Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 582
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 1 365
Някои да сподели вижда ли в Openpush офертата за пици Ciccione? Преди час взех един ваучер, сега исках и един от профила на баща ми, но не я виждам. Случвало се е от едно устройство да въртя колелото и на двата профила и затова да не е видима от другия профил?
Не го виждам и аз! свършил е сигурно. Тя е голяма, стига за двама Simple Smile
Къде да търся Каменица в Надежда?никъде не намирам.А в някоя верига няма ли вече?
В Надежда 1 има във Фантастико на ул. Царевец, аз взех, но не спечелих Simple Smile

# 1 366
  • Сф
Някои да сподели вижда ли в Openpush офертата за пици Ciccione? Преди час взех един ваучер, сега исках и един от профила на баща ми, но не я виждам. Случвало се е от едно устройство да въртя колелото и на двата профила и затова да не е видима от другия профил?
Не го виждам и аз! свършил е сигурно. Тя е голяма, стига за двама Simple Smile
Къде да търся Каменица в Надежда?никъде не намирам.А в някоя верига няма ли вече?
В Надежда 1 има във Фантастико на ул. Царевец, аз взех, но не спечелих Simple Smile
Точно май съм пред него.С мм обикаляме Надежда, че той пие много бира.По павилионите няма.
И тук съм до 101 во , друго не знам фф.Влезе той, пък аз му викам, е що тук и видях сега поста.Носи! Дано и в другите фф има!
Взех си 2 част. пратката от еконт, извинаха се, и те не видяли.
Благодаря !

# 1 367
Във Варна видях и в кварталните промоционална Каменица, но все 1 л (My Market, 300).

# 1 368
Във Варна видях и в кварталните промоционална Каменица, но все 1 л (My Market, 300).
Нарочно зареждат по големите бутилки за да могат хората да купуват повече и по големи количества. Направило ми е впечатление в почти всяка игра че е така. Сега тази на колата с ваучерите на Емаг от началото имаше само от големите расфасовки а сега има и от малките. Масово сега има от Морени махх вафлите с промо, а от малките няма.

# 1 369
Относно Каменица според правита:
3. Един участник може да спечели само по максимум 2 броя награда от вид.
Прававилно  ли разбирам,че един участник може да спечели 2 малки и 2 големи награди? 😔

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 19:13 от milinde

# 1 370
  • у нас
Прававилно  ли разбирам,че един участник може да спечели 2 малки и 2 големи награди? 😔
Да, от правилата така излиза.

# 1 371
Да, от правилата така излиза.
От правилата така излиза, но сега регистрирах код и ми изписа:
Регистрирай още 6 кода и може спечелиш 500 лева. Повече информация на 0888423118 (според тарифния ти план) или виж Официалните правила. ПАЗИ КАПАЧКАТА С КОДА!

# 1 372
  • София
Не знам как изглежда Каменицата от новата игра, но внимавайте, че в два магазина в Младост са извадили на предна линия кенчета от зимната игра. Хубаво, че сложих очилата и прочетох датите. Laughing 

В хипермаркет ХИТ имаше игра на Хенкел с покупка за над 5 лв. Наградите са прахосмукачки Ровента 3в1 (каквото и да значи това). Обаче омекотителите не присъстваха в рекламата. Верото беше по 2,49 лв. Прах за пране не ми трябваше. Подминах играта. 

# 1 373
Успешно си използвах ваучера от Кола + ваучер 10 лв за Емаг от Talk панела заедно. Избрах си офис на куриер, защото и аз не съм фен на Европът. Дано всичко да е наред, че като ви чета, лошо ми става. Никак не обичам да се занимавам с проблемни поръчки, но се радвам, че тази година играта не е със Спорт Депо, чиято организация беше трагична.

# 1 374
  • Пловдив
Някой да получи някакво известие от Lion за ваучерите???? Аз смятам да пиша на мейла на Нестле от правилата им. Дано някой отговори.

# 1 375
  • Пловдив
Здравейте.Някой може ли да ми прати мб на Виваком?Свършиха ми преждевременни седмица преди отчетния ми период,което е мн странно,защото ми оставаха по 3000.
Благодаря предварително.Отблагодарявам се с черни капачки от кола❤️

# 1 376
Вчера са занесли поръчката ми от емаг на работа с куриер на Спиди и днес гледам като отидох на работа само едната част. Кьорих се ама файда. По едно време получих смс, че имам пратка за вземане от офиса на куриера. Аз заявиха с доставка. Що ме накараха да ходя за втората част на място? Пак че колегата имаше път натам, че ми взе и мишката за лаптопа.

# 1 377
Успешно си използвах ваучера от Кола + ваучер 10 лв за Емаг от Talk панела заедно. Избрах си офис на куриер, защото и аз не съм фен на Европът. Дано всичко да е наред, че като ви чета, лошо ми става. Никак не обичам да се занимавам с проблемни поръчки, но се радвам, че тази година играта не е със Спорт Депо, чиято организация беше трагична.
Ето значи може два ваучера заедно, това нещо е от колата според мен. И аз им писах на Емаг и те казаха че не зависи от тях.

# 1 378
Някой да получи някакво известие от Lion за ваучерите???? Аз смятам да пиша на мейла на Нестле от правилата им. Дано някой отговори.

# 1 379
  • при късмета
Ето значи може два ваучера заедно, това нещо е от колата според мен. И аз им писах на Емаг и те казаха че не зависи от тях.
Още вчера писах,  че в Емаг могат да се комбинират различни ваучери,  но не и еднакви

Общи условия

Активация на акаунт