Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 50 996
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 1 005
  • при моите деца .....
Ени, жив и здрав да е дядо ти!!!
Измих прозорците... На голямата стая - холо-кухня....
Е, сега като гледам - не идеално, но като сложа щорите няма да виждам 🤣😂
В 12 съм на фризьор.

# 1 006
  • София
Ени и Бубе, да са ви честити рождениците!
Уважаваме го ние Фестивала на пясъчните фигури почти всяка година. Обичаме си южното черноморие и минаваме за море през Бургас и тогава ги разглеждаме.
Вече нямам търпение за морските гледки, които показвате, хайде още малко остава!

# 1 007
  • На брега на реката
Ени, здрав да е дядо ти и дълги години, да се радвате взаимно!

Благодаря ви, за пожеланията за мама! Kissing Heart

# 1 008
  • Germany
Момичета, знаете ли дали може да има възпален седалищен нерв при дете? Големият преди 2 седмици се схвана докато си правеше упражнения /някакви подскоци/, пи 2 дни Нурофен вечер и му мина. Преди малко, като излезе от банята каза, че пак го боли. Болката е ниско в кръста и крака му е леко като изтръпнал. Предният път го отпускаше, като го масажирах и реших, че нещо е защипал, но сега не се е натоварил и пак го боли... Много се притесних..

# 1 009
Защипано понякога минава бавно. Аз миналото лято защипах нещо отдясно, от подмишницата до кръста и отшумя напълно за около 10 дни.

# 1 010
  • Germany
То му беше минало и сега пак. Утре ще го водя на лекар.

# 1 011
Мони, заведи го на кайропрактикър. Масаж и упражнения и ще го вдигне на крак

# 1 012
Мони и при децата става. Обърнете внимание, за да не остане травма. Понякога се възпалява пак и пак.

Физиотерапия, иглотерапия и противовъзпалителни помагат. Да внимава с упражненията.

# 1 013
Добро утро. Много спите днес.
Мони, дано намериш специалист и да отшуми.
Пускам морето от вчера и залезът над Музеят на солта и Поморийскито езеро.

Пожелавам ви прекрасен ден.

# 1 014
Добро утро!

Съни 🥰 Вчера забравих да пиша, но дано ТМ се повлияе добре от процедурите и да минава вече!

Мони, да се пправя баткото!

И аз снощи си посуках кръста - шезлонгът ми се счупи 😡 Поправимо е, ама така се изкривих рязко,  че направо ми се пререва. Ще постилам йога постелката докато е хладно. 

Нощяс щях да погина от жега... Значи наистина е горещо,  щом даже на мен ми е топло.

Спорен ден, банда!

# 1 015
Добро утро и от мен.
Втори ден ще си седя у дома и няма да правя сутрешна разходка. Хем си чопкам нещо в градината(вчера изчистих тротоарите от сухите плевели), хем кучето ще разходя.
Съни, ако не е късно, около тези солници продавали много хубава косметика. Може да ги погледнеш.
Мони, дано да е нещо безобидо.

# 1 016
Добро утро!
Да минават болежки на малки,големи и да се радваме на лятото! 🤗
Али,топличко беше,и аз пусках климатика само на перка да върти въздуха,показваше 28. 🙄😁 А ти с твоето падане ми напомни за майка ми,и тя така падна преди мноого години,бях дете,обаче такъв смях падна! Тя се заклещи и от хилене не можеше да стане,а ние се стреснахме да не се е ударила. 😂
Заведох Синеочка на детска,ще излизам до Еконт и ще ида да опитам да подам документи за детски. До сега вече 3 години и половина не сме взимали,щото не ми се занимава,ама като ми се полагат,що да не взимам. 😃
Трябва да мина и за боя,че ми е израстнала много косата,с тези бели коси съм като бабка. 😁
Хубав ден на вас! 🤗

# 1 017
Ени, аз не можах да падна, само се откачи едната част и се посуках, защото,  естествено, се бях отпуснала като дроб.

# 1 018
Да,ясно,просто това ми изплува в съзнанието. Много години минаха,но още се смеем. Тя всъщност беше седнала на една малка масичка с дървени дъски и те се счупиха,а тя се оказа заклещена в дупката. 🤣

# 1 019
Мони, да се оправя бързо.
Али, то не е за смях, но живо си го представих... Ще мине, само го пази.
Ени, досега винаги съм взимала детски. Тази година не ми се полагат. Да сме живи и здрави, ще се оправим и без тях.

Ще сменям гумите. Хич не ми се занимава, но се налага.

Общи условия

Активация на акаунт