Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 51 863
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 720
Ех, Буб, големи тарикати има.
Румка, освен телефон си трябва протектор и калъфче. Да не ги забравиш.
Лиле, дано все още да има мегдан за някаква промяна през есента.
Съни, и мен тази нощ ме втресе, та освен че се наметнах и ММ инструктирах да ме топли.

# 721
Мари, ти моя приятелка ли си или на мечката, м? Joy

Бубе, как ще пропуснат нещо толкова важно. Освен него няма ли кой друг да го погледне.

# 722
Даа,Мари е права за протектора и калъфчето. 🤣

# 723
Румка, услуга ти правя, бре. Така изненадата ще е пълна, а и неочаквана. И ще си НДМ. Обичам да глезя децата.
От 14 часа ще водя щерката на фризьор. Пожела с мен, вместо с приятелка.
Според мен колегата на Буб си е взел работата за през отпуската. Joy А дано, ама.....

# 724

Не е за вярване! Шефа е излязъл в отпуск и няма да се върне до крайния ми срок!!!  Е , нямам думи! Това, което трябва да направя е да въведа няколко хиляди позиции, а няма кой да ми каже от кое, по колко?! Ако не се направи, няма да имаме никакви материали и инструменти за цялата 2021 година! Confused
В такъв случай би трябвало да имате подобна заявка и за 2020, въпросът е да я намериш. Ако трябва звънни и на шефа или обсъди с този, който е правил последната,  дали някои позиции ще имат нужда от завишаване или остава същото. А преди забавената ти справка, натискай периодично да си наясно какво се случва, другият вариант- предала си и приемаш, че е одобрено. Ориентирай се как се работи във фирмата и действай, така че да си улесниш твоята работа.
А, и винаги е полезно да се знае кога отпускарстват шефските тела;)

# 725
Мари, както винаги в последния момент се действа. Даже и телефона не е пристигнал още.
Пък и аз ли да те уча. Ако поднесеш всичко наведнъж си гърмиш патроните. Нека да има какво да мислят няколко дена Wink

# 726
  • Бургас
Бубе, това наистина е върхът на безотговорността. Допускам, че вината ще я припишат на теб обаче, което ще е нагло.

Лили, днес наистина е много спокойно морето, за първи път знамето е зелено от сутринта.
Съжалявам да прочета, че от септември няма да имате така чаканото спокойствие. Има време, ще се надяваме на промяна.

В сградата на нашето училище ще настанят от септември и съседното квартално и това хич не ми харесва, защото ще са на едносменен режим, а другото училище е до 12 клас. Досега ми беше спокойно, че бяха малко деца и чистачките ги познаваха до едно.

# 727
Бубе, съжалявам да чуя.
Направи каквото е нужно, за да докажеш, че не си виновна. Стискам палци!!!

# 728
Здравейте!
Бубе, неприятно. Пиши на всички служебни имейли какви ще са последствията и как ти си свършила твоята работа. Не разчитай на устни напомняния и уговорки.
Аз да си актуализирам информацията за Созопол, за да не заблудя някого. От вчера забелязвам доста чуждестранни туристи и като цяло има повече хора в сравнение с миналата седмица.  Времето е хубаво, флагът днес е зелен.

Хубав ден!

# 729
  • На брега на реката
Благодаря ви, че ме мислите! Kissing Heart

Ще се оправя, ама защо трябва да е гадно, като можеше да е лесно!

# 730
  • на Мелмак
Бубе, я да ти кажа наздраве с любимата ти биричка Beers
Разбира се и на всички останали Simple Smile

Вчера се опитах да се разболея, засега ми се размина.

# 731
Не се давай Ети🤗
Наздраве и от мен, на розе съм.

# 732
Дерзай, Ети, аз трети или четвърти ден удържам фронта. Няма да се дам 🙂

Хапнах, пустнах пералня и май ще припадам.

# 733

Вчера се опитах да се разболея, засега ми се размина.
И аз май се опитвам. Вчера гърло ме боля, днес сопол... Тъпча илачи, да видим

# 734
Днес и аз съм пас, но за виртуална наздравица съм винаги готова.
Готовите да се разболеят- да се стенат и да не се дават.

Общи условия

Активация на акаунт