Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 50 998
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 1 020
Аз така съм чупила шкафчето за обувки от портмантото в нас преди години, седя си да се обувам, идва детето и се метна със засилка да седне в мен. Пропадна ми дупето, хем нямах 50 кила по това време. Ние двете се смяхме, ама таткото не беше хепи, че после търси плоскост да подменя счупеното.
Детски не съм взимала никога, богати сме, понеже ни осигуряват на реалните заплати. Но, тези дето не внасят нищо в държавата, взимат и живеят от тях, ама да не завивам в тая тема, че ми е болна.
Та, Ени, взимай щом ти се полага, няма само братята да се възползват от всички социални програми.

# 1 021
Може и да взимам,мацки. Пуснах документите,ще видим другия месец. 😃 Връщаха ме де,два пъти се редих на опашка от 10 човека,ама тъпо и упорито си свърших всичко. И в банката минах за бележка със сметката,пък там обновяваха данните,после до ЛЛ за ваксините... Чудо!
Главата ме заболя от жегата,а и не бях яла нищо,пред припадък бях. Сега отмарям на климатик и отивам да взема Синеочката. Снощи се плацика в басейна,днес пак. Водата за по-малко от 24 часа беше станала не чай,а още по-топла. 😍

# 1 022
Детските винаги са ми били болна тема. Особено тези, които не могат да си попълнят формуляра, щото нали неграмотни, обаче с претенции до небесата и получаващи всевъзможни помощи.

Ени, щом ти се полагат, действай.

# 1 023
  • София
И аз не съм вземала никога деЦки.

# 1 024
Напече ви и изчезнахте 😊

Бургазлийки да кажат как е сладоледения фестивал. Малко (да се чете люто) ви завиждам 😁
Може да снимате да видим какво изпускаме Whistling

# 1 025
Детските винаги са ми били болна тема. Особено тези, които не могат да си попълнят формуляра, щото нали неграмотни, обаче с претенции до небесата и получаващи всевъзможни помощи.

И в момента, ако градината участва в проект, децата посещават заведението без да такса.

# 1 026

И в момента, ако градината участва в проект, децата посещават заведението без да такса.
Проект за интеграция или всеки един проект? Sad

# 1 027
  • Euskal Herria
Малко ми идват часовете на денонощието, не ми стигат. Голяма жега днес при нас, ама успях да си спестя търчането в най-големия мор.

# 1 028
Добро утро и успешен ден.

# 1 029
  • Ямбол
Добро утро.

Днес съм камериерка, ще чакам едни познати да ги настаня и следобед ще плажувам. Но преди това съм мед.сестра, ще меря захар, кръвно и ще давам лекарства.

Днес е последно за юли, а аз съм само с телефон тук. Някой може ли утре да пусне новата тема или да помоля модератор?

Хубав петък!

# 1 030
Добро утро!
Не се наспах,ама кой ме пита?!
И днес имам излизане по нотариуси,а така ми се почива. Дано се оправим бързо да полегна следобяд.
Хубав и прохладен ден! 🤗❤

# 1 031
Добро утро. Лиляна, никога не съм пускала тема и съм пас, защото не съм сигурна, че ще се справя.

# 1 032
Добро утро!

Днес вече трябва да си подам носа от къщи и да ида до града да напазарувам.  Мисля след малко да я свърша тази работа,  защото после пак ще стане мръсна жега. 

Аз мога да пусна темата утре, ако няма кой 😊

# 1 033
Днес голямо затишие. Ха наздраве.
Днес серазходихме по пътеката между соленото езеро и морето. Пише, че може да се наблюдават птици, ама се оказа, че там е нудисткия плаж, та трябваше да се обяснявам на детето,  че бяхме двамата.

# 1 034
Е, нищо де, пак сте говорили за птичките и пчеличките 😁

Общи условия

Активация на акаунт