Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 306
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 120
Ей, този човек не се кротна. И аз изкарах последните дни от бременността ми на вилата, но при нас черният път е само 100 метра, до асфалтов. Пък и моята госпожица закъсня. Роди се два дни след термин, на 29.07. Още малко, Пийк, не остана. Hug

# 121
И аз това му обяснявам. Ходи ми се по целия свят, но е въпрос на седмица- две да устискам ... Сега ме е моментът да се правя на супер лейди

# 122
Ти не му ли свикна вече на баща ти Пийк?
Повечето мъже са си егоисти и проявяват разбиране само като става въпрос за нещо свързано лично с тях, не и за останалите.

# 123
Уж свикнах ама хем ме видя вчера колко съм разтревожена след прегледа, пак ми вика да ходим..
Вечерта корема ми беше на камък. Едва към 1 ме отпусна малко Sad

# 124
  • София
Пийк, не му се връзвай на историите на баща ти. Знам, че е трудно, но опитай. Знаеш си го какъв е , пускай си го покрай ушите и си мисли само за важните неща. Heart Exl

Изкефих се на един клиент току-що. Laughing  Забравил си маската и влиза с тениска, вдигната на лицето, но не е вдигнал деколтето, а от долния край и голееееееееемият му космат корем стърчеше навън. Извини се възпитано и обясни каква е причината. Аз пък се смилих над него и му казах, че при мен може и без маска, защото съм с параван. Оправи ми настроението този човечец!
Между другото, замислих се дали има някаква наредбана държавно ниво, която да ме задължава да не обслужвам клиенти без маски. То ясно, че са длъжни на закрито да носят маска, но те си отнасят глоба, ако не го спазват. Обаче дали и аз подлежа на глоба, ако ги обслужвам когато нямат маска? Аз съм с маска. Нашите шефове нищо не са казали по този въпрос. Ние си имаме и параван да ни пази. Наричаме го с любовното "плювалник", сещате се защо.

# 125
Малиии, как не ми се работи, а имам още 2 часа до края на работния ден!!!!!!!! Блазе ви, на неработещите в събота!!!!!

# 126
Блазе им на тия по морето Wink

На мен много ми се излиза ама ..няма Wink ще наваксвам после с дребо. Моите мъже днес са се наспали и за сега се разбират.

# 127
Пийк, още малко устискай и ще ходиш доста! 🌷

# 128
Пийк, почивай си и мисли за дребното то има нужда от спокойна мама, вярвам че ще се роди когато трябва Flowers Hibiscus
Аз вчера ви изпуснах съвсем ама се разразиха някакви семейни драми между ММ и свекървата, та се чудех да се меся ли, да седна да ям пуканки и да се забавлявам ли...Сега и двамата го играят на многострадалната геновева, а аз най-много да намажа почивка на морето, че са гузни и двамата пред мен ама ще видим Grinning
Хубав ден момичета от мен!

# 129
  • София
Еха, направо кеф. И с пуканки,  и без пуканки намазваш.

# 130
  • Варна
Пийк, не му се връзвай на историите на баща ти. Знам, че е трудно, но опитай. Знаеш си го какъв е , пускай си го покрай ушите и си мисли само за важните неща. Heart Exl

Изкефих се на един клиент току-що. Laughing  Забравил си маската и влиза с тениска, вдигната на лицето, но не е вдигнал деколтето, а от долния край и голееееееееемият му космат корем стърчеше навън. Извини се възпитано и обясни каква е причината. Аз пък се смилих над него и му казах, че при мен може и без маска, защото съм с параван. Оправи ми настроението този човечец!
Между другото, замислих се дали има някаква наредбана държавно ниво, която да ме задължава да не обслужвам клиенти без маски. То ясно, че са длъжни на закрито да носят маска, но те си отнасят глоба, ако не го спазват. Обаче дали и аз подлежа на глоба, ако ги обслужвам когато нямат маска? Аз съм с маска. Нашите шефове нищо не са казали по този въпрос. Ние си имаме и параван да ни пази. Наричаме го с любовното "плювалник", сещате се защо.

Подлежиж на глоба. За този, който обслужва 1000 лв,  а клиента воже и да се размине, може и да го праснат 300 лв. Вече сме пъдари, освен всичко останало. В случая с блузката не, може с маска,шал или блуза на носа.

# 131
  • София
Не се намесвай. Брат ти има глава на раменете си и уста към главата. Трай си. Не знаеш нейната версия. Аз по принцип мъже не жаля, братя може. Grinning
Звъннал на мама, а не на жена си?

# 132
Вите, Hug

Полагам морна снага, едвам държа очи отворени.

# 133
Детето си е вкъщи, ходихме до Лидл. Има американска седмица и купих палачинки, ама нещо не останах впечатлена.

# 134
Не се диша от жега Sad

Общи условия

Активация на акаунт