Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 299
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Дрийм, да ви е слънчево и времето, и настроението през цялата почивка! Nature Sun With Face
Благодаря за поздрава! Любима песен ми е.

# 1 186
  • BG
Сирос, операцията ендоскопска ли ще бъде ?

# 1 187
Чироз,палци!Всичко ще е леко и бързо!
Сичкото тЕло ме боли,баси!

# 1 188
  • София
Крот, и аз съм така днес. Чак отказах на приятелка утре да извеждаме децата да играят, защото се замислям да не ме е хванал вирус и да взема да ги заразя.

# 1 189
Syros и аз стискам палци всичко да е наред.

Дриймче, весело изкарване,  топни дупето в морето и заради мен.

# 1 190
Панде,изморена съм.Природно мързелив човек,като свърши чалко работа и така става.
Нищо няма да ти има от скапанато време е!

# 1 191
Много благодаря за окуражителните думи!  Hug
Днес, прегледът му остави със смесени чувства. Някак лекарят не успя, да ми спечели доверието. Но пък нали препоръчан от ЛЛ и мед сестра., близка до семейството. Е, днес следобяда разбрах защо. Става приказка с колега и като му казах за лекаря, направо избухна. Само да съм посмяла, този да ми оперира детето. Разказа горчив опит с майка му. Та, явно искам или не пак ще търся доктор в София. Мен ме лекуваха 4ма дерматолози тук, а приключих с двама в София. Явно за всяка болежка - София. Ще почвам утре с телефоните. Добре, че не е спешно. Не ме е страх от болести, страх ме е като трябва да търся лекар.
Изморена съм. Много. Мрън.

# 1 192
  • София
Сирос, хубавото в историята е, че си разбрала навреме да не му се доверяваш. Радвай се на този факт и ти пожелавам скоро да намериш точния лекар, с когото всичко да мине бързо и безпроблемно!

# 1 193
Стискам палци на всички, които имат нужда! Всички болни да боледуват леко и да се възстановяват бързо!
Syros, успех с търсенето на добър лекар. Всичко ще мине успешно, кураж и сили ти пожелавам.

# 1 194
Сий,аз още като писа мислех да те посъветвам да потърсиш второ и трето мнение,но реших да замълча. Ама то вече не са доктори,а бизнесмени... 😒 Хайде пак палци да не е бил прав и да минете без операция! 🤗
И мен ми е изморено,ама от какво,не знам. 😆

# 1 195
Другия път пиши, че като стане въпрос за детето, като ме хване паниката и отиде, та се не видя.
Искаше ми се този път да е по - лесно,  поне от към организация.

# 1 196
Айде да няма друг път! Сега ще се нареди всичко и повече никакви такива. 🍀🤗

# 1 197
Имаме си един пред магазина,просията му е работа.Борча го връща,на пенсия.Муфти ме нещо,редовно.Днес пет пъти ми мина през акъла,да го черпя ей така една бира.Отхвърлих я.Бързо се учи и се спрях.Отворих една витрина и в краката ми се взриви един Будвайзер.Сега реших,да честитя РД на приятелче,как замахнах,то ...приседна ми...разлях я,пак пустата бира.
Оставям една цигара да гори и откапвам за Бог да прости.

# 1 198
  • Варна
Сирос, чети мнения за доктори, ако не ти излиза нищо, значи е трито и е некадърник, чети и разпитвай, не се доверявай напълно на никой. Късмет.

# 1 199
Ама още ли спите вие?! Ейй не наспали се. От сън спомени няма! Ставайте да пием кафе. Някои вече са на работа.
Кроте,драсни на другото място,че пак ше сътворя нова група. 😩😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт