Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 282
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 200
  • BG
Добър ден и от мен !

Кротик, благодарско със закъснение за Смайликите. Човек може да стои цял ден там и да се забавлява.

Сирос, и от мен стиснати палци.

# 1 201
Добро утро и от мен.
Пия си кафето на терасата...и ми е едно криво, чудя се дали съм голяма бяла птица или хората бързо свикват да им отстъпваш, защото се опитваш да разбереш мъката им и през какво минават. А съм обяснила защо не искам да се случва това което се случва и защо го приемам като навлизане в личното ми пространство... м@м@@ му....
Стискам плачета на всички които имат нужда. Purple Heart

# 1 202

Кроте,драсни на другото място,че пак ше сътворя нова група. 😩😂😂😂😂
Ако,бях погледнала по рано,можеше,ама чак сега погледнах.Иначе там,гледах.

Вив,ползвай си ги с кеф!

# 1 203
Пак на време. 😂😂😂 Пущих брада до като чакам. 😁
А добра вечер!
Как сте? Какво правите?

# 1 204
Аз доволно приключих със салатата и питието си, направих си и пилешка пържола, но дори и половината не можах да изям. Ще влезе в хладилника с още една и в следващите дни ще ги мятам по-малко на парчета в салатата.
Доспа ми се зверски, но ако си легна ще се ококоря по никое време. Снощи се кокорих, въртях, ставах, лягах, чак когато трябваше да си вдигам д-то ми се доспа зверски. Следобяд ми идеше да полегна върху клавиатурата и да отплавам в царството на сънищата.

# 1 205
И аз бях така. Ама снощи ме нахапаха някакви малки гадни мушички,малко по-големи от винарки. Мислех,че е комар,но търсих и нямаше. Накрая видях гадинките,убих ги,но двете нахапани места ме сърбяха поне час.

# 1 206
Any, папатаци са това. Като винарки, но с по-големи крила. На ММ му стават отоци от тези гадини.

# 1 207
Пуу, ходихме до центъра и обратно семейно и направо се изморих. С той висящ тумбак си е мъка. Пия едно Сомърсби и отивам да къпем децата. Wink

# 1 208
Пак на време. 😂😂😂 Пущих брада до като чакам. 😁
А добра вечер!
Как сте? Какво правите?
То стана,малко като...нещо телефона ми звъни някак си международно... Пък в Камбоджа,какви телефони имахме..
Имам НЗБ,да ти пратя? Зачетох се в оная тема,таман ще ти ходят на зелените слушалки. Отказвам да прима,че някой може да събира капачки по улицата! Отказвам! Какво не можеш да си купиш,че събираш нечий лиги и сополи?

# 1 209
Попи,такива са,да. И само мен хапят,а и аз ставам на буци с отоци от тях и от комарите. На двора бяхме сега,пръсках с Брош ли е,какво ли,никакъв ефект! Наядоха ме. 😖
Кроте,мен ме потресе колко злоба и завист има по тоя свят! За Слушалките нали ти казах каква оферта имах. 😂😂😂 Ку си мераклийка да ти пращам профила на момата и да ми ги вземеш? 😍😘А какво е НЗБ? 🤔

# 1 210
Туй ли и то? Беги бе! Ени!
Хаха,НЗБ,мое го задам кат гатанка,да видим,дали некой ще се сети. Ше го черпавам на сбирката!

# 1 211
Утре си тръгвам за България. Имам да хващам четири полета общо в едната посока. Стискайте моля палци всички да са навреме, че изпусна ли един само, отиде коня у ряката.

Нямам търпение вече!

# 1 212
Бабри, от къде пътуваш. Направо ужасно ми звучи. Дано всичко мине добре. Хубавото е, че трафика сега не е натоварен и има голям шанс всичко да е навреме.

# 1 213
Голямо пътуване ще е. Безаварийно да бъде.

# 1 214
Благодаря, момичета! От Канада тръгвам. Проблемът е, че много полети вече не се предлагат и има само такива с по две-три прекачвания. То без друго пътуването е дълго оттук, а така става направо безкрайно.

Само се моля да пристигна нормално.

Общи условия

Активация на акаунт