово установени, все тая, да пази Господ.
Имах една учителка по математика, чиято дъщеря последва в чужбина някакви сектанти, изобщо много тъжно.
Роси Иванова беше прелест, в момента в лице е много изпита, бледа. Трябва й обем в бузките и по-здрав вид. Ще блесне отново.

# 845
  • София
То даже не става въпрос за религия точно при тях. Който не е гледал филма Going clear и му е интересна темата, може да го погледне, има го в ютюб. Там се говори доста и за Том Круз, има кадри от негови речи пред общността и как се е възползвал от парите им, за да е уж рекламно лице.

# 846
Той се е възползвал от парите им, или те от неговите?

# 847
  • София
Той от тях, купували са му каквото пожелае, яхти, пътувания, за да го задържат в началото. Било е страшно разхищение за сметка на останалите, които са разпродавали всичко, за да има пари в общността.

# 848
Том Круз е пълно куку! Все ми е тази дали е добър артист. Помня как скачаше на диванчето при Опра.

# 849
Сега се сетих, че Искрата (ко-създателят на Папиния Кекс) е от от евангелийско семейство, мисля че и баща му е свещеник, ако не беше и майка му даже. Той е Искрен има брат на име Верен, съм запомнила. Въобще той от тези заявено религиозните ми е правил добро впечатление, даже много добро, по медийните му изяви е все възпитан, скромен и галантен, без да е фалшиво. Бях гледала видео на цялото им семейство, които всичките са музикални, сладури са и определено много задружни.

От наши известни религиозни се сетих още един анти пример са поведение - Миро. Уж и той близо до Всевишния иска да бъде, а все с един ехиден и злобен поглед гледа, не баш на мирянин.

За будизма на Дони също всички знаем. Не ми е правил лошо впечатление, той си знае с диетите и режимите как му се отразяват. Явно и не налага вижданията си на Нети и детето, защото не са споменавали, а и тя не изглежда като силно вярваваща и запалена колкото него.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 22:18 от Emi_55

# 850
Той от тях, купували са му каквото пожелае, яхти, пътувания, за да го задържат в началото. Било е страшно разхищение за сметка на останалите, които са разпродавали всичко, за да има пари в общността.
Да, и после обратното-като е станал известен, започва да се явява и спонсор на общността. Луда работа.

# 851
Кой беше казал " Ако искаш да забогатееш, направи си религия"!?

# 852
Том Круз е пълно куку! Все ми е тази дали е добър артист. Помня как скачаше на диванчето при Опра.
Не знам дали е добър Том Круз, но изпълнява всичките си каскади във филмите без дубльор. Тренира ежедневно и за всеки филм (поне в Европа със сигурност) екипът поръчва специален подвижен фитнес, оборудван със необходимите за ролята уреди и съоръжения. Огромна каравана, с дължина на тир, която се разтваря настрани с допълнителни слайдове, за да стане по-широка. Твърди се, че има уникална памет и помни имената на всички от екипите, с които снима.

# 853
Кой беше казал " Ако искаш да забогатееш, направи си религия"!?
Точно създателят на сциентологията - Хъбард.

# 854
  • ВАРНА
"Кой беше казал " Ако искаш да забогатееш, направи си религия"!?"-основателя на сциентологията 😉

Общи условия

Активация на акаунт