Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 305
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 105
Памуче, тия ги не ща. Не предлагат бира. 😕

# 106
Аа,край на този ден!

# 107
Нещо се случва напоследък.. Явно мъжът ми е изнервен от цялата ситуация. Но точно сега имам нужда от спокойствие, а той само ходи, кара се на детето,малкото реве. Напрягам се, честно. Обясних му, че сега не е момента. Той ми каза, че е нервен.. Направо не понасям тези децибели, които са сега у дома. Идва ми да си навра главата някъде, за да не слушам викове и рев. Исках да съм с тях, за да ми минават дните, но днес съжалих стократно...

# 108
  • софия
Сънииии, ти се завърна Blush
Аз тая вечер ще се катурвам рано-рано в легълцето. Доспа ми се много,а и тая жега ме побърква. Айде до утре, ако не се сваря в тази горещина 😁

# 109
Разклонител от друг контакт?

# 110
  • Mediterraneo
Климатик и разклонител не е никак добра идея.

# 111
  • софия
Пробвах ама не стига дотам. Щр го мисля в почивния ден как да е, ама щях да пукна от жега днес. Отдавна не съм чакала с нетърпение да ида на работа- там е доста хладно. Вече имам стимул да ходя там 😁

# 112
Съни, добре дошла! Ама как се изтъркули в леглото и нищичко не разказа. Не ти ли е гузно сега?

Дариелка, удължител нямаш ли? Може да ти развалят гледката кабелаци проточени по пода, ама пък ще си на хладно.

# 113
Оплаквам се, че Veselina Ivanova 610776 се оплаква от жега. Разменям море срещу жега и този коктейл:

Наздраве!!!!
Хахаха, яко! Преди време не ме мореше жегата, ама сега остарявам ли, кръвно ли, много ме мъчи! Дай да правим трампа😀!

# 114
Да го мятаме новия ден,да видим какво ще ни донесе.
Добро утро! Много усмивки!

# 115
Добро утро!
Да се похваля с почивката, че много хубаво си изкарах, заредих се с много положителни емоции. Оплакването е, че разбрах за папка пълна с фотоси на какви ли не националности момичета.Изтри се бързо, само и само да не я видя.
Хубав ден на всички, днес е ден за чистене.

# 116
Добро да е утрото!
Събирам сили да направя палачинки...

# 117
Добрутро мишани Kissing Heart
Пийк, и аз Hug
Съни, заряза ли го или можеш да ги преглътнеш папките...?
Прекрасен ден Kissing HeartFlowers Four Leaf Clover

# 118
Пийк, марш обратно в леглото! Нещо си се объркАла. На теб трябва да ти направят палачинки и да ти ги сервират в леглото.

# 119
Странно, но мъжете станаха и ме отмениха.
Баща ми вчера пак се начумери, че не искам да ходим на вилата. И там можело да лежа. Да, ама до там е черен път..

Общи условия

Активация на акаунт