Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 50 999
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ени, успех в новото начинание!
Много ми се ходи на море, а нещо не ми се очертава отпуск и тайничко се плаша, да не закачим нещо там, нищо, че в София е с най-много случаи Confused

# 61
  • Ямбол
Добро утро

Ени, успех с бизнеса, да имате много клиенти!

Ние приключихме учебната година, днес ще довърша свидетелствата за 10 клас и се надявам от петък да съм в отпуск. до записването на новите осмокласници, когато ще трябва да съм в училище и после вече да не ме закачат.
Утре потегляме с колегите към Велинград на почивка до неделя. Шефското тяло мрънка, че не сме ги поканили, ама кой каквото си е надробил.
И такива ми ти работи.

Хубав да е денят ви!

# 62
Добро утро!
Благодаря още веднъж! 🤗
Дано са повече като Али,да. 🤣
Синеочка днес много рева в детската. 😣😓 Отново ще трябва да минем през адаптацията..

# 63
  • Бургас
Добро утро!

Ени, бързо да свикне Синеочка!

Рир, страшни работи казваш. Аз затова моите и двамата не ги изпускам от очи, ако и Вики да е голяма и да ме гледат странно майките. Това да седна на пейка, а тя да ми обикаля из парка, без да я виждам, ми е немислимо на този етап. А сега с ИП съм направо рахат, излизаме си сами, стоим в някакви празни алеи и така. Знам, че не може да е все до полата ми, но докато го позволява, ще се възползвам.

Лили, весел уикенд!

Пореден ден се събуждам като пребита. Ще трябва да пробвам с на Али ароматерапията. Сутрините ги избутвам някакси, но следобед съм все прилегнала. Точно както писа вчера Тарти: диван, легло, набързо пред компютъра, ако има нещо служебно, и пак лягам. А лятото едва започва.

Веси да се отбележи от морето, моля Nature Sunny Swimmer

Хубав ден, момичета!

# 64
Селесте, пробвай, мама и кумицата и те са във възторг.

# 65
Али, я пак сподели рецептата за сън?

# 66
Добро утро!
Ени, успех в начинанието, да е спокойно и доходоносно.
С раци опит имам много, майка ми днес щеше да има рожден ден, Бога да я прости.
Сестра ми също е рак, една от най-близките ми приятелки - също, обаче това са все възрастни хора, успявам да се нагодя, ама синът ми рак, направо ме побърква. Жив и здрав да е, но на всичко реагира първо с НЕЕЕЕ, едва след това мисли и размисля. И като си помисля, че е едва на 8, какво ще правим в пубертета, не знам. Иначе е роден на 11.07, датата на Еми Wink
Много стрес напоследък, много странно избива, окапа ми косата, напълнях много и всяка седмица ми излизат херпеси.
Фейсбукът тези дни ми показва все морски спомени, от години по това време сме на море, тази година изобщо не знам какво да правя.
Хубав да е денят ви.

# 67
Ох, Съни, много ти се е насъбрало, но и аз ще сипя малко пипер в раната- раците в пубертет не са от най- добрите деца.
Пожелавам скоро се похвалиш с нещо хубаво.
Торти почнах да гледам.

# 68
О, Мари, знам аз, знам, със сестра рак съм расла, нали казах Simple Smile От трите ни, само тя беше щура и непокорна. Аз проблеми не съм създавала, обаче сестра ми беше огън. Та знам какво ме чака. А сестра ми сега отстрани се радва на моето, че си било истинско дете, с много рани, диво и т.н. Омммм…
Само да ми е жив и здрав, другото дано го издържа.
Благодаря за пожеланията, много искам да ми се случи нещо и хубаво най-накрая.

# 69
  • София
Добър да е денят ви!
Прочетох темата и заради роклята на Яна си поръчах 4 рокли от Уайкики - евтини и все свободни модели, защото много напълнях тази зима. 😒 Дано ми станат, защото не ми се занимава с връщане. Макар да живеем до Мол, където има магазин на Уайкики, не мога да стигна до там, защото всички са много заети и няма кой да стои с малкия.
Сутринта приятелка ме изненада с мил жест (нематериален). Сега ми е мило и хубаво!
Да имате хубав ден! 🌺

# 70
О, Мари, знам аз, знам, със сестра рак съм расла, нали казах Simple Smile
То и моята най- добра приятелка е рак и се знаем от 7 годинишни, ама тя си беше нормална. И все още си е.
Цветенце, такива жестове са много мили.

# 71
  • Бургас
Съни, наборката е Стрелец, но е същото чудо. Не-то и ревът са ѝ първа реакция.
От сърце ти пожелавам само хубавини да започнат да ти се случват! Как е ръката на мъжа ти? Минахте ли втора операция?

Марѝ, качвам направо скрийн от поста на Али за терапията. Няма нищо, което да ме притеснява и въпреки всичко се будя по сто пъти, въртя се. Две дразнителчета имам в леглото, но довечера се намазвам и им обръщам гръб.
Скрит текст:

# 72
Мерси, Селесте. А цялото количество ли се измазва за 1 вечер?

# 73
Селесте, засега няма да има втора операция, уж зараства, макар че още не напълно. Сега ходи на физиотерапия всеки ден, почва все повече неща да може, но не всичко.

# 74
Говорете ми за раци в пубертета Simple Smile
Селесте, трябва време, нека си ходи на физиотерапия, ще се случат нещата.
Тази вечер пътувам на обратно, ще си на гушкам детето.

Общи условия

Активация на акаунт