Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 307
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Тези американски палачинки от Лидл и мен не ме впечатлиха особено. Пробвахме ги преди време, този път не сме. Бяхме взели и смес за американски палачинки. Същата работа. Не, че са гадни. Вкусни бяха, но някак очаквах нещо по-различно, а те ми напомниха като вкус нашите си български бухти, но бухтите са по-хубави.
Ах, баба какви бухтички правеше! Бог да я прости, милата ми! Много ми липсват и тя, и бухтите в неделя сутрин.Не мога да ги направя като нея. С братята ми при всяко гостуване при баба искахме да ни прави бухти, а дъщеря ми не ги харесва, защото просто не е опитала бабините.
И много хубаво разбиваше белтъци на сняг. По-различни бяха от мамините, защото мама ги разбива с миксер, а баба ги биеше с някаква джаджа на ръка. Нещо като голяма чаша с бутало в нея. Тя си знае колко време и усилия й е коствало да ги разбие тези белтъци, а ние ги изяждахме за нула време. Но си бяха от домашни яйца, пресни-пресни.

# 136
Няма нищо по-вкусно от бабините манджи. Ех, какви баби имаше навремето 🥰
Пукнахме от жега. Имаме само един климатик, в стаята на малкото, то си спи на хладно, а ние се печем в спалнята. Искам на море, 3то лято няма да ме огрее. Догодина заминавам, жива умряла.

# 137
Американски палачинки - у Америката...
Тука, трудно мож ме впечатли "Фносна" стока....
Или панетонето в Милано, да го сравня с това от кауфланд Joy некак... не върви JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 138
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Дребния ме събуди в 6.30 сутринта. Неговата кожица...
  Затова легнах в два следобед с ранобудния таласъм, боли ме глава от жегата. Успях да купя чаршафи, и да се почерпим по един голям сладолед преди обяд,  явно и днес не е ден за отслабване.
  Имам въпрос към морските мацки, които пишат тук - Как е по морето,  вали ли?

# 139
На морето е чудесно- топло и слънчево.До вчера беше много празни и спокойно.Днес се напълни с народ.

# 140
  • Оптимист по принуда
Къде сте, Уми?

# 141
Черноморец.За пръв път сме тук.Не е лошо.

# 142
  • Бургас
В Бургас е жега.Иначе е спокойно,навалица няма.То по принцип сезонът винаги започва от средата на юли.Има руснаци,но те май са с техни жилища тук.
За съжаление на Славка НЕ вали!

# 143
шЪ доди, Славче Simple Smile

# 144
И при нас се смръщи и се усмихна слънцето.Сутринта за три минути падна мъгла.Лудо време.
Туристите са българи и румънци,не много,до колкото чувам.Около мен са имотни софиянци,дошли да си почиват...пенсионери...от кво се умарят зимата в София....
Добър вечер и наздраве!

# 145
Добър вечер и от мен!
Аз съм запалила скарата и мятам едни пържоли 😋. Чакам ММ да се прибере от мач (играе селския отбор) и почваме с питието и както му си е редът.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 21:39 от vita

# 146
  • София
Кажете сега мм добре ли е? Постоянно ме "юрка"да ходя на фризьор,на козметик,да се гримирам, и тема подобни.Сега дънкови къси панталони да ми купел.Аз ли не съм добре,той ли.

# 147
Ако не си такъв тип, аз лично бих му теглила една дълга.
Дъщеря ми от зарана каза да съм си купела хубаво червило и да почна да го ползвам. Пообясних и някои неща Joy

# 148
Според мен кара втори пубертет и като всеки тинейджър, който го бият хормоните, иска да има нагласено и хубаво гадже, за да си го показва насам натам. Joy

# 149
  • София
Аз му казвам,че това са комплекси,той се сърди.

Общи условия

Активация на акаунт