Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 373
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Честито на рождениците! От хубаво да не се отървете дано! Flowers Tulip
Уж ви четох какво пишете пък съм пропуснала кога рожденичките са си признали, че са се родили. Май ми требе почивка, ама нЕма кой да ми я даде.
Изпихте ли Люкарството тази вечер? Трябва да започна и аз с по една чаша вино да разпускам вечер.
Лека нощ!

# 301
Пийк е много тиха.Пийк,как е беборан?
Добро утро и хубава сряда!

# 302
Добрутрооо принцесиии Kissing Heart
Пийк я чакаме, га се посъвземе Hug Kissing Heart
Много е лад, посиньех 🥶

# 303
Вчера при нас нямаше такава катаклизми, както в СофЕто, но дъщерята е на стаж в едно предприятие в индустриална зона далеч от града, до края на седмицата, където ги удави направо вчера. Докато да се прибере вчера и се приберем в "селското шато" настина.
Хубав ден!

# 304
Трябва да подам молба в канцеларията на едно училище. Стигам в 8 и малко, охраната ме посреща с въпрос “Мила, кой работи толкова рано?”. Ами, аз. И закъснявавам. Работели между 10 и 14. Трябваше на свой ред да питам кой работи само между 10 и 14.

# 305
Добро утро!! Вчера се раздвижих и ми дадоха Мишо. Той е добре. Дори се изненадах, че успях да го кърмя ( нямах никакви надежди). Даже с шишето му е по- трудно. Добре поспахме през нощта, на фона на предната нощ. Сега му правят тоалета и се надявам утре или петък да си ходим.
Благодаря ви отново за подкрепата!
Честит рожден ден на рачетата, които са празнували тези дни

# 306
Пийкче,най-трудното мина! Сега само хубави неща ви очакват. 🤗🥰
Нагушкай Мишо от нас.
След малко отивам на работа с дребното. От както стана ме врънка да тръгваме,а като отидем там ще й е скучно и ще опява да си тръгваме. Изнервя ме яко. 🙄

# 307
  • София
Аз свърших работа.
Сега почвам пазар,чистене , готвене,демек изгърбване.

# 308
Пийк, мнооого целувки от мен за Мишето! Много ви се радвам! Бъдете благословени цялото семейство, а на малкия юнак желая всичко най-хубаво в живота!

# 309
Абе...Даринела де е? Тая мома заби некое гадже в тая криза и не се хвали!
Добър вечер!

# 310
И аз се чудех, кой липсва от отбора. А то Дариела.

Снощи окапах още в 20:30… спах непробудно до сутринта. А познайте сега, кой е измил вече зъбака, както казва Тета и се готви за сън. Нещо ме повредиха в офиса, че и ми се накараха, днес за изпроводяк, че от три срока, два съм била опуЩила. Ами да ме клонират тогава, не да измислят нови неща, от днес за вчера, дето за 18 гОдин на никоя умна глава не ѝ беше хрумвало на измисли. Ама бяха умни поне, не като да се искат справки за щяло и нещяло.

# 311
Айде,ставайте! Мързелани,няма само аз да се мъча!
Добро утро и весел ден!

# 312
Добро утро и от мен!
Телефона ми е за смяна. Имам нов, но все не си местя картата. Свикнала съм си с този. То като се замисля и други неща са ми за смяна.
Отивам кафе да си правя, хубав ден на всички!

# 313
Аз за една бройка да остана без телефон. Предвидливо съм си сложила калъф с капаче и магнит. Слизайки от колата преди малко, го изръсих на земята, една бройка беше да не го видя и мъжо да го прегази. А преди седмица го разходих около 15-на километра, върху покрива на колата. Слизам и го виждам да си стои от горе и да ме чака. Една драскотина няма за сега. (Да не повярваш). Много невнимателна съм станала. И дано нямам повече мунщини за днес.
А добро Ви утро и успешен четвъртък!

# 314
Ходя от седем години с компресиращ чорап. Ако не го сложа крака ми отича. Ми забравих го вчера. И отекох.

Общи условия

Активация на акаунт