Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 51 700
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Не сме на море все още,другият месец Тути.
И Ена е с лека Т и сополи.Утре ще работя от вкъщи да я гледам.
Али,гадост,гадост.
Мен ме госпожосват или госпожитстват  на работа,аз се чувствам млада ,но реално на числа вече не съм толкова.
Не ми стига четири часовият работен ден да се погрижа за всички клиенти и да оправя имейлите

# 931
  • София
Изпуснах малкия шеф, така както изпуснах на Стейси абитуриентката. Дъщеря ми бебеносеше и с двамата много. Колко сме обикаляли Икея и други места, децата си спят, ние си вършим работа...
Али, да оздравяваш бързо!
Остава една седмица до почивката...
Успешна седмица на всички!

# 932
Али, бързо оздравяване! Погледни откъм добрата му страна, за теб е вид почивка.
Госпожването е вид учтива форма, не ме впечатлява. Лельосването е гадно. Все още минавам и за кака, което е добре Simple Smile

Довечера съм на фризьор, стиснете едни палци да не ме офъка много.

# 933
И тази година се добрах до морето. Минахме през санаториума и запазихме процедури за мъжът ми, така че вечд мога да почивам.

Али, оздравявай.
Лин, хубава ще си.

# 934
  • Варна
Мери:
Kissing Heart

Днес девойката ми има рожден ден! Става на 19. Heart

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 22:09 от Стейси Грей

# 935
  • Бургас
Стейси, разкошна е! Здрава и много успехи й желая!

# 936
  • Germany
Да е жива и здрава, Стейси! Все така лъчезарна!

# 937
  • София
Честита да е!

# 938
Стейси, честита да е! Разкошна ❤

# 939
  • София
Стейси, този път се класирах за снимките! Да ти е жива и здрава красавицата и да успее във всичко, с което се захване! Весел празник на цялото семейство!

# 940
  • при моите деца .....
Стейси, прекрасна е!
Да е здрава, много щастлива, обичана, успешна!
Днес чистих....
Хладилникът май ще работи.
Ходих на танци..... Толкова добре ми се отразяват.
Днес се храних режимно.....
И.... Прекрасни снимки на морето...
Ах, морето....

# 941
Да е жива и здрава, Стейси! Много късмет да има.
Аз имах чуден следобед. Леля ми беше решила, че умира...... И така повече от 5 часа. Оказа се вирус. Бърза помощ идва два пъти, после личния лекар, братовчед ми от София пристигна, две лели братовчедки, мед. сестра за вливки и накрая....дрис енд драйф. В обобщение леля ми сама заключи- Резил. Сега отмарям с розе. Наздраве от мен.

# 942
  • Бургас
Стейси, прекрасна е рожденичката! Умна и красива е, дано има късмет в живота! Пия едно розе за нейно здраве.

Ренко, страхотен бузанчо имаш, само за мачкане си плаче. И двете ми племенници бяха пухкави бебета, да ти е кеф да ги мачкаш. Моите и двамата бяха едни хилки, едва сега покрай ИП пролетта позагладиха малко косъма, особено Викче, а Марто е 12 кг на 3г 5м.

Росна тук мъничко привечер и се появи чудна дъга, на следващото включване може да я покажа, че съм на компа сега.

Марѝ, жива и здрава да е леля ти! Малко излишен адреналин, ама карай, важното е добрият край. Наздраве!

# 943
Ох Маре, така цветно си го описала;)
Наздраве, заслужила си си го!

Стейси, честита да е дъщеря ти!

Първи ден след отпуск е много гадно, и аз имам нужда от питие.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 22:17 от tuty

# 944
  • София
Мари, от сега нататък все така ще сме, ошашкани от всяка температура.
Преди няколко седмици малкият вдигна температура 38.5. Аз веднага се панирах. Обаждам се на личната (тя ни е роднина) и казвам: Малкият има температура. Тя ме пита: Какво му даваш за температурата? Аз казвам: Нищо. Тя: Ми дай му и виж как ще е. Направо умрях от срам. Дърта магарица с три деца и се шашкам от една температура. Това никога не е било. Изкара 3-4 дни. Малко температура, малко разстройство и се оправи. Дори температурата беше само два дни.
Да оздравява леля ти.

Общи условия

Активация на акаунт