Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 309
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 150
И аз искам такъв мъж. Когато му кажа на моя, че точно сега не мога да направя нещо, защото отивам на козметик/педикюр/фризьор ... и почват едни физиономии ... Добре, че на маникюр не ходя, от както моята излезе в майчинство, не мога да се доверя на друг.

# 151
Кажете сега мм добре ли е? Постоянно ме "юрка"да ходя на фризьор,на козметик,да се гримирам, и тема подобни.Сега дънкови къси панталони да ми купел.Аз ли не съм добре,той ли.
Будала,иди бе,казвай,аууу взеха ми връхчетата,правиха ми маслена терапия...ау...ма много топло,как не съм се сетила да ида по къси гащи...как живеят тези фризьорки...щот нали...Пий,две кафета и се прибери.И на козметик иди,скубни една вежда в ляво,другата в дясно,намърмори едно хубаво...И после,му изпери любимата тениска на 90 гр. и му кажи да си купи нова,че тая и без това не те е кефила,ама щот си я харесва си си мълчала.

# 152
  • София
Кроте бе,:grinning:Ни нам и аз,свило ми се е рачешкото сърчице и все мисля у мен нещо не е в ред.

# 153
Кроте бе,:grinning:Ни нам и аз,свило ми се е рачешкото сърчице и все мисля у мен нещо не е в ред.
Раците умеем да лазим по хорските нерви,когато решим.Тънко,тънко.Все повтарям,че много трая,докато не ме настъпят по опашката...
Все що хороскоп има,се знае,че и овена по инат бием.

# 154
Раците умеем да лазим по хорските нерви,когато решим.Тънко,тънко.
Мъхъм, майстори сме. Ама някой път хич тънко не играя, а направo скачам с подковани обувки.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 21:50 от Анонимен

# 155
Кроте, много си права, рачетата сме дяволчета Smiling Imp
Драпах, драпах да си дойдем на морето, не се диша тук. Ама много ми липсваше тоя Бургас. Малката не спа на обяд, очаквах да подремне в колата, ама на... и сега най-невъзмутимо си гледа Пес патрул No Mouth
Днес един тъпанар така ме засече на магистралата, че детето научи всички псувни до 9то коляно, ама тоя с 80 излезна пред мен Rage

# 156
Раците умеем да лазим по хорските нерви,когато решим.Тънко,тънко.
Мъхъм, майстори сме. Ама някой път хич тънко не играя, а направo скачам с подковани обувки.
А,то това не се знае,кой как станал,бетер близнаци.От тиха и разбираща,до баси долната гад.Късам,хвърлям,сеч.От нищото може да ми се скапе настроението,и никой не знае,как ще реагирам.
Петрова! Много сме,луди сме!

# 157
Цял ден бихме път из ЮЗ България, нямаше да ми направи впечатление, защото обичаме да пътуваме с кола, ако не се беше развалил климатика. По пътя бяхме добре, като се прибрахме и двамата бяхме живи трупове. Такова главоболие не съм имала отдавна. Проснала съм се на спалнята да гледам мач, добре ми е. 👌

# 158
midnightStar да не би това да е неговия начин да те подсети, че и ти си човек, да направиш нещо за себе си?
Оплаквам се че от жега не мога да спя и само пуфтя, натиснах нещо по дистанционното на климатика и и останах без климатик, сега се мъча с упътването Grinning

# 159
Здравейте, мацки!!! Ни сЪ чуйте, ни пишИте тука, де сте, ве?

# 160
Много жега, бебето не може да спи. Снощи пищя до полунощ,не искаше или не можеше да заспи. Накрая заспа в хола ,в гнездото си,на климатик. Преместих я после заедно с гнездото на спалнята и цяла нощ се въртя. Не стига,че спах на пресекулки, а и се схванах цялата. Сега ми се хили насреща.

# 161
Жега ми беше вчера, днес ще е същото. Нямам сили да се оплача, а не е да няма от какво.

# 162
Ходих да си правя кичури. Върнах се с коса по-тъмна отколкото преди да отида на фризьор, кичури няма, всичко е едно равно мишо-сиво тъмнорусо. Бясна съм!

# 163
И аз днес ще сменям цвят. Не драстично, обаче.
Няма засега от какво да се оплача, но ви чета Grinning да съм в час.

# 164
Ауууу, много се измъчи зълвето, завалийката... JoyJoyJoy за тех всичко може, ма иначе,от снахите нищо не става JoyJoyJoy ЖДНБ

Общи условия

Активация на акаунт