Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 50 994
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 1 035
Добра вечер!

Някъде на дълбоко сте се скрили от жегата. Аз се разхлаждам с радлер и сладолед.

Не бяхте много по споделянето тоз месец, само Марѝ спомена едно филмче "Париж може да почака".

Мони, минаха ли болежките?

Хубава вечер!
П. П. Я, докато пиша се появиха нови коментари - Наздраве!

# 1 036
  • Ямбол
Наздраве, на бира с риба съм.
Але, значи утре на теб разчитаме, други желаещи няма.

# 1 037
И аз съм с телефон. Пускам разни теми,но е хамалогия. Алето ще свърши работа.😁
Хубави морски снимки! 🤗
Аз мързелувах днес. Не излизах. Много жега беше.
Малката пак със сопол. 😒
Лека вечер! 🤗

# 1 038
  • Бургас
Аз два дни пренареждах детската стая, че дойде на Марто леглото. След като всичко си отиде по местата започнах да вадя наново, че с децата заминаваме утре на село за седмица. Мини катун се е заформил, а до утре следобед кой знае колко неща още ще натикам. Ще разчитам на мобилния нет, който ще си пазя основно за служебния мейл, та ще ви изпусна малко.

Съни, в Музея на солта ходихте ли? Аз не съм, но познати са споделяли, че е интересно.

Цял ден съм с главоболие, но като сте казали наздраве, ще глътна едно студено розе.

# 1 039
Наздраве, група. Днес с бяло вино.
Пак апелирам за филма Париж може да почака.

# 1 040
Наздраве, банда Simple Smile
Утре съм на работа и няма как да си сипя, но духом съм с вас.
И тук голяма жега днес. За щастие климатиците в офиса работят на макс, та на моменти чак потрепервах.

# 1 041
  • На брега на реката
Добро утро.

Аз, дори не знам как се пуска тема, та ще чакаме Али да пусне.

Нещо тия дни компа ми зарежда много бавно. Едва, едва отваря страниците. Вероятно трабва да се направи нещо, ама не знам какво. Ще видя сина, като се прибере, дали може да го оправи или си трябва по-сериозна намеса.

Скрит текст:
Чета ви, ама хич не ми се пише тези дни! Много ми е сдухано! Някаква тъга е стиснала душата ми и не знам как да се оттласна от това. Уж няма причина,  а все ми се плаче! Така ми се иска, времето да се върне и децата ми да са около мен! Ако можех да виждам малкото човече по-често, щеше да ми е много по-леко!

Иска ми се, новия месец да е прекрасен! Да е топъл, но не горещ и да е изпълнен с много хубави преживявания и снимки!

Лин, лека работа и хубав уикенд на всички!

# 1 042
Заповядайте в новата тема!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1241072.new#new

Общи условия

Активация на акаунт