Звездни компромати - юли'20

• 273 582
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Пловдив
Ашли Греъм кърми.
Скрит текст:
Flushed  Уау! Сефте виждам такава поза за кърмене...

# 2 431
Идеята й на Ашли била да си рекламира бодипозитива, да си показва смело стриите, целулита и пъпките... Реших да го спестя като обяснение, че мен ЛИЧНО леко ме дразни тоЗ тип позитивизъм.

# 2 432
  • IT
Леле сега видях сторито на Цецо Андреев, е дамата как говори с тази уста. Май има песен с Саша от Рико Бенд от мин месец, те и двете не могат да пеят(според мен)- т.е. имат ограничени гласови възможности. На сватба съм я слушала Саша, ми добре че са мъжете певци бих казала.

# 2 433
Хю с неговата леля. Няма как на 64 е жената, но някак ако беше с друг мъж нямаше да ме дразни Joy
Скрит текст:
, ,

# 2 434
Мария и 4 участия на месец да има пак може да си докарва нелоши доходи , не е сред хитовите певици, но си има фенове и хитове ... доста странно решение .

# 2 435
Сигурно се е засрамила след статиите за фалшивото пеене. Няма да ми липсва. Със сигурност се е подсигурила, не я мислете. Скоро ще чуем кой е жертвата тоз път

# 2 436
Според мен може и да не се е подсигурила, като нищо е на нулата. Сега тези, които са правили по-евтини клипове, без балет, без големи харчове, но пък са отделяли някой лев за някакъв вид инвестиция (различна от заведение, какъвто случай имаше с Люси Иларионов), ще изкретат някак. И Галена, и Цв. Янева, разбира се ще оцелеят. Но доста ще преживеят тежко тази зима, а може би и няколко следващи.

# 2 437
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Прилича на Богдан Томов

# 2 438
А може и Пайнер да са я разкарали. За Мара това.

# 2 439
Мария и 4 участия на месец да има пак може да си докарва нелоши доходи , не е сред хитовите певици, но си има фенове и хитове ... доста странно решение .
Очаквам скоро чести снимки от Варна.
Май се е събрала с бившото гадже, защото той заряза наскоро една западнала чалгарка.

# 2 440
  • София
То може и да са връстници с него. Sunglasses

# 2 441
  • София

Съветват Деси Цонева да боядиса косата на любимия мъж, за да стане по-апетитно парче. Simple Smile

# 2 442
  • София
Никол Шерцингер
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Шон Пен с гаджето
Скрит текст:
Нина Добрев (клина много ѝ се е впил)
Скрит текст:
Джей Ло
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:

# 2 443
Имам чувство,че Джей Ло не слиза от колелото Blush А Нина как не си е видяла клина горката Joy

# 2 444
  • До морето
Очаквам скоро чести снимки от Варна.
Май се е събрала с бившото гадже, защото той заряза наскоро една западнала чалгарка.
Абе май не е зарязал другата. Ма то това за лейди Мара никога не е било проблем.

Общи условия

Активация на акаунт