Звездни компромати - юли'20

• 273 904
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 855
Подсетихте ме, че Марк Уолбърг става сутрин в 2.30 за да се моли, а после да тренира. Май и той е силно религиозен, но не съм се задълбавала да разбера коя религия изповядва.

# 856
  • София
https://www.instagram.com/p/CCY_onMFM_J/?igshid=14gq042q09kr4.  Емилия изглежда позакръглена май май ...

# 857
Том Круз заради болното си Его си прави сам каскадите. Наскоро при някакви снимки си беше счупил глезена. Не напразно има каскадьори, ако каскадьорът си счупи глезена, заместват го и работата продължава. Всеки ден отлагане на снимки води до огромни загуби на пари, започват да се разместват графици и става мазало за всички участващи и бъдещите им проекти. Така че това с каскадите му не ми е пример за професионализъм, все пак правенето на филми е екипна работа и плод на усилията на стотици хора, а не сцена, на която Круз да превъзмогва страхове и да надвива комплекси.

# 858
  • Rock & Roll feeling ...
Аз съм израснала сред евангелисти от Петдесятната. Да, те вярват, че молейки се горещо на Бог да влезе в тях, те изпадат в транс, и започват да говорят на различни езици, като свидетелство, че Божият дух е влязъл в тях. Което не е истина, щото съм била свидетел на много такива "свидетелства". Не говорят на никакви чужди езици. Всичко е някаква каша от думи, дочути оттук-оттам. Но истината, е че винаги съм се чувствала тотално гадно след подобни изпълнения.
Не вярват в такова нещо.
Скрит текст:
Някои от тях започват да говорят език, таен, който за всеки човек е индивидуален. Смисълът в това е да изричат молитва, която не разбират с ума си, само с духа си да се молят.
Не знам защо си с очаквания да говорят някакъв чужд език. Имам съседка евангелистика и тя говори такъв език, а съседка от другия вход има дарбата да разбира за какво се моли. Никога не съм виждала или чувала някоя от двете да изпада в транс докато се моли или тълкува молитва.

Аз пък без да съм религиозна или да говоря накакви езици, сънувам хора, преди още да се запозная с тях.  Знам и за други със т.н. свръх естествени прояви.
Нека някой дойде и ми каже, че няма Бог и това е от нашето IQ Joy
Вярвам, че има Бог, духовен свят и пр. Но като цяло съм на мнение, че тази материя не е проста и не е за всеки - в пълен противовес на християнското гостоприемство.

Бар Рафаели с баща си, който и до ден днешен е добър приятел с Лео :
Скрит текст:

# 859
Бащата прилича на стар морски вълк и хич не е за изхърляне.

# 860
Oryon, не го познавам лично Том Круз и не знам колко голямо е егото му. Никъде не споменавам нищо за професионализъм. Писах единствено за фитнесите му, които съм виждала лично и затова си позволявам да коментирам.

# 861
Бащата прилича на стар морски вълк и хич не е за изхърляне.
Нали! Heart Eyes

# 862
Том Круз е пълно куку! Все ми е тази дали е добър артист. Помня как скачаше на диванчето при Опра.
Не знам дали е добър Том Круз, но изпълнява всичките си каскади във филмите без дубльор. Тренира ежедневно и за всеки филм (поне в Европа със сигурност) екипът поръчва специален подвижен фитнес, оборудван със необходимите за ролята уреди и съоръжения. Огромна каравана, с дължина на тир, която се разтваря настрани с допълнителни слайдове, за да стане по-широка. Твърди се, че има уникална памет и помни имената на всички от екипите, с които снима.

Той друга работа няма, така че не виждам нищо невиждано.
Никога не съм го смятала за невероятен актьор, може би защот жанровото кино, в което участва не ми е интересно.

# 863
Куку или не, е добър актьор, щом е световноизвестен. Личният му живот не ми променя мнението и продължава да ми е симпатичен.
Бащата на Бар не ми харесва, очаквах да е с набола брада, нещо такова...А май е и синеок , та съвсем не.😁

# 864
Smoke, кой твърди, че е чудо невиждано?!? Не съм аз със сигурност!

# 865
Определено се наблюдава рязко олелчване при нея.

# 866
За каскадите на Круз и аз съм чела. На някоя от мисиите при каскада със самолет си беше счупил нещо.
Иначе тези екшъни са ми измислени неговите. Харесвам го в Топ Гън.

# 867
  • София
https://www.facebook.com/1730514574/posts/10207355188674529/ Марина Войкова и съпруг. Той е доста дребен.

# 868
Ще падна, гледам Тоца при Николаос и разбирам, че е хвърлила пъпа на Бестчо в президентството. Ти да видиш амбициозни родителите би ли, но и все пак ще му позволят и той да си реши дали му става държавен глава. То нали е еднолично решението. 😂 А и говори вече дребният... Така де първо казва почти говори, после се замисли и заключи, че всъщност говори. Демек колкото ходеше като го тикаха, толкова и сега говори.

# 869
  • София
https://www.instagram.com/p/CCZFjPSJ6xW/?igshid=h750rfq2rvg8              Луна Президент с прическата на Ивана...

Общи условия

Активация на акаунт