Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 374
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро. Малкото тази седмица не е на ясла, че в неделя пусна един сопол. Ама сега ме викат да разписвам някаква молба, а яслата е на майна си Райна..за пореден път съжалявам,  че нямам книжка.

# 316
Цифричке, сега му е времето да изкараш курсове, не отлагай. Не е само свободата на придвижване, някой път, особено с децата, са случват извънредни ситуации, не винаги може да се разчита на таксита.

# 317
Добро утроооо Kissing Heart
Успах се! Гаснах алармата и 30 мин по-късно, станах с лъвски скок и уплах Joy
Тичах, да видя, дали съня ми не е бил реален... Не беше... Чантата и пОртмонето си бяха на място, съдържанието им, също Joy За капак, след като оставих детето в яслата, установих, че чантата ми е останала, дето я проверих, аааайде обратно, газ брррр....
Успешен и усмихнат ден! Heart

# 318
Добро утро !
Аз съм на работа и още пия кафе, а имам доста задачи за деня. Хубав ден !

# 319
Моето дете вчера го върнали с температура, сопол. Днес е на преглед... Това дете до сега е вдигал температура точно 3 пъти... Мисля го и ми в адски мъчно за него. При това положение не знам кога ще го видя

# 320
  • София
О, Пийк. Супер неприятно. Бързо да се оправя малчо.

# 321
Дано. Явно няма да го видя утре и ми е тъпо Sad

# 322
Пийк, утре ли ви изписват?

# 323
Да, утре.
Явно има нещо , което сега поваля децата, защото много деца около нас са със същите симптоми. Моето днес е на лекар. Не знам дали ще се стига до антибиотик.

# 324
Моя е само със сопол, няма Т, няма кашлица. Баща му видя, че излиза един кътник, не знам дали ще се оправи до понеделник да го пусна на яслата. На мен ми свършва отпуската и трябва да се връщам на работа. Много ми е изнервено.

# 325
Вчера обикалях 5 часа по задачи пеша, още ми е уморено, а спах до преди малко, явно си ми тежи бременността. Сега съм си навила на пръста, че искам до края на другата седмица всичко да ми е подготвено за раждането, като лудите почти два месеца по-рано Sweat Smile
Оплаквам се, че се чувствам насигурна в себе си, взех важен изпит за мен с отличен резултат и мога да продължа следващите нива на обучение, но се чудя дали с бебо ще успявам да уча или да го оставя за понататък, но пък ако мина в режим бебе-кърмене-памперси-пюрета дали после ще мога толкова лесно да започна пак да уча. И седя и го мисля Sad

# 326
Ти си преценяваш, но моето мнение е да не прекъсваш с обучението.

# 327
  • София
Здравейте!
Как сте, банда? Где сте?
Аз цял ден изкарах с щерката навън по парковете. На връщане влезнахме да напазаруваме. Докато аз мерех зеленчуците тя се заби в домашните потреби и хвана едно чукче за пържоли от тези с металното накрая. Искаше да й го купя. No Mouth Отдавна не ми беше мрънкала така за нещо, което иска. А аз като си представих как ще си играе с него, лошо мш стана. Накрая получих просветление. Попитах я ще яде ли пържоли, ако й го купя (тя мрази месо).Погледна ме уплашено и го остави на място. Grin

# 328
Bubbules, по-добре продължавай с ученето. Не знам каква е продължителността на обучението, но докато бебчето е малко ще можеш да си четеш. Вече ако става въпрос за онлайн лекции в определени часове, може и да е малко по-трудно, но не и невъзможно. Загубиш ли инерцията, откъснеш ли се от ученето после става по-трудно, не е невъзможно, но се влагат много повече усилия.
По-себе си съдя - имам време сега, реших да си опресня английския - нищо не влиза лесно в главата ми.Rolling Eyes

# 329
Дариела ми се губи отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт