Звездни компромати - юли'20

• 273 860
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 935
Докторът дето кръцна носа на Преса...тая зад него е по-зле май...?
Скрит текст:

малиииии, егати урода!
глей, глей как и лъщи скулата Laughing

то джуки, то нос, то скули....като зловещ анимационен герой Laughing

# 1 936
Еееей, ама и Диана Димитрова го раздава мноо генгста!
Сега, разбираемо е, че е адски тъпо да я изкарват наркоманка и алкохоличка и да се тревожат роднините й, не е в това въпроса, но изказа й е един път:

diana_dimitrova_dimitrova:
''Днес след снимки заспах, защото буквално бях изцедена...
Сцените са тегави и искат пълна концентрация. Реших да се снимам с Арлекин, без грим, ей така, подпухнала, преди да продължа работа по него. Подготвям изложба, все пак, а утре съм чак вечерта на терен. Суетата я няма. И за да не бъде злоупотребено отново с тази (снимка, думи) от контекста, ще поясня. Тъй като от няколко седмици съм на хранителен режим, заради три проекта (игрален филм и клипове) обявявам, че не страдам от анорексия. Превантивно за онези лайняни “медии”, които писаха гнусната статия, че съм алкохолик или наркоман, точно когато представях третата си детска книга, преди Коледа.
Да ви кажа, ужасно е да чуеш майка си разстроена по телефона, заради някой с малка пишка и липса на въображение. Приятелите ми тогава ме спряха да не заведа дело! Хм, чудя се до къде може да се принизи човек? За някакви стотинки... Хм, чудя се и как три години съм снимала по 12 часа толкова сложни сцени, друсана... Баси пича.
Ами не, никога дори не съм опитвала дрога, защото нямам нужда. Главата ми ражда картини, образи, илюстрации и никога не ми било скучно. А на теб явно ти е, малодушко. Само, че този път няма да мине номерът. Търпелива съм, но до един момент. После ставам крайна.

"I DON'T DO DRUGS, I AM DRUGS."''

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 17:42 от Tess d`Urberville

# 1 937
Съжалявам за хейтърския коментар, но Преслава, откакто се оперира, изглежда толкова фина, че да те е страх да я пипнеш по лицето. Оприличавам я на героините на Мерил Стрийп и Голди Хоун от "Смъртта й прилича", когато към края на филма падат по едно стълбище и се разпръсват на парчета. И изобщо не преувеличам, но чак моят нос почва да ме боли, като гледам нейния. 🤐

# 1 938
Много тъпо парче е тази Диана.

# 1 939
  • Варна
Принц Джордж е рожденик.
Скрит текст:

# 1 940
Много е сладък! Да е жив и здрав, каква усмивка само 🥰

# 1 941
  • Варна
Много ми харесват непринудените им, типично детски снимки по време на игра. Няма поза, няма балони, пелени от лед и всякакви други кичозни елементи. Напоследък ми се струва, че родените като монарси се държат далеч по-земно, отколкото нашите т.нар популярни личности. Простотията много изморява.

# 1 942
Ама разбира се! Голяма част от нашите звезди в повечето случаи са "пази Боже, сляпо да прогледа". Трябва да се демонстрира стандарт и възможности, да е лъскаво и да се вижда отдалеч. С бедно детство и ниска култура е така.

# 1 943
  • Варна
Много ми харесват непринудените им, типично детски снимки по време на игра. Няма поза, няма балони, пелени от лед и всякакви други кичозни елементи. Напоследък ми се струва, че родените като монарси се държат далеч по-земно, отколкото нашите т.нар популярни личности. Простотията много изморява.
Това значи, че хората които са наети да правят снимките са си свършили добре работата.
Нашите са самодейци или разчитат на такива.

# 1 944
Нещата покрай Ким и Кание доста се усложняват. Той снощи пак е писал в Туитър, намекнал, че Ким му изневерила с друг рапър и нарича Крис - Крис Чен Ун. Честно казано, ми става жал за Кимбърли. Предвиждам, че ще се разведат. Тя преди малко пусна изявление в Инстаграм, което звучи доста подкрепящо към него.

# 1 945
  • където ми харесва
Много тъпо парче е тази Диана.
Защото...?

# 1 946
Тези снимки на Принц Джордж ги е правила майка му Катрин, напоследък когато децата имат повод/ празник, тя им прави снимки. И добре и се получава!

# 1 947
Не вярвах, че Ким и Кание ще се разп@рдят.
Даже наскоро беше пуснала честитка за рд с мили думи.

# 1 948
Ким няма полезен ход. Всички я обвиняват, че не му търси помощ, той пък я обвинява, че се опитва да го "приклещи" с лекари. Вижда се, че е зле човекът.

# 1 949
  • София
Ее дано се оправят Ким и Кание, някак един за друг са си, пък и толкова дечица си навъдиха. Нека се обичат и да си ги гледат.

Общи условия

Активация на акаунт