Звездни компромати - юли'20

• 273 611
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 505
Ама тя Мария и книга за живота си щяла да пише,защото не бил никак скучен Joy

# 2 506
  • София
Тъжно е, когато и чалгаджийките започнат да пишат книги.

# 2 507
Венетините книги също са чалгаджийски.
Keanu Reeves 😊
Скрит текст:

# 2 508
Е, оставете жената на мира. Какво има, тя си знае. Стана ми жал за нея. (не й е лесно, има конкуренция). Прави каквото може... Може пък да е срещнала заможен деди и да възкръсне като феникс Simple Smile

Изобщо не ми е жал за нея. Хвърчеше нависоко преди, в Биг Брадър направо се държеше ужасно, явно имаше огромно самочувствие за себе си, което , както се оказа, няма покритие.
Братчето на Марая учи във Френския лицей, предполагам, че бащата няма чак такива финансови възможности и Мария е решила да си плаща сама.

# 2 509
Това за мен е чиста проба парвенющина-нима няма други добри училища, в които да учат децата им езици и какво ли още не, та трябва да се плащат такива баснословни суми.....Още повече, че Мария явно пряко сили си го позволява. Разбирам, детето да е завършило средно и да плаща за медицина или фармация, по-оправдано ми се струва. Но това наливане на толкова пари в прогимназията е глупаво.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 23:13 от #Frozen#

# 2 510
еее как дамата ще си запише рожбата в кварталното държавно.....да се омеша с простолюдието.....

# 2 511
Единственото, за което не виня въпросната певачка и дори я подкрепям е, че иска най-доброто за детето си!
Дори лично я разбирам!
Скрит текст:
Самата аз често съм питана и едва ли не упреквана как може да давам "толкова много пари" за частна детска градина(сумата е под 1 мин.раб.заплата) и то от хора, даващи по 300-400лв за цигари месечно и още толкова за кафета и обувки.

Та така и за Мария - решила е, че ще си скъса гъза преносно и буквално за да има детето й по-добро бъдеще. За мен е похвално! Още няколко годинки да избута и готово.
А точно бившият й, бащата на детето, хич не е за ожалване. Най-ги обичам такива!
Скрит текст:
Един от бившите ми шефове-хотелиери беше такъв. Все се вайкаше, че няма пари, няма за издръжка, няма не знам си какво.... и редовно му вадех от касата по 11 000лв за да плаща еднодневни наеми на яхта и да вози любовниците си.
А вторият "баща" Гущеров. Като поемаш грижата за едно дете и даваш акъл къде да учи - поемай до край! Льольо. Нито една жена на света не може да "върже" мъж без неговото желание, така че...
Толкоз с нямането на тези бащи.

# 2 512
  • София
Тя във Вип брадър обясняваше, че детето ѝ учи в това скъпо училище по желание на Хриси, като са били заедно. Иначе доколкото знам, там учат предимно деца на дипломати и на тях им плаща държавата, а тя трябва да плаща от джоба си. Не виждам защо да не премести детето си другаде.

# 2 513
Ми, то и в кварталното със сигурност са учили деца, които след това са успели.

# 2 514
Според мен може и да не се е подсигурила, като нищо е на нулата. Сега тези, които са правили по-евтини клипове, без балет, без големи харчове, но пък са отделяли някой лев за някакъв вид инвестиция (различна от заведение, какъвто случай имаше с Люси Иларионов), ще изкретат някак. И Галена, и Цв. Янева, разбира се ще оцелеят. Но доста ще преживеят тежко тази зима, а може би и няколко следващи.

Цветелина Янева има бебе от Шиши..крета крета..на Шанел и милиони😂

# 2 515
Янева няма клубни и каквито и да е било участия от години (от както е с господин Ш.). Пуска по една песен на година-две, с някой ултра-мега-гига скъп клип и това е. Но пък се води причислена в редиците на продуцентската фирма. Последната не знам каква полза има от това, тъй като доколкото ми е известно се издържа с процент от хонорарите от участия на изпълнителите си.

# 2 516
  • при моите любими
Ако човек е давал толкова за основно образование, със сигурност ще му се наложи да продължи да ги дава и след това за следващото. Така че бая години ще трябва да "избута".

# 2 517
нима няма други добри училища, в които да учат децата им езици и какво ли още не, та трябва да се плащат такива баснословни суми.....
Всъщност няма. Не и в България. Имам преки впечатления и честно казано съжалявам че нямам финансова възможност. Без да се замисля, бих записала децата си на момента .

# 2 518
Познавате качеството на училищата в цяла България? Похвално.
Парите не са гаранция за качество и резултат.

# 2 519
Без да се заяждам-какво толкова има в тая АА гимназия?
И, ако Мара е загрижена за бъдещето на Марая-не евала, ами повече. Обаче. Спомням си и то май и досега продължават пошлите снимки на Марая по бански и тн. т. Та, двоен е аршинът за загриженост и морал.

Общи условия

Активация на акаунт